Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 327
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 1 905
От днес сутринта. Без грим и мазила. Само кропнах излуишното.Както писах, не съм особено редовна и правя “почивки” понякога с месеци. Но сега поне желязото и хлорофила ще се наложи да пия редовно.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 13:31 от G&B

# 1 906
Коя точно беше хиалуроновата киселина от Жаки?

# 1 907
Коя точно беше хиалуроновата киселина от Жаки?

Тази

# 1 908
Чантата от днес

Комбинирана с този чорапогащник -

# 1 909
Чорапогащника е страхотен Simple Smile

# 1 910
  • тук-там
Ал, и моята коса опада след ковид и продължава да пада. Ще я клъцна скоро.
Чуден е чоропогащника!

# 1 911
Макадамия като 2 напълно различни жени с къдрици или без. Но и двата стила много, много и отиват!

MTZ имаме еднакви чехли в еднакви цветове  (big buckle Madrid, нали?)  Grinning
Втората ти рокля е абсолютна класика и ужасно удобна кройка за лято, романтика, южна Франция, Прованс, лавандула и не само. Странни асоциации битуват из главите ни май! Само принтът леко ме замисли, защото ти си много висока жена и за секунда се зачудих не е ли малко дребен за теб... не мога да преценя, но ако кажеш че и материята на ролята е от леките и летящите на вятъра ще е пълно попадение!

Тази кака е много популярна френска манекенка, чийто бранд прави няколко подобни модела.
https://media.cdn-rouje.com/html/2021-08-25/img/mobile/v3.webp

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:46 от Agent Provocateur

# 1 912
  • София
От къде е чорапогащника, моля?

# 1 913
Изтървах повечето снимки. Само mtz виждам - елегнатна, както винаги.
Прочетох за есенните цветове и така и не разбрах кои точно се визират. Но аз имам известен афинитет към топли, землисти цветове и не смятам, че ме състаряват. Масово обаче в България жените ги отбягват точно с този предразсъдък, че са бабешки. Но и сякаш като визия сме много различни. Аз не съм много типичен за БГ цветотип и може би затова харесвам такива цветове. За съжаление често като отида да си правя маникюр, се оказва, че маникюристките не разполагат с почти никакви цветове от топлата гама. Хладно-розово и хладно-зелено не харесвам върху себе си, ако ще да са абсолютен писък на модата.

# 1 914
  • София
Решихме и днес да останем за още един хубав ден с хоум офис в провинцията, на гости при майка ми! Разкошно време имахме! Blush

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 16:27 от kopche

# 1 915
LaCumparsita - aз имам идентични наблюдения при маникюристките Simple Smile А есенната гама за мен най-общо е това:

Може би най-добре е да нахвърлям малко картинки на бабички в "умрели есенни цветове" за да не разглаголствам нахалост...

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 17:05 от bubanka

# 1 916
И аз съм червенокоса, но със зелени очи! Престраших се да купя сако в есенни цветове!
Казвайте подходящ цвят панталони! Агент ако може подплатени и със снимки. Иначе сакото стои перфектно, ще го нося на голо! Малко ме притеснява да не е бабешко!?

# 1 917
Дика имат добри кройки и саката им стоят добре. Това с винено червена рокля/пола си го представям, но като цвят не ми допада....
Или с винено червена рокля от трико по тялото с поло яка.

# 1 918
Дика имат добри кройки и саката им стоят добре. Това с винено червена рокля/пола си го представям, но като цвят не ми допада....
Или с винено червена рокля от трико по тялото с поло яка.
Ал, на живо цвета е много ярък, има и някакви зелени нишки. Мислех си и върху нещо зелено....ще го облека и ще го снимам на светло, цвета е доста по наситен и различен!

# 1 919
Зелено ще е супер, синьо почти всички нюанси. Може и нещо студено лилаво да опиташ Мими.

Общи условия

Активация на акаунт