💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 058
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 980
Много харесвате Алекса-спортиста. Аз не харесвам Алекса-човека, което си е показал и казал. Прилича ми на типичен инатлив македонец (може и сърбите да си имат тази черта), което каже той, това е законът, няма друга истина в галактиката , той винаги е прав. И той се показа сексист и двойна игра. Когато избра непавностойта жена за противник, от там нататък трудно ще се вдигне в очите, но примери много. Той и на роден език му липсва дар слово, едни и същи епитети.
Последната игра беше приятна за гледане и се радвам, че спечелиха.
Алекса е зодия Телец, но според мен отговаря на Овен 🤣🤣🤣

# 1 981
Може ли линк към лайфа на Алекса?

# 1 982
Все забравям да ви кажа, че тази седмица си имам още един любим момент. И щото съм некадърна да изкарам точно тази част, ще ви я разкажа. Играта с кубовете и риенето в пясъка. Сините вече наредили и са шапка на тояга. Джаф реди и все повече се изнервя, защото не и се получава от раз. И Димо, милият ( ама грам чувство за самосъхранение няма тоз човек) изведнъж се изцепва: кулата на Рубик се оказа препъни камък за Джеферович.
Начи, таз жИна, такъв поглед му метна. Имах чувство, че ей сега ще пусне мълния и димовата глава ще се затъркаля по пясъка.
Идвам да помогна 🤣

# 1 983
  • Буркина Фасо
аз се съмнявам по време на битките да чуват какво им говорят водещите.
като им гледам разстоянието м/у водещ и участници ....
и ми е чудно, когато има плуване,  викащите от плажа дали си мислят, че плаващия ги чува ???

# 1 984
аз се съмнявам по време на битките да чуват какво им говорят водещите.
като им гледам разстоянието м/у водещ и участници ....
и ми е чудно, когато има плуване,  викащите от плажа дали си мислят, че плаващия ги чува ???

Тук Димко самоубиеца е много близо до Жени 🤣🤣🤣

# 1 985
  • софия
Все забравям да ви кажа, че тази седмица си имам още един любим момент. И щото съм некадърна да изкарам точно тази част, ще ви я разкажа. Играта с кубовете и риенето в пясъка. Сините вече наредили и са шапка на тояга. Джаф реди и все повече се изнервя, защото не и се получава от раз. И Димо, милият ( ама грам чувство за самосъхранение няма тоз човек) изведнъж се изцепва: кулата на Рубик се оказа препъни камък за Джеферович.
Начи, таз жИна, такъв поглед му метна. Имах чувство, че ей сега ще пусне мълния и димовата глава ще се затъркаля по пясъка.
Идвам да помогна 🤣

Господ здраве да ти дава!

Гарганела, заповядай:
https://www.instagram.com/tv/CjYul74owZk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 986
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен Алекса ми е симпатичен и нямам против да стигне далече,дори да победи.
Не ми харесва,че го раздава по-мутренски и все се наканва на бой..Ако това го изчисти от поведението си,ще бъде един още по-добър играч.

# 1 987
Аз все пак се надявам на чудо и жълтите да номинират Цецо. Money
Ако номиниран ще бъдат Фидо и Чакалов, се надявам и двамата да останат. Ако все пак единия ще трябва да си ходи, то да е на някой остров, обиталище и да има шанс в играта.
Много им е рано и на двамата да си ходят. Особено преди Мирелка.
Голяма загуба.

# 1 988
С риск да ме заклеймите, съм фенка на Жени. Много добра е в игрите и пъзелите. Абсолютна конкуренция на мъжете и е много добра в социалната игра.
Манипулациите и създаването ва коалиции е част от социалната игра. защото не всички битки са на терена.

# 1 989
  • София
Надъхването на Алекса тип каране изобщо не би ми подействало позитивно. Но за сините може би е крачка напред след истеричното викане на Виктория. Не ми допада Алекса, и май започва да ме дразни дори повече от ревливата си изгора. Вече не се чудя какво прави с нея.

# 1 990
Надъхването на Алекса тип каране изобщо не би ми подействало позитивно.
Въпросът е да ти подейства заплашително🤣, за да дадеш най-доброто от себе си 🤣 От много галене полза няма 🤣

# 1 991
Всъщност, Жени е спечелила всичките си индивидуални сблъсъци на арената до момента - и индивидуални, и като част от междуплеменни битки. Ако я нямаше играта с кръста щеше да е със сто процентов актив към момента Simple Smile

# 1 992
  • София
Дразнят ме познанствата в жълтият отбор, които определят хода на играта.

# 1 993
  • Буркина Фасо
Всъщност, Жени е спечелила всичките си индивидуални сблъсъци на арената до момента. Ако я нямаше играта с кръста щеше да е със сто процентов актив към момента Simple Smile
я дай данни за плашилото? в колко игри е имала участие и как се е представила ? Smiley

# 1 994
  • Другата България
Евгения преди съвета на Безстрашните:

Общи условия

Активация на акаунт