Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 477
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 235
Не,не. Ходил специално да го купи,струва 3 лв и кутийката 2 лв. 😂😂😂 Майката знае и се забавляваме много. Сега още едно момче иска да й подарява пръстен,той я спасил онзи ден от един побойник. Но тя няма да приеме от него пръстен,защото вече си има. Трето име се споменава,нооо не знам вече. Не мога да им хвана бройката. 😂

# 2 236
Боже, защо бе, защо пак БАН! Не мога да повярвам, че е отново същата история.
И моето оплакване е такова тази вечер.
Heart

# 2 237
Ох, че сладки Синеочка и нейния кавалер Heart Eyes
Охо, тя много сложна историята с ухажорите Simple Smile
Аз засрамено ще кажа, че никой не ми е падал на коляно.

Забравих да доложа, че свеки се е снабдила с Инстант пот от Техномаркет - онзи с двата капака , осемлитровия за 419 лв.

# 2 238
Бърди, да е жив и здрав дядо ти и още дълго време да се радва на деца, внуци и правнуци!

И аз днес имам повод, май бЕло ще си сипя.

Ени, подкарахте я вие с ергените пред вратата. Grinning

# 2 239
Аааа, Ени, така лесно няма да я даваме Синеочка! Да предаде на кандидат жениха, че минимум три подвига требе да извърши и чак тогава да моли за ръката й. Примерно - да убие дракон, да донесе менче жива вода и да поднесе на тъщата на елмазен поднос златната ябълка, иначе  'ич да не се бута. Ха-ма ха, това е Синеочка все пак! Не е случайна мома, даже ми се ще и Жар птица да проводи на момичето, па тогаз ще помислим Simple Smile

# 2 240
И от ламята ябълка да донесе Satisfied Драконите май вече се опитомяват, по-екологична става приказката.
Изядох един донът с шоколадов пълнеж в чест на всички ви.

# 2 241
Ние си изпълнихме мечтата за 3 породени и малко съжалявам, че не се случи да са 4. Сами си ги изгледахме, с пътуващ постоянно баща. Ясно е за зора, но не обичам да се оплаквам. Заслужаваше си всичко.

# 2 242
Ние си изпълнихме мечтата за 3 породени и малко съжалявам, че не се случи да са 4. Сами си ги изгледахме, с пътуващ постоянно баща. Ясно е за зора, но не обичам да се оплаквам. Заслужаваше си всичко.
Аз,на такива като вас,шапка свалям!

# 2 243
Честита рожденничка, Бър! Да ти е жива и здрава и много успешна!
Честит зет и на Ени, защо не съм поканена на този банкет? Уж туй -онуй свои хора?🤣

# 2 244
Недей Ренко, знаеш че не обичам. Нито браво, нито шапки, нито "майка героиня".
В момента баща им пак е в серия командировки, а ноември и декември са ни най-тежките месеци по всички параграфи. Свикнали сме, всичко върви, ние сме смазана машина.

# 2 245
Охх забравих да честитя на Бър за голямото момиче! Да е здрава,все така прекрасна и да ви радва много! 💐😊
Бобчи,ти си първата поканена! 🥰 Масите ще са километрични... 😁 Банкети да има.

# 2 246
Знам,Мьос,знам,но за мен това граничи с геройство.Само ако си представя,с четири и половина годишен ревльо и драма куин(големия),Шефа фъртуната,и ревящо(може би)бебе,и ми иде да скоча през терасата.За мен са важни първичните нужди-да съм поспала(не наспала), хапнала,ако може и чаша вино между готвенето и вечерята.А при гореописаното това е невъзможно.

# 2 247
  • Пловдив
Бърд, да е здрав дядо ти! Наздраве!

Сис, дишай! Период е, ще мине...

Ние много искахме второ, казвала съм...ама доде се нагласим и не. Не било писано Confused  още ми е криво, ама здраве да е!

Наприказвахме се с дружките Simple Smile само с безалкохолна бира прегреших детокса. Доволна!

# 2 248
  • Somewhere in the World
Бър, да е жива и здрава Скорпионката! Да е успешна и все така да радва сърцето ти !
Сис, видях днес по едно време Беболина, страхооотна е Heart Eyes
Не се ядосвай, просто си преуморена а и от астрологична точка е много кофти период! Дай си време и не се товари с толкова неща… сега малката е най-важна.
Аз не зная да се оплаквам ли или е да хвалба, но ММ се изнесе днес. Напоследък доста ескалираха нещата, казахме си доста грозни думи, да гадно ми е, като в транс съм, но живота продължава! А да, това ми е подарък за рождения ден в аванс.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 22:27 от Pretty_Mama

# 2 249
Бърд, да оздравяват бързо твоите непослушни болни!
Сис, няма защо да се чувстваш виновна. Просто трябва да се разберете с твоя мъж,  освен това може да имате второ, ако искате като поотрасне Беболина. Ние чакахме 9 години да настъпят по-добри времена, но накрая решихме, че по-млади няма да станем, а по-добрите времена я дойдат, я не. И скочихме в дълбокото. В интерес на истината ММ почти ме беше навил за трето/ мен ме убиваше градинския период между 2 и 7 години, когато боледуваха много/, само боледуванията ме подлудяваха, иначе не ми е било зор. С първото имахме голяма помощ, с второто почти никаква. Добре, че не се навих, щото както искаше 3-то дете тъй ММ свърна по-друга пътека, изключваща мен и децата включваща колежката му. С две се справих сама с три нямаше да мога. Малкият беше на 5 тогава. Преди няколко дни сънувах странен сън,  в който участваше въпросната колежка, че и запомних съня, което е рядкост за мен. Сутринта си даддох сметка, че преди 10 години разбрах, че благоверният вече броди по други пътища. Тогава ми се струваше, че е настъпил края на света, сега си викам ех да имах сегашния си акъл хич нямаше да се моря да страдам и рева.
Ако пак са сложили БАН на Уиш вече ще е върха, но не на сладоледа, а на едни неща, които се произвеждат в усамотение във WC-то. Думи нямам, как свестни и страхотни хора биват бити през пръстите. Тя е от хората с трезва мисъл и преценка, интелигентен и интересен събеседник, с много житейски опит и точен поглед на нещата. Уиш Heart
Ени, ще трябва да изкупите продукцията на "Арсенал"! Grinning Права е Карамелка, не я давайте лесно тази прелестница!
Прити, за хвалба е! Ти заслужаваш мъж, който ще те обича и уважава и ще го срещнеш!

Общи условия

Активация на акаунт