Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
И аз питах в предходната тема, но беше изтрито - датските титли, които се отнемат носят ли преки финансови облаги за сметка на народонаселението?

# 76
  • Sydney
Всичко се прави с цел 😉 Маргарете действа партия с Чарли, прокарва идеята само преките наследници да се титулуват, а другите - не 😂
Сега Чарли спокойно ще отсвири и без това нежелаещите титли и ще се оправдае с Датчаните.
Надявам се долавяте иронията…

Нали от години се прокарва тенденцията за свиване на монархията? Мен не ме очудва.

# 77
Приятна снимка на Саса

# 78
Приятна снимка на Саса

Ако намерите марката на чантата-раница ще е чудесно да я споделите.

# 79
  • Някъде там
Дадох подробна информация, кой какво получава от сайта им.
Финансиране от държавата получават единствено:Маргрете, Мери и Фредерик, Йоаким и Мари и съвсем малък процент Бенедикте.
От семейството на Фреди само Кристиян ще получи като престолонаследник при навършване на пълнолетие.
Другите деца не.

Саса е много хубава.
Чантата е от бранда ѝ.
https://instagram.com/moiandsass?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 80
# 81
  • Някъде там
Скрит текст:
Хубава Шарлийн на парижката седмица на модата вчера:

Костюмът изобщо не ми харесва, но тя е свежа и е с хубава чантичка.😇
Много готина. Всички последни тоалети и самата тя много ми харесват.
Красива бременна София

Рания от последните ѝ ангажименти не е слагана. В младежки център за развиване на умения.
И в петък в офиса ѝ.
Пеперудената риза много ми харесва.

# 82
Чарлз и Камила отиват на църква в неделя сутрин:

# 83
Хубава Рания, но София е просто прекрасна Heart Eyes

# 84
Не разбирам какво пречат титлите, като не са работещи, не получават издръжка и толкова. Титлите са си титли, доказват произход  и нищо друго. Работата ги прави различни.

# 85
Aко титлите са кухи, монархията им олеква (още повече).
Като милионите в Monopoly.

# 86
  • Разпиляна във въображението
Може би, защото черпят изгода от титлата, без да работят за короната. На корицата на Вог "Николай, принц на Дания" и вътре той, цялата рода, плюс баба му и как моделства.

# 87
Може би, защото черпят изгода от титлата, без да работят за короната. На корицата на Вог "Николай, принц на Дания" и вътре той, цялата рода, плюс баба му и как моделства.
Именно!

# 88
  • До сърцето...
Вчера моята слабост принц Карл Филип е участвал в Porsche Sprint Challenge. На трибуните са били Карл XVI Густав, принцеса София и децата Габриел и Джулиън.
Скрит текст:

# 89
  • София
Според мен проблема в Дания, е че доста е унизително първо да дадеш на внуците си  едни титли и после да им ги вземеш. Ако си решил да правиш промени, то те трябва да са валидни за напред, а не - я баба стани сега принц, па като пораснеш ще видим дал ще останеш или ще ти взема титлата.

Доколкото разбрах от интервюто Йоаким  е споделил, че е имало много сериозни пробеми с комуникация между него и останалите членове на кралското семейство и изпращането му във Франнция, той го е приел за изгнание.

Общи условия

Активация на акаунт