Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 48

  • 71 586
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 5 300
Отдавна не съм се включвала, но готвя предимно еднообразни неща, които не са интересни.
Портокалови сладки:

Кекс:

Гъби с ориз:

# 166
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 678
В края на сезона:
Мноооого голям патладжан.

.... и  "дебела" пълнена камба


# 167
  • In transit
  • Мнения: 14 202
Испански рататуй с яйца на очи


Мариновани пилешки филенца с корнфлейкс, на фурна.

# 168
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 4 123

Пилешки хапки на фурна с корнфлейкс

Бутерки с шунка и кяшкавал


Пилешка супа

Тараторче

# 169
  • Мнения: 17 116
Довърших домашните тиквички днес в тенджерата с ориз и наденички


И пак лаврак с картофки, но задушен

# 170
  • София
  • Мнения: 1 623
Вкусен сливов сладкиш по рецепта на Лабрекс. Защо изчезна тази мила дама и чудесна кулинарка?

# 171
  • Мнения: 7 984

Свинско ала по китайски

Канелени кексчета с овесени ядки и пълнозърнесто брашно

# 172
  • Мнения: 5 409
Ребърца на жар, печени чушки и салатка


# 173
  • Под сянката на разлистените кактуси
  • Мнения: 2 760
Мръвка в слоу кукъра, с моркови, пащърнак и целина. Преди готвене



и готово, със зелен фасул и задушени гъби

# 174
  • Мнения: 16 633
Крехки свински пържоли на фурна с домашна марината и поръска от хрупкав пържен лук, гарнирани със свежа зелена салата с бейби спанак и розов домат:

И една салата от сварен карфиол с чесън и копър, която хич не ми хареса охладена и сега залежава в хладилника:

# 175
  • Мнения: 2 323
Джастич не става ли да го панираш, тъкмо е овкусен. Или в китайско да го пробуташ?

# 176
  • Мнения: 1 852
Постен зрял боб



И добавки към него

# 177
  • Мнения: 16 633
Джастич не става ли да го панираш, тъкмо е овкусен. Или в китайско да го пробуташ?
М, да. Ще се пробвам да го префасонирам. Grinning Wink

# 178
  • София
  • Мнения: 15 828
Джастич не става ли да го панираш, тъкмо е овкусен. Или в китайско да го пробуташ?
М, да. Ще се пробвам да го префасонирам. Grinning Wink
Джасте, залей с бешамел , настържи кашкавал и запечи.

Аз  снощи повтарях пилешкото, щото внука много го хареса.

# 179
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 060
Пилешки ущипци по селски

Общи условия

Активация на акаунт