Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 250
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Тя направо е подарена. Браво как да не я вземе човек. Ще си позволя да ви дам съвет, ботушът да е по-висок малко над ръба на полата. Да не отнема см от краката, а да издължава.
То чудесно, но нямам такива. 🙂

# 2 056
  • тук-там
Чарлийз ми харесва мн повече руса.
Клеми, полата ти стои чудесно!

# 2 057
Тя направо е подарена. Браво как да не я вземе човек. Ще си позволя да ви дам съвет, ботушът да е по-висок малко над ръба на полата. Да не отнема см от краката, а да издължава.
То чудесно, но нямам такива. 🙂
С обувки тогава Simple Smile

# 2 058
Или много тъмен, много плътен чорапогащник в цвета на ботушите или полата. Все пак човек не купува нови ботуши след всяко попадение във ВУ.

# 2 059
И обувка става и с чорапогащник също. Целта е крака да не е насечен пола, голо и друг цвят на обувката. Малко могат да си го позволят. Трябва да си модел на ВС.

# 2 060
  • София
И обувка става и с чорапогащник също. Целта е крака да не е насечен пола, голо и друг цвят на обувката. Малко могат да си го позволят. Трябва да си модел на ВС.
Да, да, чорапогащникът е ясен. Не ми се обуваше само за снимката. Ще изпробвам с всички налични ботуши и ще видя с кои седи най-добре. Целта беше да ви я покажа само.

# 2 061
  • Велико Търново
Клемс, страхотно попадение!Сигурна съм, че ще намериш как да я съчетаеш за да ти хареса!
Аз дълго време ще споделям
Скрит текст:
траурен стил, но нещата от живота.Поръчах една-две рокли за да мога да разнообразявам.

# 2 062
  • София
Sis,  съжалявам!

# 2 063
Прегръдка от мен, Сиска Heart

# 2 064
  • В полите на Пирин планина
Сиска, съжалявам...

# 2 065
  • София
Сиска, съболезнования

# 2 066
  • Велико Търново
Благодаря, момичета, но нека да не разводнявам темата.

# 2 067
Честита пола Klemy 🙂
Нямаше ли повече бройки да вземеш и раздаваш на съфорумки? 🙃

Пробвах днес в Manila Grace лилава пола от изк.кожа, на вид е като естествена, ама нещо не ми беше комфортно, матeрията мирише особено, а и на талията ми е много широка

Mtz, четох днес списанието на Дарик и там попаднах нa нещо като за теб 🙂
Скрит текст:

Siska79, съболезнования.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 20:39 от Al Georgieva

# 2 068
Аууууу, Ал полата е жестока! На моята "талийка" тамън ще се уеме Joy
Сис, съболезнования, прегръдка!

# 2 069
Жестока, ма цената ѝ /двеста плюс/ ми идва много, представих  си как се сцепва на .... така де, като се стоваря на седалката на колата  😃

Общи условия

Активация на акаунт