Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 391
  • 952
  •   1
Отговори
# 555
  • Germany
    Добро утро парфюмни ! Влизам с едно малко въпросче, имам последните два, ще ми харесат ли и останалите -с две думи имат ли нещо общо?

Идва Черен петък- да знам да си ги набелязвам ли?[/list]
Благодаря предварително за отговорите!
Не, нямат нищо общо. Аз също имам двата La Belle, които са гурме, интензивни, присъствени, сладки, с преобладаващи ванилия, тонка и круши.
Показаните два са цветни, като на моята кожа преобладават бели цветя и не мога да ги нося, но ако нямате проблем с цветните композиции са супер носими и женствени. Просто е добре да ги познавате, преди покупка. Но не са от една ароматна група, ако разбрах правилно питането.

# 556
  • Бургас
Миме, Класиците не приличат изобщо на Ла Бел и версията Ле парфюм за моя нос.Потърси ги и ги пробвай, аз не ги харесвам.ЕДТ ми е ретро и силно сапунен.

# 557
Имам нужда от съвет за една покупка на почти сляпо. Какво бихте препоръчали вие - This is her или Girls can do anything на Задиг? Порових из предните теми за описания, но явно не се справих добре. This is her го ползва моя позната, но не съм го тествала на мен никога, на нея стои прекрасно.
Приемам съвети и за нещо креместо, пудрено, с хубав шлейф.
На 36-та страница съм писала за This is her, според мен не е подходящ за сляпа поръчка, аз така се "прецаках", при мен ванилия не усетих само пипер.

# 558
При мен това е още един парфюм, в който усещам нещо потно.

# 559
Моят съвет за такива леснодостъпни парфюми, които ги има почти във всяка парфюмерия, е да се отдели време и да се пробват. Не се водете по това как стои ароматът на друг човек, никога не се знае каква химия ще направи с вашата кожа.

# 560
Аз търся мнение за тези два парфюма, чудя се кой да поръчам за подарък на майка ми:
https://makeup.bg/product/96754/
https://makeup.bg/product/96628/

# 561
Черният е доста силна шоколадова роза, вечерен и секси, другия e цитрусово летен, за майка бих взела златния армаф, копие на коко Мадмуазел на Шанел https://www.parfimo.bg/armaf-club-de-nuit-eau-de-parfum-za-jeni-105-ml/

# 562
Club de Nuit Intense е многоо хубав парфюм. Няма нищо трудно и тежко в него като в повечето арабски и ориенталски аромати. Бях писала тук как една приятелка, която живее в чужбина, буквално отмъкна моя при една от визитите си в България. Аз лично много го харесвам. Другият не го познавам.

# 563
Току що си поръчах  тази прелест : https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Allende-51726.html
От няколко дена душа една отливка и всеки път ме опиянява все повече и повече.  ☺💜💜💜 Много мек, гушлив и  сладък, но не шербет като италика. Сега пак съм се опръскала с отливката, за трети път от тази сутрин и го чакам с нетърпение за понеделник. 💜

# 564
Черният е доста силна шоколадова роза, вечерен и секси, другия e цитрусово летен, за майка бих взела златния армаф, копие на коко Мадмуазел на Шанел https://www.parfimo.bg/armaf-club-de-nuit-eau-de-parfum-za-jeni-105-ml/
Подрепям предложението за златния Армаф. Подарих моя на майка ми преди време и ѝ стои разкошно. Получава комплименти, даже от мъже, колко секси мирише, което явно не ѝ се е случвало отдавна и стана повод за доста закачки в семейството Wink

# 565
"Нашият живот - пишеше някъде Пърсоурдън - робува на определени измислици. Възгледът ни върху действителността е обусловен от нашето положение във времето и пространството, а не от нашите личности, както предпочитаме да си мислим. Така че всяко тълкуване на действителността се основава върху уникалната ни позиция. Две крачки по на изток или по на запад и картината се променя"

Та така и с парфюма Rose Alexandrie, който ме праща сред страниците на "Александрийски квартет" и аз, парфюмирана преди повече от час, не съм сигурна усещам ли роза или само си я въобразявам Grinning

парфюмите на Задиг горещо препоръчвам да се пробват, не всеки се харесва с тях, при все че изглеждат лесни.

# 566
Колко хубав текст, Al... А дори да си я въобразяаш, нея я "има", за теб и възприятията ти. Това е прекрасно! Heart
Допълвам се. Парфюмите на Zadic & Voltaire ги харесвам върху друга кожа. Върху моята, не само, че нямат нищо общо с описанията, но са "меко" казано - странни, в лоша посока.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:52 от Magda Dimitrova

# 567
Al Georgieva много хубави постове👍,преди малко след спа се напръсках с Извънземното едп + лосион за тяло,заседнах пред нетфликс с чаша вино и викам да разпусна,че тази седмица много се изнервих:)

# 568
Направо се смаях, като прочетох какво пишете за This is her. Толкова сме различни...за мен е най-лесният и ненатрапчив аромат, лек и гушкав, и напълно безобиден, като малко пухкаво котенце Grinning Даже понякога ми е прекалено мекичък и миличък. Никакъв, ама никакъв пипер не усещам аз. Средно траен, няма шанс да ме задуши, дори да се полея обилно. Затова още веднъж си потвърждавам, никога без проба...
Аз пак поръчах мостри от ново място, утре трябва да пристигнат. Не че ми трябва нещо, ама ей така, от женско любопитство Grinning

# 569
Днес получих Шалимар Тонка. Познавах го от преди, не съм го взела насляпо. Благодаря на скъпата съфорумка и на Ковачева, че ме запозна с бижута.❤
Много трудно начало, много. Кожа усещам и дори лекаствен ми идва. Има си и шалимарения бергамот с ванилия.
После обаче става приказка. Много сложен и богат парфюм за колекционери и ценители. Не случайно държат ексклузивитет, не го виждам да се продава масово в Дъглас.
Има силна пудреност при мен и много тонка с горчива ванилия в базата. Не е сладък парфюм и е    променлив. Флаконът му е произведение на изкуството и много ценен за колекционери. Абсолютно си се разпознава, че е от семейството на Шалимар. Времето сега е много подходящо ца него. Има отлична трайност и е доста силен парфюм. Думи като тих и стоящ близо до кожата са абсолютно неуместни за този парфюм.
Аз го харесвам и ще го нося понякога. Всеки ден не.

Общи условия

Активация на акаунт