💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 058
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 135
Хора много ми е интересно колко ли всъщност е силен Гого😍 Защото в последния Надкаст коментираха, че той е в коалиция (от няма и къде) с Цецо и Вики, защото с тях имал повече приказка и защото били атлети (жива да не бях🤣) Та идеята им беше, че ако има да се мъкне дънер Цецо е на този пост 🤣(или той самия е дънер не разбрах 🤣) щото Гого можел да няма толкова сила. Но аз не съм съгласна 🤣 Той на битката с прословутите чували с пясък се справи много бързо и изобщо не се затрудни. За сравнение Георги плувеца мъкнеше спукан полупразен чувал.

# 136
  • София
Хора много ми е интересно колко ли всъщност е силен Гого😍 Защото в последния Надкаст коментираха, че той е в коалиция (от няма и къде) с Цецо и Вики, защото с тях имал повече приказка и защото били атлети (жива да не бях🤣) Та идеята им беше, че ако има да се мъкне дънер Цецо е на този пост 🤣(или той самия е дънер не разбрах 🤣) щото Гого можел да няма толкова сила. Но аз не съм съгласна 🤣 Той на битката с прословутите чували с пясък се справи много бързо и изобщо не се затрудни. За сравнение Георги плувеца мъкнеше спукан полупразен чувал.
Много силен сигурно, но повече издръжлив.
Надкастовете не обичат много да говорят за Гого - там фаворити са тези, които са подготвяли.
Колкото го харесвах Неделчо, едва ги изгледах последния близо 3-часов запис. Поканили Вальо - добре, но Стратимир беше излишен - изобщо 4 мъже викаха през повечето време.
Изкефи ме как Вальо каза на Туджаров, че е слаб. Smiley Което си е истина, разбира се.

# 137
Питам, защото си мисля, че скоро Цецо може да е аут и тогава не знам какво ще правят сините като се лишат от грубата му сила 🤣🤣🤣
Също така много ми е смешна Вики как го изкомандори Гого като беше на кръста и питаше колко е рекорда и тя като му зяпна 🤣🤣🤣 - “Трай, няма рекорд, не питай, ти ще го подобриш “🤣🤣🤣 Не го оставя гък да каже 🤣Не мога просто🤣 Тази жена е взела страха на всички мъже🤣

# 138
Е, как да уважава мъже, които са по-ниски от нея.

От промото се вижда, че ще шока канчето и на Алекса

# 139
Като го гледам Цецо има нужда от такава като нея да го командори

# 140
  • София
Ама и тя май си пада по наш Георги. Страшна двойка могат да бъдат, евала! Simple Smile
Не ми харесва, че го наричат Гого, ама карай.

# 141
Ужас, и аз при Непобедимите! Scream Що ми трябваше да си признавам, че без йеденье не мога, и че акъл много нямам.  🤣

# 142
  • София
Изгледах накуп последните епизоди и не мога да не забележа, че уменията на Гого някак не се коментират много от водещите, не се хвалят много. Е, разбира се, получава похвала, когато спечели, но няма суперлативите, които слушаме за Елица да кажем, за Джеферович или дори за Алекса, който в най-добрия случай е посредствен играч, да не кажа по-силна дума.

Или аз съм пристрастна, или хич не наблягат на него.

И ми омръзна с драмите покрай номинациите. Такова тръшкане, такива цупеници. Всеки си мисли, че всички останали са му длъжни да го пазят. Номинират те, отиваш. Все някой трябва да е номиниран. Няма драма.

Не знам защо ми изникна абонирания за елиминации Юли, който клати глава и се заканва с пръст: "Аз ще се върнаааа." 😃 Страшен простак, но си спомням с усмивка за него. Машина на арената. Където не му достигаше физическа сила, печелеше с ум и хъс.

# 143
  • Sofia
Отново благодаря за труда и темата,момчета! Hug

Едно малко непопулярно мнение,но ми се ще на корицата да не са постоянно само сините и Гого.Малко разнообразие от време на време. Wink

Според мен:
сини - резиденция
жълти - стопанство
червени - река

Не ми се гледа капитанска между Елица и Алекса.100% ще ѝ пусне.

п.п.И аз при супергерои.Ама не ща.Разменям се с някой... Grin

# 144
И Филип ми напомни на него (Юлиян) след елиминацията. Аз ще му го върна с двойна сила Grinning. Важна е нагласата за победата, настройваш се за побетата и си гледаш целта, докато кажат и край. Филип обича да се състезава и аз съм така, обичам да има силна конкуренция и да се раздам до припадак. Гогича и на него му харесва игрите, които им дават, те са му като загрявка. Не мисля, че е в някаква коалиция, просто повече си общува с Вики и Цецо , затова и с тях гласува, докато др. се цепят с Илиян.

# 145
Ама и тя май си пада по наш Георги. Страшна двойка могат да бъдат, евала! Simple Smile
Мислиш ли 🤣 Всъщност каквато и жена да си ако си три седмици на реката с такъв мъж няма как да не ти размъти главата 🤣

Друг е въпроса, че хич не ги виждам като двойка 🤣 Не само заради ръста, а и защото са два остри камъка.🤣

# 146
Мислиш ли 🤣 Всъщност каквато и жена да си ако си три седмици на реката с такъв мъж няма как да не ти размъти главата 🤣

Друг е въпроса, че хич не ги виждам като двойка 🤣 Не само заради ръста, а и защото са два остри камъка.🤣

Три седмици, ако е на реката, трябва да е станал козел с тоя мустак. Така, че тези седмици много рехави Grinning.

# 147
  • Където морето целува небето...
Изгледах накуп последните епизоди и не мога да не забележа, че уменията на Гого някак не се коментират много от водещите, не се хвалят много. Е, разбира се, получава похвала, когато спечели, но няма суперлативите, които слушаме за Елица да кажем, за Джеферович или дори за Алекса, който в най-добрия случай е посредствен играч, да не кажа по-силна дума.

Или аз съм пристрастна, или хич не наблягат на него.
Напротив - изкараха го непобедим и че няма загуба срещу никой до сега, което не е баш така и омаловажиха победата на друг участник.
Едно малко непопулярно мнение,но ми се ще на корицата да не са постоянно само сините и Гого.Малко разнообразие от време на време. Wink
Съгласна!

# 148
Дяволо, не ги слушай тези подривни елементи! Grinning
Само Гого на корицата! 339 го искат на финал(предната анкета), повече от феновете на всички други играчи(без любимец 2 - Фифо) ! Blue Heart

# 149
Diavolo, ако го махнеш от корицата ще настане бунт 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт