Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 596
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 070
100 грама сладки, ама са скъпички.
Още нещо ми се върти в главата, ама ако се сетя ще пиша.

# 2 071
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Спортисти, не ме бийте и моля кажете хубава сладкарница за торти в София. Без Романс, Неделя и Папая. За отрочето, не за мен.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://bg- … FnsOC0H_yhWcyTqzb

# 2 072
Днес малко се понапрегнах и смятам да си сипя.
От ето това ще е тази вечер-

По принцип не обичам сладки питиета, но днес ще е изключението, което потвърждава правилото. Grinning

Скрит текст:

# 2 073
  • Наблизо
Аз моето го пратих с пижамата на спайдърмен.Ми това имахме,търсих Нео с мечока от Маша,но всичко беше гащеризон..не става,не може да се съблече за тоалетна.И накрая от много търсене-с каквото има.То моето не му пука особено все още.

# 2 074
  • France
Сиросче, зло да го забрави твоето мишле. Как можах да ви пропусна? Да ти е жив и здрав.
И говендъра на Уиш също.
Бюти, страшно се радвам, че си намерила бавачка. Дано всичко вече да се нарежда.

# 2 075
такаааа... мързеше ме да пиша, ама си заповядах и ей ме на.
Сиросче, честито ти мишоче! Само леки дни да имате занапред!

Кутийки от свекървата /средищни са, не неделни, ма щото имаха гости и останало манджа и на кого - ми на нашто фемили, ний сме семейната кочина прасета явно/
баница със сирене
кекс
солени мъфини - уникални, опитах ги вече
пилешко с прясно зеле и моркови - много е вкусно
кюфтета с калпаци от кисели краставички и кашкавал
чушки бюрек - и те са вкусни
пържени тиквички
министерски пържоли
край на изброяването, позабършете си слюнките Smile

Наспорт

Тили, дооооста добре изглежда това, дето ше го бориш тая вечер:stuck_out_tongue:

# 2 076
  • France
Мале, Мързелота... направо ми потекаха лигите.

# 2 077
Мързелоткаааа, заради теб правя баклава. След описа на кутийки кой знае какво още ще ми щукне да направя.

# 2 078
Мързи, оДма го заменям за поне част от кутиШките ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не, че неЙ убаво, ама туй твойто по- ме блазни, да ти споделя. Blush

# 2 079
  • USA
Мързелче, златна свекърва имаш, къткай си я Hug
Аз избърсах лиги и люто завидях Yum
Особено за министерски пържоли и кюфтета с калпаци, щот не съм чувала за тях дори Disappointed Relieved
Оплаквам се, че три седмици бях като залепена да гледам делото на един изрод, който уби 6 човека и рани 61 на Коледен парад миналата година. Беше някакъв цирк, защото този наглец реши да се защитава сам и разиграваше съда безобразно. Преди малко приключи, слава Богу беше намерен за виновен.
Ама ако още едно такова дело изгледам, направо адвокат ще стана.

И Говендър Уишев ли има ЧРД? Честит да е, здрав и успешен!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:08 от SkyBlue

# 2 080
  • София
Пропуснала съм Говендър, ама да е жив и здрав и зло да го забрави!
Дадох линковете на сладкарниците, девойката да си рови и решава. Ако от нея зависи, мързи я и за това.
Мързи е жестока. Мрън. Аз приготвих руло Стефани с картофки за гарнитура. Да казвам ли, че за утре вечер няма да има. Мрън. Не ме е яд, че ядем в огромни количества заради парите, ама заради постоянното готвене.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:21 от бъръльо-бъръльо

# 2 081
И Говендър ли празнува днес?
Честит да е!!!

Мързелче, златна свекърва имаш, къткай си я Hug
Аз избърсах лиги и люто завидях Yum
Особено за министерски пържоли и кюфтета с калпаци, щот не съм чувала за тях дори :disappointed_relieved:
То и аз тъй, ама и за туй, дет съм чувала, пак завидях. Heart Eyes

# 2 082
Скай, това са министерските пържоли:
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … D0%BE%D0%BB%D0%B8
а калпаците на кюфтаците са просто наредени на всяко кюфте краставички и кашкавал, след което дозапечени.

Мрън и от мен, че нямам баклава, а Бърди има...
Мрън и щото от цялата таз храна съм завъдила завИден Екватор...

# 2 083
Терсене са ми тези менюта само с голи цифри, без обозначена валутата, все едно може да се плати и с мидички (чудя се дали някой го е пробвал този трик)😁, действат ми на ОКР-то.
Моцарт ликьорче обожавам, мисля да си заредя няколко разновидности за празниците, може би тъмния и ягодовия, и едно ментово го мисля, застудее ли съм на ликьорена вълна, ама по нашите селски магазини много намаля асортимента и тряя се поръчва всичко от интернета. Жегата я изкарах на лимончино и лимончело, ММ изпи шоколадовия.
Изядох цяла пица преди да установя, че не ми харесва, сега съм на някаква измислена ванилова тъмна бира за оправяне на вкуса, бива.
Още рожденици?? Честитки, здраве, наздраве! Nature Dizzy

# 2 084
И аз съм пропуснала Говендър Уишов. Злото да го пропуска. Уишо, да ти е жив и здрав!
Малееее, Мързелоооо! Ела у нас с некое кутийче. Баклава нямам, ма торта има 🍰 и вино 🍷 има.
Тили, чудно е червеното 😎

Общи условия

Активация на акаунт