Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 445
  • 952
  •   1
Отговори
# 465
  • The Evergreen State
Много ми допада Signature на Mont blanc Напоследък изпозлвам него. Доста е траен и получавам доста комплименти.

Celestia или ако някой друг познава Singature бихте ли описали парфюма с малко повече детайли, благодаря Flowers Blossom

# 466
Да, Glow наистина мирише на сапун и крем Нивея, но е тоалетна вода и при мен е нетраен.

Как нетраен, даже много трябва да се внимава с апликациите, повече от една - две е прекалено

# 467
  • Враца
Здравейте, бихте ли ми препоръча ли сладък и същевременно силен парфюм

Girl of Now Elie Saab
Poison Girl Dior

# 468
Ще ви разкажа история да се смеете.

Днес на опашката в магазина жената до мен миришеше на нещо страхотно. Мислех да я попитам какво носи, но докато се наканя тя беше готова, а аз тепърва плащах.
Отписах работата тъкмо и хоп, излизам от магазина, отпред паркирала кола и вътре въпросната жена.
Колкото и откачено да беше, срам не срам, отидох да питам. Щях да падна като каза This is Us Z&V и дори го носеше с нея, та предложи да се напръскам. Бях убедена, че е някакъв тежък ниш.
на мен ми се случи нещо подобно, едно момиче ме лъхна страхотно хубаво, имаше нещо познато в аромата, но не се сещах нищо, накрая не се стърпях и попитах, оказа се  https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Karl-Lagerfel … or-Her-24068.html - парфюм, от който имам миниатюра от сума време, но не го бях разносвала, голям шлейф се носеше, супер е за носене на открито, поне през първите часове, после като се поприбере, може и в закрити помещения

# 469
Атhena Heart
За теб, с удоволствие, но днешните ми описания на аромати, не бяха особено сполучливи. Signature Mont Blanc e лесен за харесване, според мен. Но в никакъв случай посредствен. Топъл, уютен, с хубава ванилия. Харесва ми, че въпреки уютната топлина, има и нещо мъничко хладно и свежо. Но то е на заден план. За мен е много хубав, нямам го, но неведнъж съм го пробвала. Чист, бял, "пухкав"...

# 470
Celestia или ако някой друг познава Singature бихте ли описали парфюма с малко повече детайли, благодаря Flowers Blossom

Доста нежен и женствен е , но не е слабичък.

Най-много ми допада това, че е с бял мускус. На моята кожа всичко с мускус стои много добре, а и както знаете той се свързва с аромата на феромони, което доста привлича вниманието.
Иначе има леко флорален аромат, тъй като има божур и магнолия. Води се, че има и ванилия, но аз лично не я усещам особено, при положение че не харесвам ванилия, но съм луда по парфюма.  Сладникав е - има и мандаринови нотки УЖ (аз лично не мога да ги отделя), но в нокакъв случай не е натрапчив -изключително нежен и женствен. 

По описание водещата нотка е мандариновата, но аз лично най-силно усещам ароматът на мускус и божур.

Разбира се, както знаете обаче всеки аромат на различна кожа се изменя и стои различно.

Имало е парфюми, които ми миришат божествено, но като си ги пръсна на ръката и О, ужас! Joy

# 471
# 472
This is her  е може би най - трайният ми парфюм в скромната колекция от около 35-40 парфюма.
Абсолютно същото и при мен,обсебва дрехата и след пране:).

# 473
Много ми допада Signature на Mont blanc Напоследък изпозлвам него. Доста е траен и получавам доста комплименти.

Сметанов, сладоледов.
Не е детайлно, но това мога да кажа.

# 474
Ще ви разкажа история да се смеете.

Днес на опашката в магазина жената до мен миришеше на нещо страхотно. Мислех да я попитам какво носи, но докато се наканя тя беше готова, а аз тепърва плащах.
Отписах работата тъкмо и хоп, излизам от магазина, отпред паркирала кола и вътре въпросната жена.
Колкото и откачено да беше, срам не срам, отидох да питам. Щях да падна като каза This is Us Z&V и дори го носеше с нея, та предложи да се напръскам. Бях убедена, че е някакъв тежък ниш.
Абсолютно в същия шах бях, лятото попитах едно момиче с кой парфюм е. Срещахме се често и другите й ухания не ме впечатляваха. Една сутрин  усетих, че носи страхотен парфюм и я попитах - This is us 🙃 Веднага се окопитих и репликирам недоверчиво - Сигурна ли си? Моля те да ми го покажеш като снимка онлайн Simple Smile Та да, това беше парфюма й

# 475
  • Враца
Zadig & Voltaire This Is Her!  има ли общо с This is Her! Vibes of Freedom ?

# 476
Signature е много интересен, уникално променящ се аромат и най-важното силно отличаващ се. Първоначално е много нежен, цветен, мирише малко като на сапун, но съвсем скоро, след около 15-на минути става страшно предизвикателен с разкриването на ванилията, но не чиста ванилия, а преплетена с още други нотки, заради което и на по-късен етап ми е силно променлив, не само след като преминат връхните нотки,  и го усещам веднъж по-ванилов, веднъж не толкова. Все едно парфюмът си играе с мен. Може би точно променливостта на парфюма малко ме ошашави в началото. Не е елементарен, сладникав аромат, каквито има много, а някак си много красив, сложен, изящен парфюм. Поне според мен. Не е и скъп. За сравнение, парфюмът, който най-много ме е разочаровал е Poison girl. Толкова обикновена сладост, еми нищо особено не е като аромат, а най-лошото е, че след точно 10 мин. вече не мириша на нищо, ужасно нетраен е при мен, чиста водичка.  Въпреки, че всеки аромат и трайността му са много индивидуално нещо, не може да се дават трицифрени суми и да не мирише човек на нищо. Почти всички аромати при мен си изкарват по един ден, никакъв проблем, с Диор и Живанши обаче, дори да се залея цялата, след малко нито аз, нито другите усещат някакъв аромат. За  Signature има много мнения, че е нетраен, но при мен е много траен.

# 477
  • Пловдив
И при мен е много траен по 10-12часа.

# 478
И при мен Signature е траен, а моята кожа "изпива" всичко.
Вчера бях с "облака" на Ариана. Мисля, че открих перфектното време за него.

# 479
Крият изненади Zadig & Voltaire явно.
Бях на  гости на приятелка през лятото и дъщеря и влезе да ни помаха за довиждане, понеже излизаше.
Много приятен парфюм се носеше от нея и я помолих да ми каже кой е. Оказа се This is Love!
Все се каня да го препоръчам за проба на моите момичета и забравям.

Общи условия

Активация на акаунт