Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 973
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 025
Зачудих се и аз на по-бавното,но предположих,че О'рахал е виновен. 😁
Честито да е Мишлето на Сирос! Здраво и послушно. 💐
Димитров ден е днес,ако има именяци,и те да са честити!
Панде,добре си направила. Дано госпожите вземат адекватни мерки и да няма повече случки.

# 2 026
Честито да е порасналото момче на Сирос!

И аз се зачудих на по-бавното, ама схванах смисъла и не задълбах Joy

Деца са, но трябва да знаят, че действия, които имат за цел да причинят дискомфорт у някого, имат последствия. Разказвала съм ви от уж невинна шега (подлагане на крак) как съученичка на щерката стигна до пирони в ръката. Но тогава бруталното всъщност беше реакцията на директорката, защото излъга полицаите, че детето се е спънало в раницата си (която носи на гръб). Въпреки наличието на камери. Явно не е очаквала, че някой изобщо ще се занимава със случая. Или беше от онези рядко тъпи и нагли хора, все още не си обяснявам реакцията ѝ.

# 2 027
Сирос, честит да ти е! И много здрав!

Панде, правилно постъпваш. Дори да е шега, важното е че малката Панта не се чувства добре от това.
Така се учат какво е правилно и какво не.

# 2 028
Здрав за е Малчо,Сирос!
Именици ако има, честити да са!

# 2 029
Честит да ти е ,Сирос! Да е здрав и много щастлив!
От цистит се оплаквам,дето го влача няколко дни вече .
И от разправии навсякъде се оплаквам..Без нерви оставам.

# 2 030
  • Пловдив
на лекар ходи ли?

# 2 031
на лекар ходи ли?
Не съм.То ту отшумява, ту ме почва пак..вече няколко дни.

# 2 032
И аз бях така през лятото с цистита, но редувах през ден. В края на първата седмица изпих един Монурал, но не ми помогна. Оказа се някаква друга бактерия, за която не ми изписаха АБ, с само Цистистоп продължително време. Междувременно бях изпила една опаковка Уринал акут и се наливах с чай от царевична коса и заспивах с бутилка гореща вода между краката. Като ми станеше прекалено силен дискомфорта, пиех Нурофен. След десетина дни отшумя.

# 2 033
  • Пловдив
Може и един Ципрофлоксацин с някакви от типа Цистирен...за първото уроложката каза, че не е точно АБ.

# 2 034
Мисти, Ципрофлоксацинът Е антибиотик от групата на хинолоните. Добър е за цистит.

Да ти е жив и здрав малчо, Сирос!

Панди, добре си направила, но един съвет от мен. Не разчитай много на разговори. Разговорите минават от едното ухо през другото и следи не оставят. Писмени жалби с входящ номер. Първо до директор, после до РУО да направят проверка. Като ги запукаш с тежката артилерия, много бързо влизат в час и родители, и учители.

# 2 035
Честит празник, Сиросче! Здраво да е порасналото Мишле Balloon Cake
Честити да са и останалите празнуващи!

Крив кривундел съм заради глупости. Сигурна съм, че никой друг не им обръща внимание, само аз се кривунделча. Голяма съм патица, ей.

# 2 036
  • sf
Яко съм се прецакала с облеклото тоз път. Тук е адска жега, а аз влача дебело яке. И имам само една тениска с къс ръкав. 😆

# 2 037
Честито да ти е мишлето, Сиросче!!!
Днес моя близка роднина също празнува. Юбилей. Мъчно ми е, че няма да сме заедно и не мога да я прегърна точно днес.

По казуса с Пандето- много зависи и от учителите. Дъщеря ми започна образованието си в квартално бг училище, като една вечер ми сподели за определен вид тормоз от страна на нейни съученички. Веднага звъннах на класната, и тя обеща да се заеме. На следващия ден ми върна обаждане и каза, че проблемът е решен, да не се притесняваме. Не зная какво е правила, но е факт, че това нещо нито се повтори, нито имаше някакви странични отражения като отношение към детето и т.н. Сега, факт, че това беше доволно отдавна, както и факт, че всеки случай е индивидуален. Силно се надявам проблемът да се реши по възможно  най- бързия и благоприятен за Пандето начин.

Яко съм се прецакала с облеклото тоз път. Тук е адска жега, а аз влача дебело яке. И имам само една тениска с къс ръкав. 😆

Това в Полша ми се е случвало. Тръгнах от Сф с блуза с дълъг ръкав и кожено яке, там купувах сандали и къси панталонки.

# 2 038
  • Наблизо
Добро утро!

Честит рожден ден на сиросовия мишок! Много да слуша!И да е здрав!

Имаме стеща с потенциална бавачка,стискайте палци!

Чакам си заплатата и ще изчезне както е дошла.
От три месеца не мога да спестя нищо.

# 2 039
Сирос, живо и здраво да ти е Мишлето и да расте безгрижно и щастливо! Донси, купи втора тениска.   На всички - хубав и успешен ден !

Общи условия

Активация на акаунт