Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 234
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 115
Al, малко се вижда, но пък класно 🥰
Мечтая си понякога да имам поводи така да се барна в костюм.
Носят ми се сака, панталони, но ги комбинирам да са малко по-casual да не стресирам някой колега с протъркана тениска 😅

Сигурно съм разказвала случая, но с риск да се повторя - аз цял живот съм в ИТ сферата, работя с програмисти с всякакви особености и далеч преди ковид, аз не си предавах стила и упорито си ходех с токчета стилетос и рокли, абе мацка та дрънка!
Та веднъж съм си изкълчила крака и се появявам с ниски обувки на работа и колежка се изцепи - Ей, най-накрая стана една от нас 🤣
Незабравимо!

Сега се опитвам да утилизирам така модерните лоаферс, които хем са стилни, хем удобни да вървя км, но пък са ми една идея груби за стила. Както и да е, купих си хита на сезона, ММ заяви че не му харесват, аз го игнорирах и продължавам да експериментирам стилово.

Пс малко нужда от съвет - това съчетание с какъв цвят чанта бихте комбинирали?
Финално излязох с тази след като пробвах няколко размера черни (много ми се сливаха) и нищо друго не ми дойде на ум

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:44 от Maroonka

# 2 116
  • Русе
Много е добре така! На мен ми харесва!

# 2 117
Марунка, много си хубава и стилът ти е чудесен, всеки трябва да е облечен адекватно  ..тогава си стилен във всякакъв стил! Heart
Аз ако имах твоите крака, ехее! Wink

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 09:34 от mimi.7299

# 2 118
Maroonka, много си хубава с всичко, което показа. Аз не си купих две рокли и една пола вчера, които ми стояха много хубаво, защото бяха къси. Нещо започнах да си слагам ограничение, че трябва дължината да е по-към коляното.

# 2 119
Maroonka прекрасна, стилна и изящна Heart

# 2 120
  • русе
Днес така, набързо, че нещо времето не ми стигна сутринта

# 2 121
Много сте мили, благодаря!
Имах колебания дали бежовото е най-добрата ми опция при тези цветове, но от наличните ми чанти просто нямаше какво друго.

Единственото, което съобразявам при избора на дреха е дали ми стои добре, а не подходящо ли е за възрастта ми, но това е защото вътрешно се усещам с минус 10на години😄Не знам докога ще продължи тази моя заблуда, но ще се възползвам докато мога 😉

# 2 122
  • русе

Единственото, което съобразявам при избора на дреха е дали ми стои добре, а не подходящо ли е за възрастта ми, но това е защото вътрешно се усещам с минус 10на години😄Не знам докога ще продължи тази моя заблуда, но ще се възползвам докато мога 😉
Маронка, супер си! И аз така, не се чувствам на реалните си години. В съзнанието си съм останала някъде на 30 Joy
Ако се харесвам, обличам и си го нося

# 2 123
  • София
Носете си новите дрехи, момичета! Хич да не ви пука!
Ето, аз много носех едно време къси поли. Сега вече  не се харесвам, не се чувствам комфортно е по точно казано. Иначе обожавам къси панталонки! Е, там нямам спирка лятото!

Марунка, стила ти е уникален и нямаш нужда от нашите съвети, определено! Heart Eyes
Аз лоуфъри не се виждам да сложа скоро. 'Ми то... тамън маратонка се научих да нося, ся дайте ми още 10 години поне и на това да свикна! Joy

mypi1975, защо така траурно?

Напоследък се улавям в поръчките, как и аз все в черно поръчвам при блузите...

# 2 124
Копче, по-точно казано не би могло да бъде Simple Smile
Точно така, носете си новите дрехи, момичета!!
Важното е да се чувствате удобно и красиви, в собствените си очи! 
Възрастта е само цифра , а кой какво ще каже, отдавна не трябва да е в приоритетите ви !

# 2 125
Божееи, вижте каква красота има в Мохито! Само туй портмоненце малко ми бърка в очите!

# 2 126
Пс малко нужда от съвет - това съчетание с какъв цвят чанта бихте комбинирали?
Финално излязох с тази след като пробвах няколко размера черни (много ми се сливаха) и нищо друго не ми дойде на ум...
Марунка, аз бих сложила "скучна" черна чанта в подобен размер и вид на тази Hands V Якето е страхотен цвят и чантата ми става като случайно сложена. Аз избягвам тъмно синя пола/рокля с черен чорапогащник и обувки, но в случая с това яке мноооого ми харесва Simple Smile

# 2 127
  • София
Взех и аз да поддавам на възрастовите граници за облекло. Онзи ден се чудех една къса и тясна пола с какво да я нося нагоре. Само преди година бих я носила с черен потник по тялото. Сега я облякох така, заключих, че съм като труженичка на магистралата и избрах обемна блуза. Това е положението.
Имам нова любима рокля, пак прегърни ме, което е моят хит от миналата година. Ще снимам тези дни.
От показаните тенденции, всичко що не е дълга рокля ми хареса, имам и ще съм в тенденция очевидно.

# 2 128
  • Sofia
И аз вече не нося късо, освен на морето. Не заради възрастта. Предпочитам да изглеждам като дама. Повлияха и погледите на порасналите ми синове.

# 2 129
  • София
Много съм далече от дама аз, по-скоро клоня към нещо като хипи, но не съвсем. Говоря като себеусещане.

Общи условия

Активация на акаунт