💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 074
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 280
Ех, този Фифо колко е добър бе😍
Така да обичам да гледам силни играчи 😍
Чакалчето е толкова мило и така ме е яд😔 Много е силен, но тръгна пораженчески още отначало. Всичко си предчувстваше.
Филип беше много уверен 😊
Мирела и Валери бяха искрени според мен и глупави, разбира се.
Едва се сдържам да не наредя Жени, ще помедитирам малко 🤣

# 2 281
Aaliyah13, хич не се сдържам излей си го да ти олекне. Тъкмо и да се посмеем, че ни трябва разведряване след това горчиво настроение от края на епизода.

# 2 282
Другата седмица ако са на съвет, Филип си е абониран, но е толкова добър че съм окей да ходи всеки път на елиминации, душевен оргазъм е да го гледаш на арената. Другият обаче според мен ще е Лефтеров, после Валери, и последният си осъзнава, че мама Жени ще подхване и него.

# 2 283
  • София
Пуснах нова анкета! 😊

# 2 284
Според мен в понеделник :

Сините ще са в резиденцията.
Жълтите в стопанството.
Червените на реката.

# 2 285
Aaliyah13, хич не се сдържам излей си го да ти олекне. Тъкмо и да се посмеем, че ни трябва разведряване след това горчиво настроение от края на епизода.
Тя Жени сама ще се закопае, няма нужда и аз да й сипвам. Днес започна ударно с “Пръдльо” 🤣, в понеделник удара ще е физически по Мишенцето, което е като крива ракета🤣

# 2 286
Няма да има разрив в тройната коалиция Женя-Валери-Мирела. Женя няма да го позволи. Ще ударят Михаела. Чакала я предупреди.

# 2 287
  • София
Моля оценете този епизод в допитването на Сони

Гласувайте:
==> Епизод 27  (7-ми Октомври)

# 2 288
  • София
Виктория преди малко отговори на въпрос в Instagram, че на 25.07.2022 г. е станала на 29 г., но след това бързо го изтри, щях да обвиня отговорните за социалните мрежи на предаването, че са объркали за пореден път възрастта на даден участник, но по действията на Виктория съдя, че 32 г. е точната ѝ възраст, не че има особено значение.

-
От IG историите на Илиян:

И една история от Зорница, която вече ми е искрено симпатична и се надявам да е стигнала далеч, въпреки че Звезделина беше споменала в IG, че се "наиграла":

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:41 от La Vikinga

# 2 289
От мен в анкетата :
Класическата ми тройка от Гого, Фифо, Мани.  Глас и за Жени, която е вече с един крак при тях.
За Валери - според мен съжали, че двамата му съотборници са на дуел и беше искрен тогава, но определено не се разкайва за гласуването си, даже според мен има шанс да потрети ако се наложи.
Михаела е бойна мацка, вярвам на Чакалов за кучката към Мирела.
Разрив между Жени-Мирела и Валери аз лично не очаквам да има.

# 2 290
Как долно обижда Женя. Събрали са се с мъжа и лика прилика, хем злобни, хем завистливи, пълна деградация. И тази жена деца възпитавала, посмесище. Достойна битка на Филип и Чакала, макар и да му въртеше масата, Филип не каза лоша дума. Такова спортменство искам да гледам. А не някаква кокошка (Женя), която събрала малките си под крилото и като стане напечено ги пуска едно по едно. Колкото излезне по-рано, ще си спести черненето на образа. Сега искам да гледам, как съжалява Михаела, че не се е включила в мъжката коалиция и да иде да се моли на Фифо.

# 2 291
По какъв повод Жени нарече Фифо пръдльо , някой може ли да драсне, че ставах сядах а също ми се счу нещо много странно за някакви коментари

# 2 292
Допълвам за Чакала и нещо, което повтарям.
Много са хубави силните мъжки приятелства. Чакалов е интелигентно момче, можеше да се врътне около Джаферович от началото и да не е зад гърба на Филип. Чакал, ако четеш, нека не те е яд, отпадането е веднъж, достойнството е за цял живот, ти постъпи като мъж. Може да беше на огъня покрай Фифо, но играхте от-до, рамо до рамо с най- силния жълт играч. Останалото е посредственост. По- добре сега от Филип и с достойнство, отколкото по-нататък от приласкани в мамина прегръдка. 🙂

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:22 от Анонимен

# 2 293
Михаела рИва, ама късно. Жени ще й види сметката. В анкетата гласувах за Гого, Филип и Лефтеров. Лефтеров ми е много симпатичен и уравновесен играч.
Мечтая да видя туловището на Жени как се поддържа с джанки на реката. Ако Фифо рече да й скрои номер, и това може да стане. Вече загуби доста добър състезател.

# 2 294
По какъв повод Жени нарече Фифо пръдльо , някой може ли да драсне, че ставах сядах а също ми се счу нещо много странно за някакви коментари
Повод нямаше, а причината е само една-харесва го, а той не й обръща внимание🤣

Общи условия

Активация на акаунт