Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 706
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 285
Сирос, ти да не се короняса? Я, бързо да сваляш короната!

# 286
Сирос, ти да не се короняса? Я, бързо да сваляш короната!
не. Това няма да ме хваща. 4 отрицателни теста. Друга твар е.

# 287
  • France
Аз пък по моята кожа само бръчки имам...
И аз. Плюс тук-там някой белег от изгорено.

# 288

Тая ми е четвърта,под нея две с подобен размер ще сложа скоро.

# 289
Стели, 6 други деца ли имаш?😜
🤣🤣🤣🤣🤣 щях да се задавя
Наистина си от скоро в темата, но явно и във форума, или по-скоро аз не съм настроена на вълната на хумора ти тази вечер, Родива. ❤️

Тук съм, жива съм още, но едвам мърдам. Пазете се, много болни в момента, много нещо.
Седмицата ми тръгна отвратително, излязох преди осем тази сутрин и се върнах в седем от работа. 12 000 крачки, а бях с колата до там. Имам 75 и пропуснати поста за наваксване, но нямам повече сили да продължа.
 Дано съм хванала нишката от днес, все пак и не се изложа тотално.

Специално искам да поздравя Кара Мия с нейният ден! 🌹🍾🎉❤️
Бъди винаги цветна, лъчезарна и не сдържай думите в прекрасната си главица, нека се леят под перото ти, страхотна си! Бъди винаги край нас, за да внасяш слънчев лъч в ежедневието ни.  Роден талант си, също като Тринки, радвам се винаги на красотите сътворени под четката на едната и перото на другата. А татуировката е прекрасна. 😍

За протокола, консерва съм като Веселинкова, същата. Когато 19 годишната ми дъщеря ми заяви, че ще си направи пиърсинг, не ме питайте какво ѝ казах, но ще изчака, докато се дипломира поне. Все пак е редовно обучение, държавна поръчка.

Сорос, да оздравяваш, пък за рецептата, друг път. И аз не съм в кондиция тази вечер. Стиснете палци, че се налага спешно да посетя ортопеда си. ЛЛ ме мотае с направлението втора седмица. Пусто тримесечие, дето трябва да се приключва.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 22:11 от 🧡 Clo 🧡

# 290
Уишо,тая твойта е ино към ино!😄Само Кротето ко покаже и тя.....ша съ оттегля в ъгъла!😄
Момичета,нИ съ сърдете! Имам предвид онези голееееми татуси,обхванали цял крайник,че и шарениии....и кат облекат официален тоалет с високи токчета....ми докарват киселини...и ... глътка 😄
Ма вий сте ми прЕятелки,налЕ?
Или да съ скривам окончателно?😄
Аре, наспорт за Карамелка!🥂

# 291
Ш-ш-шт, Комшу, тъкмо се показа, нИ мой бЕга. Шта стигна, да знаЙш.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Бе, как ще се сърдя, Веселинкова? Щом такива гледки ти отварят глътка, ще взема по-големичка бутилка и щеш, не щеш, ще ме преглътнеш. Simple Smile

Татусът ми наистина е едно към едно с мен. Не само заради лика на посестримата ми. От вътрешната страна на китката, т.е. тялото на змията, е изписано името, с което само Уишмастъров ме нарича. Хем змия, хем с името ми, да не се обърка някой. Simple Smile

# 293
  • София
Аз пък много обичам татуси, големи, ръкави и т.н. Ако са добре направени са ми много сексуално перверзни, в добри я смисъл. Добре, добре - за в моята глава добре. По случая да помрънкам, че ние с недовършениЙ нямаме. Той не иска, на мен ми е уж забранено от онколог-дерматолог. Но то какво ли не ми е забранено. Само защо Той не иска да си направи, като Аз искам? Няма логика.

# 294
Имам две скришни татуски,МУ е с гърди и до лактите почти .

Ей тъй горе-долу от двете страни е .Фенове сме на татуировки,пиърсинг имах под устата,на ушите допълнителните обеци не ги броя за пиърсинг.

# 295
Скрит текст:

Тая ми е четвърта,под нея две с подобен размер ще сложа скоро.
Бобч,като напишеш фамилията със ситни букви отдолу добави и адреса и тел.номер,че още малко като одъртееш и още изкукуригаш и земеш да излизаш по пижама,да знаят хората къде да те връщат.LaughingLaughingLaughing
Веселинкова,споко.Аз не съм зла по душа.Laughing

# 296
Добра вечер нататуирани, наспортени, накукуригани..🤣

Хич ва/ на няя, ма вий/ ний си го знаем и не пречи, ан тей.

Молът бургаски вече със зимно работно време от днес, до 21ч. Да, обаче, повечето посетители отде да знаят таз подробноС 🤨 Той МолЪт до 21, нооо Лидл до 22 🤕 Дали кат спуснаха щорите из другите бакалии., не са дотъркаля всичкото чиляк в Лидл. Разбира се. Ей, няя затваряне тази вечер ви казвам. И вече в 21 и 58 минуткен вдигаме касите, остава една...за обхождащите музея, нали...И кво мислите? не мислЕте- шви кажа. Млада майка с пет годишно си разгръщат детски книжки, разглеждат, четат си...Викам на колегите в слушалката- запазете тишина, у библиотеката сме. Там никЪв шум се не допуска. Литературно четене все пак имаме...Чак ми дожаля кат ги подбра охраната 😅 Ми може ли така, детето иска се ограмотява...ний затваряли сме били 🤪 Макакъв тоз магазин, по никое време ще ми затварят тука 🤣🤣🤣
Ай,сполай ви, с приятни сънища да се фалнете утре сутрин към 9. Сиросче, чу ли? В девет. По- рано да не са вясваш, а да спиш, оздравявайки. Ан,тей.

# 297
Чух. В девет. 🤭

# 298
Ооо, Сирос, сестро по безсъние.❤
От 3 часа се кокоря и чета книга на таблета.

# 299
Ми идвай, да пием кафе, че скучая. ☕

Общи условия

Активация на акаунт