Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 256
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 040
Абсурд да се облека така, далеч от стилно ми е..)

# 2 041
  • София
Точно това щях да пиша! Ангелче в реала си къде по добре! Hug
Аз също не се харесах във виртуала! Къде по хубава съм в реала! Ще ми продават разни парцали, те! Ай, няма нужда! Nerd

# 2 042
  • тук-там
Човек си “купува” и идеи,  не само парцали. Интересно е да се видя в нетипични за мен стилове.

# 2 043
Поръчах полата от Ризървд, ако не стане дано се връща лесно! Масленозелената, ако ми хареса ще взема и още един цвят!

# 2 044
В нетипичен стил човек може да се види като получи подарък дрехи; подарявали са ми рокли, костюми, палто, пуловери, ризи и т.н. и т.н. и в първия момент съм "не", но после като го сложа и виждам, че близките ми ме виждат от страни по гламурна и бляскава и лека-полека ми стават любими.

Мими, кой цвят си поръча?
Аз за ярко синятя си мисля.

# 2 045
Дорчестър, благодаря за споделения линк! Страхотен е, доста реалистично прави визиите,  и наистина е зарибяващ Heart Eyes  Hug
Намерих и харесах като дрехите, които наистина нося; не харесах това, което не нося и на живо, но имах и няколко нови идеи, които явно ще ми седят добре  Heart Eyes

# 2 046
Ал, тъмнозелената!

# 2 047
  • София
И на мен много ми хареса приложението. Само че мацката, която качих - нямам подходяща снимка - е с плосък корем, което позволява доста неща, които при мен просто не стават.
Като човек, качил 10 кг за 5-6 години, все още ми е трудно да пренастроя какво едновременно ми стои добре и ми харесва.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:21 от Cuckoo

# 2 048
  • тук-там
Можеш да аджъстнеш тялото в профила си.

# 2 049
  • София
Можеш да аджъстнеш тялото в профила си.
Направих каквото можах, обаче няма как да възпроизведе шкембето ми, то е в третото измерение Simple Smile

# 2 050
  • тук-там
Харесвам чувството ти за хумор и дозата самоирония Simple Smile
Бтв, позите са в анфас, а там шкембе не се вижда. А и винаги го гълтаме при снимка Wink

# 2 051
  • София
Точно за шкембето щях да пиша Simple Smile.
Добра заигравка е.

# 2 052
  • София
Класическа велурена пола, естествен велур, от ВУ за колосалните 2,50. Исках кожена и по-светла, но нямаше как да не я взема.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 17:33 от Klemy

# 2 053
Една прекрасна Чарлийз Терон с кожена пола, лачена при това. За вдъхновение. Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 2 054
Тя направо е подарена. Браво как да не я вземе човек. Ще си позволя да ви дам съвет, ботушът да е по-висок малко над ръба на полата. Да не отнема см от краката, а да издължава.

Общи условия

Активация на акаунт