Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 731
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 345
13, 'спокоих се, че не само стаята на Нахалницате е бърлога. Имала тя астрален близнак в лицето на Килеша.
Ти поне не намираш тампони за сваляне на грим навсякъде.

# 346
13, твоя кИлеш да не живее у нас, почвам да се чудя . Единствено за чорапите  - не се трупат, че кучето често се вмъква там и  ги отнася в неговото скривалище.

# 347
У нас в ролята на кучето е Шефа 😂😂😂.Отговаря главно за празните шишета 😁
Уф,майстора се е обадил.Не е добре положението 🤨.Пффф,дано все пак се пребори,че хич не ни се сменя сега кола.А ни трябва,че от другия месец съм работна отново.

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Трима са.
Но ние направихме договор и на Горинич му се изплащат алименти по системата бонус-малус Wink
Плюс за особени постижения, получени в училище, и минус при неизпълнени задължения, едното е подреждането на стаята.
За сега има полза.

# 349
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ЧеРеДе на Карамела, и на Халапеньо, на патерица.

Фил, стискам палци Славчо да оздравява бързо.

Добрах се до лекар, не си отглеждам нов тумор, събрало се е някакво вещество в дупката, изтеглиха го набързо, и съм чисто нова!
Малкия нервничи като става сутрин,  не ще да ходи на училище, иначе засега го хвалят.
 Има и други неща, но не не ми се пише!

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само такива новини да четем.
Сипи си едно, заслужила си го.

# 351
  • Пловдив
Супер Лоли!

Джунче, дзакни и кажи, че и ти си добре!

# 352
  • София
Здравейте, другарки!

Съни, радвам се за добрите новини! Малчо ще свикне, спокойно. Има 12 години за целта. 😄
Смешно ми е, защото имам същият проблем с кака му Панта, вече трета година почваме с тази драма. Е, малко ъпдейтваме периодично, вкарва нови сюжетни линии в драмата, интересно е. 😄

Наготвих вечерята, сега малко почивка преди да тръгна да вземам щерката от училище.
Детето ще е на печен омлет, защото не обича карфиол. Ние сме на карфиол със сос бешамел . Гледах го индийското орехче, чудих му се, па ръснах малко на соса. Дано не се отровим, че не знам колко се слага, а и срокът му на годност е изтекъл февруари тази година. 😄 Но като опитах на сол ми се стори вкусно, значи май не съм прекалила с орехчето.

Джунчето и аз я мисля...

Мид, теб и децата също. 

Фил, викам вече да оздравява Славчо, че много ви дойде!

# 353
  • Пловдив
Панде, кво измислихте за РД на приятелското дете?

Аз съм безидейна за вечеря Confused

# 354
Тили, да знаеш, че крем супата ти от червена леща с кокосово мляко е божествена. Пробвахме я и със скариди, и с бяло пилешко. Мнямммммм!

# 355
Съншайн, чудесна новина! Само така!

Мисте, аз написах за днес, а за утре се колебая между винен  кебап и агнешка супа.

# 356
  • София
Мисте, аз ще я заведа. Отпадна ми ангажиментът, който ме спираше и потвърдих присъствие.
Тук обаче опирам до вас, мили пловдивчанки, защото РД ще е в Пловдив, в МОЛ Плаза Пловдив, а ние ще пътуваме с влак. Сега се чудя от гарата такси ли да хвана, или да се пробвам с автобус 24, който според Гугъл ще ме заведе до МОЛа. Лесно ли е от спирката на автобуса да стигнем до МОЛа? А ако взема такси, според вас колко би струвало по груби сметки? И има ли таксита пред гарата? Сигурно има, тъп е последният въпрос. 🤭

# 357
Браво, Лоли, гушки! Дай Боже никога повече да не се тревожиш за здраве! Heart
Ще ми изтече мозъка образно казано, иначе знам, че няма как да изтече онуй що го нема. Ма не спря да ме треска тая глава, въпреки шепата дрога. Аман!

# 358
Мързелива лазаня сготвих за вечеря и така ще го карам - с аламинути и бързи манджурляци, докато ми мине бяса след кулинарните подвизи тия дни.

# 359
Панди, какъв е този детски рд толкова далече? Обожавам Пловдив, ама такава покана ще отсвиря без скрупули. Това ще е цял загубен почивен ден. За разходите по пътуването да не говоря.

Общи условия

Активация на акаунт