Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 623
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 455
Monikqe, печелившите в либрес са някъде долу на страницата играта, бутон печеливши участници. Simple Smile

Аз от днес съм с парти сет от играта на Йегермастър. Simple Smile
И там ще се включа, но се чудих кога и с какво да го пия. Някакви идей и предложения?

# 1 456
  • София
А не разбирам къде обявяват печелившите освен че е чрез мейл, няма ли на страницата, в общите условия не пише къде се обявяват или аз четох отгоре отгоре, но и в сайта не виждам секция печеливши🤔
https://www.libresse.bg/promotsii/poglezi-sebe-si-s-libresse/pog … resse-pobediteli/
тук са всички печеливши
пращат мейл и се обаждат по телефона за адрес да пратят ваучера по Спиди
Скрит текст:
Днес ходихме във Фантастико да го изхарчим няма кой да чака 31,12,2022
имаше промоутърки на Милка, , Дънлоп, черпиха Сникерс -новия,дъвки Орбит, едни шоколади и кафе не му запомних марката
на Милка ако купиш 1 продукт теглиш талонче и търкаш
можеше да се спечели торбичка от плат-Милка или новия шоколад Милка-100 грама
на 2 бележки купихме 2 продукта и сина си избра 2 талончета и спечели шоколад
Скрит текст:

# 1 457
  • София, Дружба 2
JustMila, нямам никаква идея как и с какво се пие. На касата, от касовата бележка разбрах, че е ликьор. Още не съм го отворила, та и на вкус не знам какво е.

# 1 458
  • Сф
Някой спечели ли от Макдоналдс? Трябваше да раздадат 500 награди тази седмица, а никой не се похвали.
И аз чакам да видя. В началото на дневното и седмичното съм. Даже и един бургер купих от купоните 🤪🤣

# 1 459
И аз съм там и ги дебна😜 Разправях се с тях, че нали смениха отчитането в движение, дадоха ми за извинение някакви дребни купончета за нещо, но реално аз нямам никакъв шанс за крайното класиране.
Нооо само в понеделник, ако не ми дадат нещо от 500-те седмични печалби!

# 1 460
И аз се надявах предната седмица, но нищо.
Бях на 750 точки разстояние от номер 20 в класирането. Нищо не съм спечелила, което ме навежда на мисълта, че има много участници.
Защото наградите са 500 седмично, 750 точки съм след номер 20, значи има поне 480 човека пред мен и то с такава малка разлика щом нищо не спечелих.
Тази седмица нямам шанс, Чаушева-Бинбашъ явно цъка по цял ден, не мога да я догоня с тия 5 хил точки.
А и не знам как да направя повече точки. Нивата съм ги минала отдавна, играя ги повторно, точките се променят с 10-20 пункта само...

# 1 461
Не, тя може и да не играе тази седмица. Просто тя започна да играе, когато смениха правилата и й навъртя хилядите играта.

# 1 462
Някакви предположения какви ще бъдат тази година наградите на Кока Кола в приложението и със сричките под капачките?

Писна ми от тези кутии , дано тази година са измислили друго

# 1 463
Привет,
аз и мама сме в либрес Simple Smile аз с три бележки, мама с две.
Колегата е с яке от Джим Бим, а от вчера и аз съм на това уиски Simple Smile, предпочитам Джак.
Купих го от БИЛА и касиерката изкара дубликат на бележката ми( не знам дали не е, защото платих с карта или заради играта) Още в колата я снимах и регистрирах, но се почуствах тъпо.
Тоя номер ми го правеха в бензиностанцията на OMV, като имаше игра - първият път чух как едната касиерка каза на другата да и извади дубликат - върнах се и си взех дубликата  - гледаха ме доста изненадано. Следващите пъти, когато имаше игра, винаги си исках дубликат на сметката! Говоря за конкретна бензиностанция, където смятам, че въртят тия номера, защото след това печелившите се обявяваха без име, само с телефонен номер.

# 1 464
  • Стара Загора
Някакви предположения какви ще бъдат тази година наградите на Кока Кола в приложението и със сричките под капачките?

Писна ми от тези кутии , дано тази година са измислили друго
Като гледам как прогресивно копаят дъното ще си спомняме с носталгия за кутиите.

# 1 465
Аз нещо не го схващам пак този Макдоналдс. Видях,че промениха правилата (много тъпо,защото който не спи в приложението няма да види и ще изостане) и сега играх 3-4 игри-качи малко в общото класиране,и повече в дневното и седмичното. Но общото май спря да мърда изобщо,само другите две? И май качва като играеш различни нива,не може да висиш само на последното Grinning И въпреки това общото пак не качва. Батерията ми пада и телефона загрява много от това приложение,нз дали си заслужава да го мъча,няма как да спя в него така или иначе,а купоните ,които ми дават не мога и да ги ползвам.А като ви чета за големите награди май няма да имам шанс Grinning

# 1 466
  • Бургас
Само един дубликат ли може да се направи на един касов бон?
На мен ми се е случвало касиерката да се мота с касовия бон и също така да го извади и да го сложи така отстрани, а не на монетника. Вземам си го, изчаквам, но ми е неприятно, че едва ли не трябва да напомням, че трябва да ми даде касовия бон. Иначе като няма игри ми го дават в ръцете понякога - тогава няма проблем.

# 1 467
Наградата-изненада от форумната игра с Президент 🙂

# 1 468
Зависи от програмата мисля.Повечето програми могат да вадят дубликати и след месеци и по няколко пъти.
Колата камиончета ще дават,според мен ги редуват с кутиите през година 🤣

# 1 469
Твоята награда е по-скъпа от чопъра в днешно време  😎
Имаме повод и изпратих мъжът ми за Jim Beam , а той купил J&B. Личи ли си,че не пием 😅
Има игра на Bosch. 1.Купуваш прахосмукачка и участваш за винтоверт или друг уред. https://promotion-bshhome.bg/gift/power-for-all-unlimited/
2.Купуваш винтоверт или друг уред и участваш за прахосмукачка. https://promotion-bshhome.bg/gift/power-for-all-tools/

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 08:50 от Alize1234

Общи условия

Активация на акаунт