Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • До сърцето...
Понеже стана на въпрос за Шарлийн, се сетих за една статия за любимата й модна къща покрай седмицата на модата. На мен ми беше интересно, дано и на вас да ви е.

Принцесата е дългогодишен фен на швейцарската модна къща Akris още от както има достъп до тези среди. А самата марка тази година празнува стотен юбилей (основана през 1922 г. от Алис Кримлер-Шох; думата "Akris" произлиза от буквите на Alice Kraymler-Schoch).
Скрит текст:
Платовете на марката се правят по тяхна поръчка в специализирани текстилни фабрики. Дрехите им са синоним на лукс и качество, шият се в няколко ателиета в Швейцария. Акрис произвежда също и дрехи за дизайнерите Givenchy и Ted Lapidus. Колекциите на Akris присъстват на парижката Седмица на модата от 2002 .
Други звездни клиенти са Амал Клуни , Тина Фей , Сюзън Сарандън , Дорис Яфе, Шакира , Алиша Кийс , Анджелина Джоли , Даян Сойер, Кондолиза Райс и др.

Тоалетите на Akris (някои от тях), носени от Шарлийн
2010, обявяването на годежа с Албер
Скрит текст:

2012, на 84-та церемония "Оскар" (февруари)
Скрит текст:

2012, Националния празник на Монако (ноември)
Скрит текст:

2013, на сватбата на принцеса Маделин и Кристофър О'Нийл (юни)
Скрит текст:

2014, Националния празник на Монако (ноември)
Скрит текст:

2015, на официалното представяне на нейните близнаци (януари)
Скрит текст:

2015, за състезанието от Формула 1 в Монако (май)
Скрит текст:

2017, Националния празник на Монако (ноември)
Скрит текст:

2018, Националния празник на Монако (ноември)
Скрит текст:

2019, на седмицата на модата
Скрит текст:

2022, на тазгодишната Седмица на модата в Париж.
Идването на принцесата на Монако във френската столица е първото нейно публично пътуване за последните четири години.
Скрит текст:

В публиката:
Скрит текст:

С Алберт Кримлер, син на основателката и креативен директор на къщата, през 2018
Скрит текст:

и от тази година

# 211
Хаха, какво е облякла Шарлийн, наистина? Добре, че не се вижда много.
Тениската ми харесва. Закачлива е Wink

# 212
  • Някъде там
Хаха, какво е облякла Шарлийн, наистина? Добре, че не се вижда много.
Тениската ми харесва. Закачлива е Wink
Рокля е, но грозна за мен.

Акрис имат добри попадения.
Роклята за сватбата на Маделин е страхоен модел.
Като казах Маделин. Имат си ново кученце. Орео се казва. Осиновено е.

Амалия с коня си Мохито❤️

Нова снимка на бъдещите родители от интервюто дали тази седмица на „RTL De Journal“.

https://adelswelt.de/stephanie-guillaume-von-luxemburg-charles-spricht-vom-baby/
Нова информация за Хуан Карлос и смъртта на брат му, излиза в докуметален филм на HBO "Salvar al Rey".
Скрит текст:
Това е една от най-големите трагедии на испанската монархия. Алфонсо де Борбон загива трагично на 29 март 1956 г. 14-годишният брат на Хуан Карлос загина от куршум в челото. И до днес има много истории за това как се е случило произшествието.

Шивачката Хосефина Караоло твърди, че Хуан Карлос е насочил пистолета към брат си и след това е дръпнал спусъка. Твърди се обаче, че тогавашният 18-годишен младеж не е знаел, че пистолетът е зареден. Бернандо Арнозо, приятел на по-късния крал, също потвърди тази последователност от събития. Друга версия гласи, че Хуан Карлос искал да почисти пистолета и изстрелът избухнал в процеса. Тъй като братята са били сами в стаята, никой не знае какво всъщност се е случило.
https://adelswelt.de/juan-carlos-von-spanien-erschoss-seinen-bruder-neue-details/

# 213
Ох, Шарлийн изглежда така сякаш изпитва ... и аз не знам какво  - боли ли я, досадно ли й е, отегчена ли е.. едно и също изражение и усмивка един път в годината, евентуално.

# 214
Пас съм с роклята на Шарлийн Smiley
Орео е много сладичък, много!

Тази история с Хуан Карлос е много мътна, но защо пък ще убива малкия си брат? Worried

# 215
Тук Шалийн е красива и дори май щастлива.

2010, обявяването на годежа с Албер
Скрит текст:

А тук я помислих за Зара Тиндал
2012, Националния празник на Монако (ноември)
Скрит текст:

Относно датчаните, това ми направи впечатление:

Живее в Дания със синовете си (според закона те нямат право да напускат страната) и с мъжа си.

По принцип ли нямат право да напускат страната, дори за пътешествия?
Или се има предвид, че са длъжни да живеят в страната (до навършване на пълнолетие, пердполагам)?

# 216
  • Някъде там
Пас съм с роклята на Шарлийн Smiley
Орео е много сладичък, много!

Тази история с Хуан Карлос е много мътна, но защо пък ще убива малкия си брат? Worried

Първоначално изявлението е следното :
Официалното изявление от испанското посолство беше направено официално и възпроизведено в португалската преса: „Докато Негово Височество  Алфонсо почистваше револвер тази нощ с брат си, беше произведен изстрел, който го уцели в челото и го уби след няколко минути".  Години по-късно се разбра, че самият Франко е наредил изявлението да бъде толкова стегнато и с тези думи, тъй като не е искал всички подробности да бъдат оповестявани.
Но, по късно тръгват слухове, че Хуан Карлос е възпроизвел неволно изстрела.
 Ето, много подробна статия за случилото се.
Аз  винаги съм се чудила с какъв акъл подаряваш пистолет на дете?😐

https://www.elindependiente.com/tendencias/2022/03/28/la-gran-tr … sparo-sospechoso/

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 13:57 от daviz

# 217
Много е сладко това бебе. Кейт изглежда разтопена Grinning

Уилям :

# 218
Днес принцът и принцесата на Уелс в Северна Ирландия. Посещават PIPS (Public Initiative for Prevention of Suicide and Self Harm).

# 219
Роклята на Шарлийн ми хареса, както и тя цялата.
Жалко, че е скрила принта отпред, а не намирам други снимки.
Нова снимка на Мегън от записа на тазседмичния подкаст:

Много е стилна, както винаги. А тази риза и е стара.

# 220
Много харесвам такъв тип панталони - цигара, като на Кейт.

Уилям и речта

Карл и София

# 221
  • Някъде там
Ризата не е ли същата като от първи епизод ?
Много мили думи беше написала гостенката под снимката.
Ето я от близо роклята на Шарлийн.

Матилде и Филип и днес са в Германия, но за последно.
Плавали са с корабче по Рейн и са се запознали с икономическите проблеми които има Германия, заради спадането на нивото на реката.
Тази шапка е много грозна. Тоалета е хубав.

# 222
Още от Северна Ирландия:

И Софи в Конго:

# 223
Супер е роклята, мерси, Daviz.
Дано я видим и на хубави снимки върху Шарлийн.

Аууу, Матилде е страхотна, много ми харесва тук.
Ризата на Мегън не знам откога е, но със сигурност съм я виждала преди.

# 224

Наздраве!

Много яка снимка:

Общи условия

Активация на акаунт