Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 261
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 130
Късо и тясно не ми допада като стил вече, дори и на хубаво тяло, много евтинее и рядко може да изглежда стилно. Може би само на тийнове и на манекенки да е ок. В останалите случаи ми изглежда като неуспешен опит за търсене на внимание.
Има една мацка в инста следвам Tess Montgomery - тя например може да докара класа в къса пола, евалата!

# 2 131
Все още имам прилични крака, за да нося късо и все повече го избягвам. Дъщеря ми е на 14, на нея ѝ стои по-добре, предавам ѝ щафетата:)
Съгласна съм с Марунка, много усет трябва, за да сложиш късо и да не евтинее, когато си на осъзната, зряла възраст.

# 2 132
  • Варна
Много съм далече от дама аз, по-скоро клоня към нещо като хипи, но не съвсем. Говоря като себеусещане.

И аз тъй. Blush

Днес обаче пък съм с късо сако и ми е кеф. Имам и такива дни. Sunglasses

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:33 от Dorchester

# 2 133
Аз съм с жълтата рокля, не ми гледайте косата още не е вчесана!
Полата дойде, малка ми е, до сега скубах коси с връщането, акаунт, касови бележки и пр. Мразя он лайн търговията!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:15 от mimi.7299

# 2 134
  • София
При представата как чакам за пробна, заобичвам още повече онлайн търговията.

# 2 135
За пробна съм чакала само в мола, зара-мара, ейч м и пр. В моите магазини не се чака...

# 2 136
  • София
Е, аз съм по масовките

# 2 137
  • тук-там
Хубава жълта Мими Simple Smile
Аз поръчвам само с преглед и наложен платеж. Ако не харесам, не взимам, не плащам и така не се занимавам с нищо.

# 2 138
  • София
Само да има безплатно връщане - нищо не ме спира. Занимавам се и още как. Вкъщи ми е далеч по-удобно да пробвам дали ми харесва визията

# 2 139
  • София
Миме, супер е роклАта, а коса като твоята не се реше.

# 2 140
Миме, супер е роклАта, а коса като твоята не се реше.
Така казваше и вуйчо ми, който има къдрава коса не се реши!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:04 от mimi.7299

# 2 141
Само да има безплатно връщане - нищо не ме спира. Занимавам се и още как. Вкъщи ми е далеч по-удобно да пробвам дали ми харесва визията
Връщам без да ми мигне окото. А любимите ми магазини са тези, които слагат предварително разпечатан етикет за обратно връщане заедно с фактурата. Отнема ми 1-3 минути!

Мими, тази рокля много ефектно се съчетава с цвета на косата ти или поне аз това виждам на този кадър гледан на този монитор!

# 2 142
  • тук-там
Да, това с етикета за обратно връщане също съм ползвала. В Бг още с наложен платеж действам, защото е още по-лесно - поглеждам и казвам да или не.

# 2 143
Благодаря момичета!
Агентче, да косата ми е в червеникаво, същото каза и колежката! Wink

# 2 144
  • София
Имам колежка с къдрава коса тип н**ърска
Ако се среши, изглежда като бръкнала в контакта.

Общи условия

Активация на акаунт