Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 673
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 290
Може ли телефона, от който звънят за играта за европейския ден на езиците?
На майка ми са и звъняли, ама не разбрала откъде, но пък нещото било спечелено още лятото, но чак сега се свързали. Ако е от лятото, не би трябвало да е тая игра, ама и нещо за лидъл и говорили или тя така чула, а не помня в лидъл кви игри имаше, много е вероятно аз да съм я регистрирала някъде.

Това позвъняване е от игрите на Лидл в инстаграм, имаше на Ваня Джаферович такава и не помня на още кой беше. За наградите над 100 лв искат ЕГН и явно тогава не са го взели. Аз помня награди чадър за плаж и столче, другите сякаш бяха малки.
Благодаря за потвърждението, аз също се сетих за тая игра, че може да е. Майка ми спечели чадър и стол и явно тогава не са взели пълните данни, та сега допълват. Ама тя все се шашка, като и се обаждат така, а и не е била вкъщи и чула, ама недочула какво и говорят. Grinning
Значи мистерията е разгадана, мерси отново!

# 1 291
Дойде ми съобщение от Лео Експрес. Предполагам, че трябва да е тетрадката от СофияМел. Друго не чакам...
да от София мел трябва да са , днес Лео Експрес ми донесе наградата

# 1 292
Има ли игра на Каменица с капачки, че ми дадоха? Или е само с бележките играта?

# 1 293
За играта на Ариел и Кауфланд кое изпращате като номер на касова бележка? Дата също ли трябва да се пише?

# 1 294
  • София
Отчаяна съм вече. На Сушард машината кога се пада, егати съвсем загубих надежда 😭

# 1 295
  • Дупница
Отчаяна съм вече. На Сушард машината кога се пада, егати съвсем загубих надежда 😭
18:0

# 1 296
  • Бургас
За днес е паднала, още сутринта. Поне това следете, за да не хабите напразно бележки.

# 1 297

https://навънспиринско.bg/gledkaotpirin

# 1 298
Киндер пак ли ще чакат до 31.10?На Пингуй след 2 седмици чакане ми одобриха бележката.Аз честно съм в шок,че тази година ще обявяват спечелилите.

# 1 299
Здравейте, момичета Simple Smile
Включвам се с въпрос, относно играта на Киндер Пингуи. Само на мен ли сайта им не зарежда адекватно от няколко дни и в момента, в който се впиша с потребителско име и парола, ми дава грешка 419 не е открита страницата ...
Пробвах през 3 браузъра, не става.. Sad

# 1 300
  • Тук и там
Здравейте, момичета Simple Smile
Включвам се с въпрос, относно играта на Киндер Пингуи. Само на мен ли сайта им не зарежда адекватно от няколко дни и в момента, в който се впиша с потребителско име и парола, ми дава грешка 419 не е открита страницата ...
Пробвах през 3 браузъра, не става.. Sad

Направи нова регистрация.

# 1 301
По-надолу има още едно място за Вход, превърти страницата.
Отиваш на главната на Киндер, Научете повече в банера за играта и не се регистрираш в полето горе, а отдолу има друго поле Вход.

# 1 302
По-надолу има още едно място за Вход, превърти страницата.
Отиваш на главната на Киндер, Научете повече в банера за играта и не се регистрираш в полето горе, а отдолу има друго поле Вход.

Стана, супер! Много Ви благодаря! Hug

# 1 303
  • Сф
За играта на Ариел и Кауфланд кое изпращате като номер на касова бележка? Дата също ли трябва да се пише?
Само номера написах аз и ми върна "успешна регистрация".

# 1 304
Да похваля Фереро. Мъжът ми смачкал бележката и тя се поизтрила, от тези новите ,сините е. Но я одобриха, бях се подготвила за отказ. Но ще участвам само с една, за разлика от друга година,  когато събирах пълен брой точки.

Общи условия

Активация на акаунт