Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 077
  • 952
  •   1
Отговори
# 90
Днес се размазах с Либре ЕДТ, много интензивен и превземащ го усетих. Фин, но нахален по хубавия начин. Липсва ми явно лавандулата от ЕДП, но него не го усещам както едно време, голяма любов ми беше. Гъделичкаща и секси беше жилката му, трябва да го тествам пак.
Ермес Туили харесвам много. Нестандартен, интересен и фин парфюм е. На мен е траен. Пиперения ми е натрапчив и не ми допада.
Още не съм сменила парфюмния гардероб аз, ще стане, но засега съм в преход. МОН Герлен  е фаворит, Боа Даманд, Боа Дор, Ели Сааб Ле парфюм, Либре ЕДП и ЕДТ, Еликсира, Черната Мадмоазел на Роша...тези са, които са отгоре на рафта. Зазимените ще вадя тези дни, ще има забравени съкровища 🙂

# 91
Здравейте,  предстои ми покупка на подарък за половинката, но доста се колебая кое да избера, затова ще съм благодарна за съвет.

Колебанията ми са измежду тези парфюми - YSL Y, YSL Y LE Parfum, Dior Sauvage.

За последната година съм го виждала да ползва - Armani Aqua di gio, Dolce &Gabanna Light Blue, Givenchy Blue Label.

Кой от набелязаните би се вписал в този вкус, приемам и други предложения.  Благодаря предварително

# 92
За мен и трите са универсални мъжки парфюми, които биха се харесали на повечето хора. Безопасни  за подарък и за покупка на сляпо даже, което по принцип не одобрявам. От трите аз бих избрала Диор. Шанел блу е от същата група. Избери това, което на теб ти допада най-много, няма да сбъркаш Blush

Изобщо не е честно, че за жени не са измислени такива универсални парфюми.

# 93
Бих купила Dior Sauvage.

# 94
  • София
И аз бих взела  Dior Sauvage.

# 95
Любимият ми есенен аромат е Crystal noir и днес съм с него.
Наточила съм се на Cloud на Ариана Гранде, четох много позитивни коментари и по пирамидата смятам, че ще ми хареса, но го чакам на някаква по-добра цена.

# 96
Ама как 10 минути, много траен и много шлейфов, но е дооооста доста сладък, имайте предвид

# 97
Аз искам да питам за мнение за Облка на Ариана Гранде в съседната тема казаха, че траел 10 минути, а в чужди сайтове като четох ревюта пишеха, че бил много траен и шлейфов, та събирам още мнения.
Много траен, много. Сладък, плътен парфюм.

# 98
  • Пловдив
Vermilion21 ,моя  Cloud Ariana Grande го купих от сайта на Дъглас 30 мл.за 61,20 лв.Промоцията още е валидна.

# 99
Благодаря, поръчах си и аз от Дъглас 100 мл за 99 лв с подарък несесер.

# 100
И аз да се запиша в октомврийската тема, която благодарение на densi е толкова уютна, есенно мека, топла и ароматна. Адмирации, densi.

Октомври ми е много любим месец, защото две от децата ми са родени през него. Свързвам го с аромати на ванилия, сметана, дюли, печени сини сливи, канела, тонка и ароматни ликьори. Та към парфюми с такива съставки посягам и съм ги извадила на парфюмната табличка. Последните дни, може би защото съм болна и не ми се яде, гледам да се "храня" с аромати и посягам все към Долче Амалфи, Черешката на ТФ и Pure Eve.
Имам няколко парфюмни желания, поне за проба, а ще видим дали ще се харесаме. Едното е Bouquet Ideale Xerjoff, за което щом оздравея ще се смъкна до Campomarzio70.  Някой има ли преки впечатления за споделяне за този парфюм?
Искам да пробвам и Red tobacco Mancera.
И съм в чуденка дали да си подновя на VCA Orchidee Vanille или да си купя Bois d'amande, който също много ми харесва и не съм имала. Предвид на това, че и почти 16 годишната ми тийнка е влюбена във ванилията и предния път ми я отмъкна, май ще взема да заложа на бадемите.😀

Хубав и ароматен ден на всички!🌹

# 101
Букет Идеал е най-любимият ми парфюм на Ксерджоф и в топ 5 на любимите ми зимни въобще. Всичко в него е съвършено за моя вкус. Усещам го топъл, но стилен, не гурме. Трябва да се познава непременно, но и трябва да се обича тютюн.
Ванилия на Ван Клийф, се носи много по-лесно и за мен е поххубавия парфюм от Боа даманд. Той ми накъртва след няколко часа носене.

# 102
Подкрепям изцяло Дензи, Букетът е много добре направен парфюм, едновременно плътен но инс добър сияж, без да е задушлив. Тъй като си падам по гурмета и не обичам тютюн, не е за мен 😅
Много ми прилича на мадамска версия на angel's share без ферментиращите дъски и лепкав алкохол. Освен това доста ясно се усеща и канелата.

# 103
Сразихте ме с този тютюн. При мен не помня да имаше....

# 104
  • София
И при мен нямаше тютюн.

Общи условия

Активация на акаунт