Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 582
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Твоето е г@з път да види. Следващият път по-дълго да се помотаеш.

# 2 116
  • Пловдив
Донси, още един-два пъти кат идеш и ще го срещнеш Wink

Щях да ви питам...кво да направя с няколко жълтъка? Сурови. Май вече са 6 ...нали не се замразява това?

# 2 117
  • тук и там
Добър ден! Днес ми е ден за чистене,трябва да я захващам след малко, но още се моткам и като гледам може и да отложа за утре.С ММ захванахме една много свежа комедийка, за работещи майки и драмата когато няма кой да гледа децата и липсата на детегледачка. Много ме забавлява, за това  да го препоръчам -Motherland. Има го в HBO.
Донси, и аз искам в Барселона или поне в Испания да живея..ама на- другаде ме заведе живота..
Посещавай по-често Испания и може и да стане работата с някой испанец..Ти сЯ на един мач отиде и хората футбол ли да гледат, в теб ли да се влюбват..Stuck Out Tongue Winking Eye
Много си готина. Харесвам и очилата ти. Аз имам три чифта и само с един се харесвам, ама точно с тях не виждам добре..

# 2 118
  • sf
Твоето е г@з път да види. Следващият път по-дълго да се помотаеш.
Аз така обичам. По 3-4 дни на място и се прибирам. Ей така комбинирано с мач ми е най-любимо. Четвърти мач ми е това, втори в Барселона, не щат да се влюбват, пфф 😆

# 2 119
  • София
Е то за толкова кратко, как да се влюбят? Ясно, че си неотразима, ама любов от първи поглед в метрото не е често срещано.

# 2 120
  • Пловдив
Една сиеста/фиеста и трябва на Донсито и е готова Stuck Out Tongue Winking Eye

Кармелотка, Ела и кажи дзак! Heart

# 2 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донсиииии, ти мен си ме знаеш Wink 100 кила чист чар. като се завъртя някъде, ръся сексапил както другите ръсят пърхот...

във Валенсия още на първото кафе омаях един Хосе, ама не беше в мен вината. Wink
Wink бабите на съседната маса веднага започнаха да обсъждат първата му жена, втората, третата... първата сватба... последната.... явно човека си беше Казанова, ама мноо залюхан, бре! пък и аз безнадеждно щастливо омъжена. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ида с два въпроса.
 започвам с по-важния.
Горинич опита някакво сладко с портокалови корички и сега иска същото, а тук не го намирам - златно жълто-оранжев много гъст и сладък сок с тъъънички ивички портокалови корички, плуващи вътре.

и втория - къде да завлека фамилията около западната Коледа, Нова година и източната Коледа? - почти месец идва почивката, не искам да стоим цялото време тук, а не искам и в България да стоим затворени в София.
 от тук евтини билети заникъде няма, затова трябва по-отрано да измисля, а съм зациклила.

тегли ме към Андалусия, но моичките нещо се ослушват.

# 2 122
Добри, искам да ме осиновиш. Обещавам да слушам, да уча,да папкам и да идвам с ентусиазъм на всичките ви пътешествия.

Първи ден на работа след отпуската 😕🤦!
Добре ,че утре е почивен!

Кайсия, ако беше на мястото на тези работещи майки щеше да гледаш на филма като на трълър,а не комедия! То си е истински хорър 🤐

Вечно работя и вечно съм без пари м@мк@ му! Нека ми е ! Да съм гледала като съм се омъжвала,както казва мама!

# 2 123
Сиросче, маникюрът е оранДжав, тиквен- хелоунски. Grinning
Ей го-

Мисте, хубаво е, че сте попаднали на читав треньор и нутриционист. Явно си разбира от работата. Кой е и къде работи, ако не е тайна?

Лятото бях на аюрведична консултация и горещо ми препоръчаха да спра млечните, или поне да ги минимизирам до 40 грама на ден. Мислих, че ще ми е трудно, но реално не е чак такава драма. Не съм ги изключила напълно, но със сигурност не консумирам като преди. Рядко ми се дояждат, най- често сиренето ми липсва. Слагам го в салата, понякога правя сирене по шопски или си ям баницата на ММ (той е майсторът вкъщи). Друго исках да кажа- определено се чувствам по- добре, по- леко ми е, не подпухвам.
Вчера след Моцарта пък просто усетих, как очите ми стават цепки едва ли не. Буквално самото подуване го чувствам физически. С млечните беше същото, когато прекалявах- таратори и т.н. Виж, с червената бира си бях съвсем Ок, може затова и да ми е харесала. Grinning Но и вкусна беше, пък и не особено газирана. Сега за зимата търся хем червена, хем карамелена, хем тъмна да е, пък и да не е най- газираните. Някой да има препоръки- да почвам да дегустирам?

При нас тази седмица всеки ден има фууд фест в центъра на града- Хелоуински, та днес сигуР ще ходим.
В събота пък в училището на децата е World fest, известен още като Денят на нациите- разбирайте, ще има всевъзможни кухни и типично национални за всяка участваща държава ястия. Всеки ден в групата на училището във ФБ излиза коя нация къде какъв щанд ще има и менютата. Охххххххх, как ще успея да опитам от всичко- идея си нямам.
България, за съжаление, традиционно няма да е представена. Прекалено малко сме за мащабите и няма как 4- 5 семейства да се организираме да се представим порядъчно- изискват се сериозни количества храна, подготовка, респективно и средства, които са си изцяло за наша сметка. Сега, аз мога да забъркам казан таратор, например, но след десетия родител проявил интерес, ще е свършил. Или баница? То колко баници трябва да се изпекат? Да не говорим, че няма кори и реално си ги носим от Бг? Та не става...
Още помня, ММ в офиса преди време имаха нещо подобно, та ме беше строил да правя пържени кюфтета, домашни. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз малко тип цариградски ги направих, но едно 3 или 5 кг кайма беше, вече не помня, пържих с часове. После и целият запас лютеница, която си бяхме донесли, замина- с кюфтенцата. Confused

Сега опъвам мата и започвам с чекненето, после вече или ще чистя, или на разходка ще излезна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Добри! За Западните Коледи имайте предвид, че базари, всичко се разтуря до 24- ти декември някъде. Каквото било, било. После- йок.
Но ще помисля какъв акъл да ти дам, обещавам!

# 2 124
  • Пловдив
Тили, и аз силно се надявам да има ефект при ММ. Аз сега само компания му правя Simple Smile ама то хич не е лошо да се прочистиш, та съм ок...
В Пловдив е, ако те интересува ще питам подробности.

Добре, зАмъкни и мен...ще слушкам, а Сис ще ни гримиРва и ще е кеф Smiley
п.п навсякъде се слагам да тръгна, нъл?

Моите емоции с пътуване, възможно най-скоро, ги отложих за пролет...Приятели искат пак стях да скитосваме, ама чак средата-края на май. До тогава със сигурност няма изтрая Blush

# 2 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тили, на нащия международен ден се напънах и отчетох страната сама. Simple Smile една колежка на половинката помогна с две баници. от мен бяха останалите 5 и питката. Simple Smile  таратор направих на следващото събитие. Simple Smile

май не ме тегли на запад, ще е студено, а ние нямаме дебели дрехи. пазари/базари са ми последна грижа.
ще го мисля, че ако не напъна, като нищо ще си останем в новот дома за почти месец Sad

# 2 126
  • Euskal Herria
Докато се добера до темата, станало за "Добър ден".
Мъглата вече се вдига, слънцето ще надделее.

Ама като е тъмно и мъгливо... на човек не му се мърда никъде.

Добри, вместо Андалусия една северна Испания?
Хубав ден на всички!

# 2 127
  • тук и там
Аз си падам по английските  комедии от едно време. Не става въпрос за работещи и неработещи майки, няма какво да си мерим, различни сме и всеки  е имал/има  своите си трудности и предизвикателства.  Това е просто препоръка за  един  забавен , смешен,  разтоварващ, с типично английски хумор сериал; който вярвам доста хора с добро чувство за хумор биха оценили.Hands V

# 2 128
  • София
Ние пролетта в Германия правихме на германците пържени кюфтета. Те си облизаха пръстите и казаха, че толкова вкусно нещо досега не са яли. Но ние не ги харесахме изобщо. Без тукашните домашни подправки не станаха толкова ароматни.
ДобрЕ, и аз се кандидатирам за осиновяване. Hands Pray

# 2 129
  • Варна
Честит празник, Сиросче, да сте здрави и щастливи всички. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт