Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 154 893
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 435
Хвърляй.

# 436
  • някъде под слънцето...
Искате да кажете, че само в БГ гледат лошо, ако не оставиш?
Не те гледат лошо.Това им е работата.Плаща им се заплата.
Ня някои им  места дават и  бонуси, над  определен оборот.

Конкретно на въпроса оставям когато съм доволна.
Ако  са ме окепазили, тук се е случвало венъж, дори отказах да платя . Повече не стъпих в този салон въпреки, че за да ме омилостивят  да не предприемам крути мерки, искаха да ми дават ваучери за последващи посещения.
Когато плащам а карта, оставям бакшиша в брой, защото няма как са бъде записан в касовия бон.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:47 от sl

# 437
Прозорци не мия от десет години! Викам един Минчо, преди ги миеше за 25 сега за 35 лв.Wink
Домашна помагачка съм имала за половин година, когато освен работа работех по един проект! Не я харесвах как чисти, но аз буквално бях заета 24 часа.
Сега пак се замислям за една комшийка, но ще видим...

# 438
  • Sofia
Като бяха малки децата имах домашна помощница и гледачка. Нито едната услуга не покриваше  моите критерии, а като почнах да ги засичам да си шушукат по стълбите приключих и с двете.

# 439
Не е баш стилно, но темата ми е на сърце, за чистенето Grinning
Усещам се, че ставам обсебена от мания за чистота. Аз сама, ръка да пипне, ник'ви роботи. Имам безброй видове мопове, микрофибъри и т.н.
Обожавам! Успокоява ме. Постоянно чистя. Сигурно съм развила toc Joy

# 440
Аз най-обичам да чистя като съм ядосана. Виждаш резултати веднага и се чувстваш, все едно всичко е под контрол 😆

# 441
Гледат ме злостно, ако бакшишът е по- малко от 25-30%

# 442
Дето се казва, "имал си бол пари, платил си" Grinning

# 443
  • София
Чистачка вкъщи съм викала два пъти в по-добри финансови времена.
Предпочитам да е мръсно безплатно.

Най-добрите домашни помощници са камериерки от хотели. Те знаят какво да пипнат.
Тези, които чистят офиси, не са добри.

В момента е извън възможностите ми да наемам когото и да е.

# 444
Честно казано никога не ми е хрумвало да оставям бакшиш във фризьорски салон (не съм стисната изобщо). Не ходя често, това е факт, но дори не съм чувала. Явно е нов тренд.
Тръгвала съм си разплакана веднъж-оттогава сама си подстригвам бретона.

Мими, разкошна е роклята и талията!

# 445
  • русе
Я да ви питам, ползвате ли козметични услуги - масажи на лице и разни такива. Не питам за филари  ботокси.
Да кажа за себе си- досега само почистване на лице съм правила и то не редовно, просто не съм имала някакви сериозни нужди, но с годините нещата се променят. Искам да започна някаква такава грижа за лицето. Записах си час за процедура МАГНИТЕН РЕЗОНАНС AGAS , козметичката го похвали доста, но не намирам никакви отзиви за тази процедура. Някой ако е запознат с нея от опит моля да сподели.

# 446
  • пустинята Гоби
Аз съм точно във фаза процедури за лице, включително почистване, но вече само в дерматологична клиника бих ги правила след консултация с лекар. Започнах с почистване на лицето от дребни несъвършенства от дерматолог и след това мисля да направя хидрофейшъл и някакъв лек пилинг. После ще мисля за някакви подхранващи неща, свързани с възрастта и повяхването на кожата. На този етап филтри и ботокс не бих си сложила.

# 447
  • София
Аз най-обичам да чистя като съм ядосана. Виждаш резултати веднага и се чувстваш, все едно всичко е под контрол 😆
И аз съм така. Не толкова ядосана, колкото разтревожена. Прави ми удоволствие да си подредя всичко около мен.
Нищо за лице не правя в салон. Все се каня да отида на някоя процедура, даже имах подарък ваучер, но...пропуснах

# 448
Най обичам да чистя и да гледам деца.Да готвя обаче не!
С фризьорката и козметичката работя на бартер и сме си ок!

# 449
  • пустинята Гоби
Само като чета за чистене и готвене ме заболява главата. Единствената дейност, която донякъде ми харесаше е да простирам, сгъвам и подреждам дрехи. Откакто ми се налага да го правя за 4 човека, ненавиждам и нея.

Общи условия

Активация на акаунт