Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 245
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 070
Миналата година си взех пола от изкуствена кожа на същата марка. На мен не ми мирише на нищо странно. Стои си с етикета в гардероба, срам. Взех я заради разчупеният модел. Изчакай намаленията, и аз за изкуствена кожа 180€ не давам. Моята си ме чакахме една бройка и точно моят  размер и на 50%.
Сис, моите съболезнования!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:39 от cloè

# 2 071
Оф, тя ако седи хубаво бих дала...! Wink Разгледах сайта на Манила, полата не намерих, но харесах рокля... Wink

Днес минах през оня моя магазин с турските рокли, имаше в страхотен десен - синьо със зелено, замислих се дали да я взема, спря ме че талията е леко високо и като сложиш колана той идва някак надолу! Но ще помисля...
ПП Ааааа Ал виж тази ли е полата?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:03 от mimi.7299

# 2 072
  • София
Наистина ли ще даде някой 200+ лв за изкуствена кожа?

# 2 073
  • русе
Имам кожена пола от изкуствена кожа, зимата си я нося, удобна ми е.
Тоя сайт е много забавен, поне се видях с дрехи и цветове които сигурно никога няма  да облека 😀

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:58 от mypi1975

# 2 074
Една прекрасна Чарлийз Терон с кожена пола, лачена при това. За вдъхновение. Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Скрит текст:
Харесвам я много, но точно тук ми е по-скоро - не. И цветът на косата, и "ръбестото" облекло .... Някак скриват завладяващата и харизматична женственост, която носи. Тук те са умело "замаскирани" от строгия цвят на косата, тъмните очила, бледите устни ,стърчащата пола и това "остро" и крещящо синьо.

Като чета коментара на Клеми ме е срам да си призная, но за повече от коментираната сума в ранна есен взех точно пола от изкуствена кожа или по-скоро плат, имитиращ кожа, защото е много меко и не като мушама .... Flushed Тази е полата:
Скрит текст:

На живо стои добре, много е удобна и нося много този сезон.
И от тези от напа на Масимо Дути харесах една от по-дългите. Опитах да я поръчам, но сайтът няколко пъти отказа да приеме телефона ми .... Отказах се. Явно не е "моята" и не ми трябва Joy След 2 седмици имам пътуване в Истанбул. Ще гледам и меря на живо.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:21 от Light Beam

# 2 075
Cloè, дреха с етикет от една година? Начи годишнина 🙃 може да я сложиш тия дни, кожата е модерна. Какъв цвят е?

Мими, точно тази е полата.
Роклята изглежда добре, но как ще е като усещане? С тия ръкави няма ли да спарва?
А за рокля на която талията идва високо - не бих взела. Едно че шева ще застане над колана, две че същия ще ме дразни, защото няма да ми е на талията

За т.нар. домашни/пеньоарести рокли - вида им рязко се променя като се съчетаят с широк колан, бижута, токчета/ботуши.

Light, полата е много хубава 🙂 Харесах я още като показа есенните си покупки. Много харесвам плисирани поли, имам си две любими в гардероба.

Хубав ден момичета!

# 2 076
  • Бургас

Още когато я показа се влюбих .Оглеждам се за нещо такова, но засега само бледи подобия.Роси Ф. са пуснали дълга пола, но по-различен модел, струва ми се, че на хора без октроена талия няма да стои добре.

https://shop.rosifashion.com/pola-nora-kozha

# 2 077
mypi, не знам как се носиш през останалото време, но показаните съчетания страшно ти отиват!

Light, прекрасна пола! Изпуснала съм, ако си се показвала с нея, наистина изглежда перфектна за предстоящия сезон.

Аз се сетих, че имам една черна мини кожена рокля, която (мхм) е на поне 12г и може би е най-старата дреха в гардероба ми (аз не обичам да пазя стари дрехи). Е, нея може би никога няма да я изхвърля. Обикновено я слагам по веднъж на сезон и си е вечната класика, мини е, но не стои вулгарно, а по-скоро рок шик.
Сега както се е върна модата на кожата може и повече от веднъж да я сложа. Надявам се скоро да ви я покажа при повод Wink

# 2 078
mypi много ми хареса с панталона и шарената блуза!
Галдучо, на Роси полата е супер, може да ида в магазина да я премеря, смятам моделът ще ми стои.
Ал, за роклята не се замислям даже, защото е кожа, но ми харесва! Другата с високата талия няма сегурно да я взема, но цветовете са разкошни.
Клеми, аз чанта от изкуствена кожа имам за повече пари...а това си е цяла пола! Joy
Моята Турция се отложи, ще ходим в Гърция, на някакъв връх Sad, няма да гледам тоалети! Wink

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 08:34 от mimi.7299

# 2 079
  • София
На кой връх, Мими? Обожавам Гърция.

Показаните поли са много хубави, но т.нар. миди дължина не е за мен. Или до коляното, или дълга пола.

# 2 080
На кой връх, Мими? Обожавам Гърция.
На връх Ипсарион, най високата точка на остров Тасос. Нали знаете, че там е моят рай. Сега се моля да се съгласят едно приятелско семейство, че само мъжете да се качват на върха, иначе на мен не ми мърда катеренето...

# 2 081
  • София
Тасос не е моето място, но за катерене съм винаги готова.

# 2 082
  • София
Аз знам, къде ще си намериш място, но няма да стане на колела.

# 2 083
  • София
Аз знам, къде ще си намериш място, но няма да стане на колела.

Къде?
В голямо чудене съм накъде да хващаме пътя за НГ.

Вие планирали ли сте вече?

# 2 084
Mimi, весело изкарване! И на мен ми се катери, а на Тасос все още не съм била.

Вчера, за моя радост, успях да стигна до археологическия музей в Ираклио. Времето бе прекрасно.

Имах време и да купя аромат на местен парфюмер, точно както бях планирала.

Пробвах и останалите, но щом е кафе, значи е мое. ❤
Днес летя обратно до Прага, и в сърцето на есента.  🍂🍁🍃

Общи условия

Активация на акаунт