На море в Турция - тема 76

• 59 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Long beach със самолет има ли го като цени някъде? (Аз не намирам😊)

# 376
  • Пловдив
Емералд са пуснали цени със самолет за Алания,Сиде и Егейска Турция.

# 377
  • София
Мисля че това е добро предимство на Тез- малко капаро от 10%. А пише нещо за безплатна анулация до определена дата и то доста далечна- дали връщат пари наистина?

# 378
Гледам сайта на Турс Клуб, тръгване от Варна... Защо няма опция за деца🙄само възрастни. Гледам Делфините

# 379
  • London
Някой тази година да е посещавал Титаник Мардан Палас ?
Следя за оферти за този хотел септември месец.

Посещавали сме преди 2 години (но за Нова година, а не лятото) и останах разочарована. А ла карт ресторантите не работеха, храната в основния ресторант беше една и съща всеки ден, стаите бяха окей. Може би лятото ще е по-добре, защото ще работят всички ресторанти, барове, басейни. На мен лично много повече ми харесват Rixos Premium Belek и Maxx Royal Belek.

# 380
Имате ли опит с Direct booking? Платформата надеждна ли е?
Не сме имали проблеми

# 381
  • Sofia
Емералд са пуснали цени със самолет за Алания,Сиде и Егейска Турция.

Много странно, всички цени ми харесват там Simple Smile Всичко ли е включено в цената за самолетна почивка или калкулаторът на сайта не е верен?
Сега остава да се спра на хотел, все по-трудно става с моето изискване за хубав плаж.

# 382
Върнахме се преди две седмици от Белек. Хотелът беше Ксанаду и съм супер впечатлена. Вече се оглеждам за следващата година. Ние след скромните ни 4 почивки в Турция с автобус, вече се замисляме за собствен транспорт. Някой правил ли си е сметка с колко се оскъпява пътя до Анталия с кола. Защото аз не мога да преценя колко ни струва пътят с автобус. А гледам, че в Турс Клуб цените доста са се вдигнали тази година...

# 383
Върнахме се преди две седмици от Белек. Хотелът беше Ксанаду и съм супер впечатлена. Вече се оглеждам за следващата година. Ние след скромните ни 4 почивки в Турция с автобус, вече се замисляме за собствен транспорт. Някой правил ли си е сметка с колко се оскъпява пътя до Анталия с кола. Защото аз не мога да преценя колко ни струва пътят с автобус. А гледам, че в Турс Клуб цените доста са се вдигнали тази година...
С точност няма как да кажа. Приблизително София - Сиде ни излезе към 500-600 лв, с таксите, но на връщане от границата винаги пълним резервоар до горе, на дизел сме. Имаме поне 100 км, ей така по Турция. Като сме минали през Измир, а не през Инстанбул.

# 384
  • Варна
С точност няма как да кажа. Приблизително София - Сиде ни излезе към 500-600 лв, с таксите, но на връщане от границата винаги пълним резервоар до горе, на дизел сме. Имаме поне 100 км, ей така по Турция. Като сме минали през Измир, а не през Инстанбул.
От Варна до Фетие или Анталия в двете посоки ни излиза по-скоро около 400-420лв. с таксите, около 320-350лв. за бензин за пътя и останалото такси. Това е за пътуване през Сакария, реално повечето време се кара с 100-120кв/ч и съответно се гори малко бензин. Поне така смята ММ, единия път дори засече че средно сме изгорили по 4.5л/100км. Но колкото и да излизаше пътя пак щяхме да пътуваме със собствен транспорт, просто защото можеш да спираш и да обикаляш където си решиш по пътя и не зависиш от никого.

# 385
Когато се пътува до Анталия с кола, е добре да се предвиди и поне една, че и две нощувки по пътя. Но това за мен не е минус, гледам на него като на част от почивката и като на възможност да се опознаят нови места.
Тази година пътувахме една седмица из Турция с отсядане за по 1,2 или 3 дни в различни градове, преди да стигнем до ол инклузив хотела, където си направихме почивка от почивката Wink

# 386
  • Варна
GG_BG, подкрепям. Ние на връщане винаги спираме за 1-2 нощувки някъде за разглеждане и най-вече пазар. Мога да препоръчам Ескишехир като отлично място и за двете, Истанбул става основно за разглеждане, Бурса е за разглеждане основно също. Но на отиване обикновено вземаме разстоянието през нощта наведнъж. То като си чакал цяла година да ти дойде времето за почивка, хич не ни се губи време по пътя, първо морето, после обиколките Simple Smile.

# 387
  • Варна
Защото аз не мога да преценя колко ни струва пътят с автобус. А гледам, че в Турс Клуб цените доста са се вдигнали тази година...

между 100 и 130 лв., слагат на човек фирмите за пътя с автобус до района на Анталия , 80 - 100 за Кушадасъ.
според разхода с таксите е от 450 до към 600 лв.

# 388
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Емералд са пуснали много малко хотели.

# 389
  • София
Ей супер за Емералд, аз гледам Кирманите. Много сме доволни от Кирман Сидера тази година и искаме да видим и другите от веригата

Общи условия

Активация на акаунт