Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 154 491
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 375
  • тук-там
Мими, страхотна рокля и чудесни постижения с кг! На какъв режим си се сложила?

# 376
Mimi, и без да преувеличавам си личи, че си отслабнала.

# 377
Marigold_, каква марка е твоят робот и имаш ли домашни любимци?

# 378
  • София
Очилата добре че намерих кой са ги поправи, че ги бях счупила.
Аз се оглеждам за малка права прахосмукачка сега. Тапетите са ми мърляви, плачат за смяна вече.

# 379
Мими, страхотна рокля и чудесни постижения с кг! На какъв режим си се сложила?
Сутрин фреш;
Обяд нормален без хляб, ориз, картофи;
Вечеря повечето пъти нищо, или парченце кашкавал, таратор, малка салата, резен-два луканка! Simple Smile
De si благодаря, явно 3-4 кг си личат на моя ръст!

# 380
Наистина си много хубава, Мими! С такъв режим се сваля от размерите повече. Затова ти личи много. Heart Eyes
Обещавам да те поканя на сватбата на щерката и ще носиш шапка каквато си поискаш. И при нас са точно толкова актуални

С IRobot съм и многокосмест домашен любимец. Но мия на ръка, той само обира всичко що може да съберат чорапите от пода. 10 години практика показва, че е незаменим. Абсурд да опъвам кабели на прахосмук. И чистенето е задължение, никакво удоволствие не ми доставя.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:08 от MagniМ

# 381
Роботът ми е Xiaomi Roborock, не мога да намеря точно модела му, купих го през 2020.
Нямам домашни любимци.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 12:39 от marigold_

# 382
Обимач те Магни ще дойда с удоволствие, чисто нова ракля и обувки, и шапела ще си купя! Hug
И аз имам робот I life, високия клас, но той е за през седмицата, събота и неделя си минавам аз с прахосмукачка и мия с парочистачката на Керхер.

# 383
Сутрин фреш;
Вечеря повечето пъти нищо, или парченце кашкавал, таратор, малка салата, резен-два луканка! Simple Smile
За мен това е много малко храна. Ако го правиш за определен повод добре, но не бих се учудила като го спреш да качиш някои кг.
Не го казвам с лоши чувства просто съм минала през това.
За мен диета е “мръсна” дума, имаш хиляди забранени неща. Хубаво си го нарекла режим и така трябва да бъде да се спазва такъв. Разбира се един ден може да се поглези човек, но после обратно на него. Трябва да ти стане начин на живот.
Роклята е много хубава и ти стои чудесно. Правилно, че не си взела сакото.

# 384
Сутрин фреш;
За мен това е много малко храна. Ако го правиш за определен повод добре, но не бих се учудила като го спреш да качиш някои кг.
Не го казвам с лоши чувства просто съм минала през това.
За мен диета е “мръсна” дума, имаш хиляди забранени неща. Хубаво си го нарекла режим и така трябва да бъде да се спазва такъв. Разбира се един ден може да се поглези човек, но после обратно на него. Трябва да ти стане начин на живот.
Роклята е много хубава и ти стои чудесно. Правилно, че не си взела сакото.
cloe, права си върне ли се човек към старото ядене връща килата. Диета никога не съм спазвала и много обичам да ям. С това хранене не се лишавам от нищо, ям си на обяд пилета с грах, пиле със сметана, шницели с гарнитура броколи, моркови, царевица, телешко със зеленчуци.....днес ядох китайско-пиле с бамбук и гъби и моркови..... и така .... Имам две колежки, и вуйна, които не ядат вечер от години и изглеждат много добре. Аз не смятам да махам съвсем вечерята, просто сега ми трябваше още едно кило заради повода. Но твърдо смятам вечерята да ми е минималистична, но не без хич.

# 385
  • София
https://www.notino.bg/shiseido/benefiance-podarchen-komplektpoplvassh-brchkite/
Вижда ми се добра цена за проба.
Скрит текст:

За себе си смятам да пазарувам вече от Др Дерм серията основно.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/drderm-professional/dr-derm/
и ПрофиДерм
https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/profi-derm-cosmetics/
Разбира се, след като понамаля запасите в банята и в кутията с неотворените, закупени преди време кремове серуми и олиа за лице. Joy

# 386
Да си покажа палтенцето на живо- пробвах го в Спиди, не ме критикувайте за аутфита, по принцип днес съм с кафяво кожено яке

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 17:16 от macadamia

# 387
Ох, Копче за малко да поръчам мострения комплект на Шисейдо, но се спрях...!
От Др Дерм доволна ли си разкажи повече? Hands Pray
Макадамия много е сладко палтото...!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:04 от mimi.7299

# 388
Мими, пропуснах да попитам, от кога си на този режим?

# 389
  • тук-там
Магни, и аз бях с ай робот преди. Но не се справя толкова добре с космите. Дайсън е безжичен, тежи 2 кг, много е ефективен и аз вс ден минавам зоната на куч за 10 мин. Продадох ай робота.
Хубаво палто, Макадамия!

Общи условия

Активация на акаунт