На море в Турция - тема 76

• 59 787
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз тъкмо резервирах с Тез тур.
Самолетни програми имат отдавна на сайта, и за собствен транспорт ми дадоха цена при запитване.
Приключи моето чудене, Пайн бийч ще е. Надявам се да съм уцелила вълната на децата, така и големите ще сме доволни;)

Момичето от Тез ми изтърпя капризите и уточненията, доволна съм много от комуникацията.

# 361
  • Варна
Излизат само оферти за Кушадасъ, явно ще трябва да поизчакаме за останалите!

забранили сте ЛС - как да ви пратим инфо ?
Вече можете!

продължава да не може , не сте свалили забраната за ЛС

# 362
  • Sofia
Мисля да изчакам офертите на Онекс и тогава да решавам. За хотелите, които гледам Аква тур ми дава по-добра цена от Тез. Дано докато чакам да не скочат още цените, че и без това са височки. И да се оплача - часовете на полетите не са от най-удобните. Излитане в 9,40 от Анталия не е много ок, но това е положението.

# 363
  • София
Те часовете може и да ги сменят. На нас отиването ни беше в много неприятен час- около 14:30 и всички деца бяха кисели и недоспали в самолета 😆

# 364
  • София
Здравейте! С две деца сме и това определя почивката, разбираемо. След многото разглеждане се спрях на Лонг Бийч Алания и Вон Бийч Сиде. Ще се радвам да споделите впечатления. Загледах и Туран принс. Миналата година бяхме в Корумар Ефесус Кушдасъ и само положителни отзиви имаме.

# 365
  • Sofia
Понеже и аз гледам Лонг Бийч Алания- на първа страница има ликове към няколко много полезни поста за него. Една потребителка е споделила подробно за няколко години поред. От всичко прочетено оставам с впечатление, че забавленията са топ за деца и възрастни, хотелът и храната са добри, единствено ме притесни плажът. Коментира се зона с камъчета и мътна вода, а аз търся перфектен плаж.

# 366
  • на Мелмак
В Аланя няма перфектен плаж. Снаха ми бяха ходили там, много доволни, но не са стъпили на морето.
На нас пък басейни не са ни опция.
Така, че всеки си гледа какво го устройва и на това набляга.

# 367
Здравейте! С две деца сме и това определя почивката, разбираемо. След многото разглеждане се спрях на Лонг Бийч Алания и Вон Бийч Сиде...
https://bg-mam.ma/p/1486818/45530684
С две думи - за плаж - Вон (страхотен); за забавления - Лонг Бийч (рай за деца ... и възрастни де).
Плажа на Лонг бийч не е чак толкова зле, а има и солени басейни, които компенсират норето.
https://bg-mam.ma/p/1039980/36923833
На линковете има малко повече.

# 368
Аз си ровя сега в тъсачката на Тез Тур и виждам че по така зададените критерии дете на 5 г. ми го таксуват по цена за трети възрастен. Това така ли е по принцип, бях останала с впечатление, че децата не са равносилни на резервация за възрастен.

# 369
  • София
Аз си ровя сега в тъсачката на Тез Тур и виждам че по така зададените критерии дете на 5 г. ми го таксуват по цена за трети възрастен. Това така ли е по принцип, бях останала с впечатление, че децата не са равносилни на резервация за възрастен.
Според мен това им е от търсачката - дели цената на броя хора, така хем правилото е по-просто (вместо да отразява на всеки хотел правилата), хем цената изглежда по-примамлива. Не е много яко, но като сравнение на общата цена при нас нямаше разлика с другите агенции.

# 370
Не разбирам, примерно гледам произволен хотел, първа цена 668 евро на човек. Сметнаъо общо по зададени хора ми дава 2003 евро, т.е. детето се брои за 3-ти възрастен и реално трябва да гледам тази цена, на която пише общо?

# 371
  • София
Това 668 на човек си е свободно съчинение според мен и общата цена е реалната, която търсачката е върнала. Ако не си сигурна, пиши им мейл, много са отзивчиви и търпеливи.

# 372
Ясно, сега схванах какво имаш предвид, че е измислица на търсачката. В смисъл, че реалната цена са я замисли да се дели на повече хора за да изглежда по-атрактивна, припадам Joy Мерси, Нелка.

# 373
Не разбирам, примерно гледам произволен хотел, първа цена 668 евро на човек. Сметнаъо общо по зададени хора ми дава 2003 евро, т.е. детето се брои за 3-ти възрастен и реално трябва да гледам тази цена, на която пише общо?
Ох, успокоих се, че не съм само аз, която не се справя с търсачката на Тез тур Simple Smile)) Голяма мъка ми е техния сайт...

# 374
  • Пловдив
Най лесно е като ви излезе в търсачката хотела отстрани с малки цифри пише колко трябва да внесете сега като капаро.В момента е 10%.И така не се налага да влизате да гледате подробно.
Не помня точно но ми се струва ,че агенциите много се бавят тази година с цените на хотелите.Да не говорим за самолетни програми.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 17:08 от slavei4e

Общи условия

Активация на акаунт