Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 540
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Наблизо
И ние сами само в България или нашите като са ни на гости..или ако сме си взели отпуска извън ваканционно време.
Кайсийка,и да ми липсва и ДС не ми липсва,избор нямаме..имам само 4 седмици ваканция,а детето 8.
Моят има тъпата тенденция да се опитва да се скатава ,когато съм вкъщи.Като се гледат сами,няма такъв проблем.

# 2 221
..имам само 4 седмици ваканция,а детето 8..

Това донякъде си е добре. Я си представи бе- ге модела с ваканция от 19 май до 15- ти септември. Grinning
Така беше дъщеря ми в първи клас. Да не говорем, че реално после още две седмици подмотване има.
Тааа- и двамата с ММ на работа, слава Богу, аз още тогава имах право на хоум офис. Ама това не значи, че не работя и мога да отделя от времето си за нея през деня. Значи просто, че й хвърлям по едно око от време- навреме.
Тогава на три лагера ходи, с нас на две морета, вкъщи седя детето милото по цял ден, какви еквилибристики правихме още, не мога да се сетя, че беше преди 10 години вече.
Зор голям, за детето основно.

# 2 222
Ми браво, на който е успял! Явно аз не мога да се справя! Почивката ни се провали,на изпита ме скъсаха, у дома не справям и рева от умора и от болки в кръста. Дано е някаква фаза,че няма да издържа дълго така!

# 2 223
Разбира се, че можеш!
Отделно, нямаш особен избор. Трябва да се справиш. Не е казано, че е лесно.

# 2 224
  • Наблизо
Казват,че било фаза,Сис..Ще видим колко.Моето нали е на абсолютно същата възраст като твоето..А аз не се справям добре на работа.Хоп търси бавачка,търси начин да се справиш,не си спал и пропускам неща и ме мъмрят.Прекрасно..

# 2 225
  • тук и там
Сис, на същият хал сме били като теб, че и по-зле..Малко ти е още детето. Има такива периоди. Всички сме минали през това, не си само ти..И всички си плащаме цената- с много  нерви, лични и професионални неуспехи и други подобни .Ама пък няма нищо по-хубаво, от това да си гушнеш  и целунеш детето..Хора сме..Чак ме е срам от себе си, като се обърна назад и видя как съм крещяла за глупости,ама така са ми изпилили нервите...

За кръста на мен ми действа добре диклофенак. От 75 мг по таблетка вечер, за няколко дни..
Има и обезболяващи само, диклала е и противовъпалителен, но често си искат почивка силните обезболяващи ,щото  упойват (моите поне).

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:38 от Кайсия

# 2 226
Изгледах два хорър филма, рових в интернет за хелоуински рецепти, нагледах се на пръсти от вещици, призраци, зелено желе и бутафорни кървища, и сега ми се отщя яденето Open Mouth Гледам и тук се носи лек хелоуински полъх, Карамелска има нервите да пише, ама не си струва човек да си вгорчава деня заради виртуал. Уиш ли липсва?
Бюти, уморително е, но един ден ще е удоволетворение да погледнеш назад и да си кажеш ей всичко това беше за хубаво.
Наздраве за поредния рожденник, отивам и аз вече да си купя торта или поне да си похарча купона за донът от любимия супермаркет.
Илачите да действат, стресираните да се успокояват и съседите да са тихи и кротки, че да има спокойствие Green Heart
никой не си призна за сладкото Sad
ще трябва да го измислям  движение, че 6 кила портокали съм събрала
Скрит текст:
Вероятно е портокалов мармалад, плод:захар е 2:1, и вода нещо, портокалите или нарязани или млени, с млени става по-плътен, с добавяне на пектин става по-вкусен и с по-желатинеста консистенция, може малко ябълка за целта. Може да потърсиш "orange marmalade" в гугъл  или ютюб, примерно тези, някакъв тензух се връзва с белите части, май там има пектин. Не съм правила но много обичам домашен.
https://www.youtube.com/watch?v=rm9H31TpGKo
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/seville-orange-marmalade-0
После ако направиш с него кекс също е трепач

# 2 227
Сиси,що мислиш,че моите имат 10+ години разлика 😂.Тъъъкмо поотгледахме големия,започнахме да си почиваме на почивките,да си позволяваме да отидем с него по екскурзии,и бам,сначале 😁
Карамела ми възбуди любопитството.Прегледах първите страници на темата,и забелязах,че Уиш е с деактивиран профил.Май това,не бан.

# 2 228
Сис, никой не те кара и да учиш. Това е твой избор и той има много сериозни последствия за общото ти натоварване и общото чувство на умора у неудовлетвореност от недостига на време. И аз съм го правила, защото не бях доучила с първата. Плюс работа по проекти. Нервите и умората от недоспиването ги лекувах години наред, а на второ се реших едва 9г. по-късно. И сама си бях виновна. Дали ми помогна за общото развитие, дали ме направи по-силна, не знам, но с второ дете не ми и хрумна да се подлагам на същото.

# 2 229
Това с докладването и бананите е много неприятно. Изключвам случаите с грозни обиди или нарушаване на правилата, но от думите на Карамелчик оставам с впечатление, че не става въпрос за това.

Уиш да се яви да успокои дружинката!

Сис, аз не съм в твоите обувки, затова не си позволявам да давам съвети. Но ми се струва, че си много критична към самата себе си и това води до неудовлетвореност и още повече нерви и стрес. Не се съди толкова строго Hug

Вай, абсурд. Те температурата не искат да си премерят, камо ли сатурацията.

Аз ще си сипя с повод. Наспорт да юбилея на дядо! Wine Glass
Други бяха плановете, но дано всички болни оздравеят по-бързичко, за да се съберем и да отбележим празника.

# 2 230
Дано не си права,Ренко! Без Уиш темата няма да е същата!
Уиш, 🤗!

Попи,така е,сама съм си виновна! Не знам защо изпитвам вина и се оправдавам непрекъснато за това,че не искам второ дете. Може би защото лишавам ММ, който незнайно защо иска 😁

# 2 231
Сиси,няма лошо,ако не искаш второ дете.Но за това трябва да се разберете с ТМ.Много лична тема е,не смея да коментирам.Но,това в никакъв случай не те прави лош човек.Обаче "зорлем" носиш няколко дини под мишниците.Поосвободи ги малко,карай го по-кротко,наслаждавай се на моментите с Беболина,как расте и развива нови умения,за да не дойде ден,в който да съжаляваш,че си ги пропуснала.

# 2 232
Сис,това е наистина личен избор и не бива да се чувстваш гадно! 🤗
Кой и защо е с бан,не разбрах? 🤔
Идвам да ви разказвам трепети и емоции при Синеочка. Днес е получила първото си предложение за брак,придружено с пръстен в кутийка и падане на коляно. Ааа и целувка по бузата,но тя не е първа. 😂😂😂😂😂🥰❤ Големи скици са с това момченце от ДГ.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:15 от Anyyyone

# 2 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ени, синеочка е страхотна и още много предложения ще получава. бащата да вземе да се оборудва с някоя пушка, а?

а женихът да не е взел пръстенчето от кутийката с бижута на мама?
ще стане скандал и свеки ще намрази нашата синеочка още от сега. Wink

# 2 234
Сиси,няма лошо,ако не искаш второ дете.Но за това трябва да се разберете с ТМ.Много лична тема е,не смея да коментирам.Но,това в никакъв случай не те прави лош човек.Обаче "зорлем" носиш няколко дини под мишниците.Поосвободи ги малко,карай го по-кротко,наслаждавай се на моментите с Беболина,как расте и развива нови умения,за да не дойде ден,в който да съжаляваш,че си ги пропуснала.

+ 1, дет де вика.

Ние пък искахме три деца. Ма това преди второто да ни разкаже играта, де.
Заедно взехме решението да си останем две, но да се съхраним физически и психически.

Общи условия

Активация на акаунт