Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 420
  • 952
  •   1
Отговори
# 345
Cabochard, разсмя ме JoyJoy , ама наистина много е важно да му отива на външността на човек парфюма. Например на мен никак не ми стоят унисекс парфюми и за това се уплаших от коментарите, но прави сте, ще го пробвам някъде, иначе ще се поболея ако го върна без да знам какво има вътре.

# 346
Днес нося Бакара и се чувствам страхотно. Признавам, че малко се поколебах какво би му подхождало като илюстрация и като музикален фон. В крайна сметка избрах това:
Скрит текст:
и това:
https://www.youtube.com/watch?v=R5C0wKbD2S0

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 20:09 от bell_87

# 347
Аз вчера не се стърпях и цял ден бях с I Want Choo. Ами какво да кажа ... страхотен!
Бях най-притеснена за трайността, но напълно безсмислено. Съвсем ясно си го усещах 6-7 часа, може би и повече щях да му се радвам, но трябваше да мина през душа. Grinning
Не мога да описвам аромати, както повечето дами тук, но за мен този е много универсален. Бих го носила и на работа и на среща и във фитнеса.
Някой преди време беше споменал за прилика между него и Coach Dream Sunset и в първите 5 минути и аз я усетих. Даже леко се стреснах, защото Coach не го харесах. За щастие, след първоначалната вълна Choo тръгна в съвсем друга посока и се разви прекрасно.
Много съм щастлива, че си взех 125мл опаковка. Единственият пробле е, че шишето е много голямо и трябва да се пръскам с две ръце. Grinning

# 348
Еликсирът си взех и аз слвд мимолетна проба. Не е нито мъжки нито женски, нито секси. Безополов прелестен подправков портокал.
I want choo ми харесва и на мен, от целия дъглас забелязах само три, единия от които беше този. Епитиомът на дизайнерските аромати е за мен, по най-хубав начин. Напомня ми на доста познати аромати, но въпреки това е достатъчно различен, лесен за харесване и ярък.

# 349
Много, много харесвам I want choo, както и новият.❤

# 350
Днес нося Бакара и се чувствам страхотно. Признавам, че малко се поколебах какво би му подхождало като илюстрация и като музикален фон. В крайна сметка избрах това:
Скрит текст:
и това:
https://www.youtube.com/watch?v=R5C0wKbD2S0
Ооо, да, Бел! Кадифеният глас на Джони Джоели, както и страхотната балада отлично кореспондират на стилистиката на Бакара Руж, въпреки, че не намирам парфюма за толкова драматичен. Никога не съм го имала, явно и никога няма да го придобия в пълноразмерен флакон, но благодарение на разкошните хора тук имах щастието да се запозная и с Бакара, и с екстракта. И двата са много красиви на кожата ми, като лек превес има Екстрактът. Роклята също е много елегантна и красива, но лично аз отъждествявам Бакара с червения цвят, и не защото е "руж". Blush

# 351
Грешка, грешка, говоря за новия Jimmy Choo! Toй ме впечатли. Бел, и избора на песен за бакара е интересен. Ако решиш, би могла да си вземеш 30 мл от сайта, цената не е съвсем зле, а 30 мл от бакара се равняват на 100 нормален Simple Smile
Забравих да разкажа, споделих, че разкарах Велвет орхид от колекцията, но сега малко съжалявам, днес го усетих със супер силен шлейф на една дама, ами много е хубав, ярък и необичаен, вкусен и тайнствен. Яз бях със Синтра, велвет я отвя, още се мотае около носа ми, освен да в бил прясно сложен. Не помня такъв шлейф. Споделете по колко и къде слагате зимата? Лятото аз пръскам по ръцете, но сега с дългите ръкави не върви

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 22:07 от Солена Луна

# 352
На мен Hermes Elixir des Merveilles не ми отива. Много отдавна Al Georgieva ме учуди като ми каза, че не може да ми отговори (питах за някой от марката), защото няма добра химия с тях. Е, при мен се оказа същото! Никой Hermes не ми стои добре! Оценявам Еликсира, намирам го за  съблазнителен, но отстрани, не върху мен. I Want Choo и I Want Choo Forever... те са страссст в шишенца!
Солена луна, аз си пръскам на китките, въпреки дългите ръкави, защото си усещам аромата,  доставя ми удоволствие и ме "стопля" в студените дни.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 07:11 от Magda Dimitrova

# 353
  • Не съм от тук и съм за малко
Elixir des Marveilles е в моята класация за най- непоносими парфюми. Явно реагира с кожата ми по различен начин от масовия, защото виждам, че е много харесван. Даже в един момент се чудех за един и същ парфюм ли става дума и специално ходих да го тествам. Трябва да се пробва, мисля че не е безопасен за сляпа покупка.

# 354
  • София
И аз не си падам много по него, странен е. Уж го взех заради карамела, но карамел не усещам. За карамел има далеч по-добри и безопасни предложения. Да, усеща се портокал, но не е цитрусов парфюм. Трябва да се внимава с него.
Продължавам да разучавам ексклузивите на Герлен, с поръчка на отливки от Spiriteuse Double Vanilla и Iris Torrefie.

# 355
Еликсирът при мен избива на нотки на ароматизатор и определено не прави добра химия с кожата ми, стои грубо и нахално. Като чета отзиви, все едно става дума за съвсем различен парфюм.

# 356
  • Пловдив

Нечий мъж ползвал този парфюм? Искам да не е прекалено тежък и да е траен? Да го поръчвам ли?

# 357
... другия ми есенен фаворит отскоро - Idole L'Intense.

.. Много ми е интересно новото Либре, никак не се разбрах с другите 3 и ме гложди любопитство за Le parfum.

Идоль испециално в интенс версията е много хубав. Изразителен, ярък, същевременно ненатрапчив, много женствен, но не и мекушав.

Либре-то нещо не мога да му схвана красотата.

# 358
О, Десислава, недей. Преди време с една поръчка ми бяха изпратили мостра от това Индиго, мирише ми на ароматизатор за тоалетна, евтино и неприятно. Траен Guess е оксиморон. Можеш да намериш много по-добри мъжки парфюми, включително и бюджетни.

# 359
  • Пловдив
А може ли да препоръчаш някой? За подарък търся, без да познавам много вкуса на човека.

Общи условия

Активация на акаунт