💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 747
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Стара Загора
Тя винаги е говорила как е направила Ваня победител, но вече въобще не съм сигурна. Уж все се изкарваше голяма разбирачка, а тук не прави нищо правилно в социален план. Ужасно слаба социална игра, да, има хора около себе си, но се държи лошо с тях. Тънкостта е да ги накараш сами да стигнат до твоето мнение, да те следват, а не да се скача  с обиди и хората да ги е страх да си кажат какво мислят. И отделно зрителите да те  намразят. Много агресия демонстрира, а дори няма нужда. Тези момичета щяха да я следват и с друг подход.
  Много точно ! Социалната й игра е такава, че
   1. Не би получила подкрепа от гласовете на съплемениците , ако играта е от тип "Сървайвър".
    2. Не би спечелила от зрителски вот, ако е от тип "Фермата"
   и какво остава ...... да успее да се наложи в предаване тип ИВ, където решаваща дума има продукцията.

# 2 626
Какъв гримьор е Женя в Нова? Това вече като легенда се разнася. Кажете ми кого в Нова гримира, сериозно питам, ще си призная незнанието.
Гримьор е в "Като две капки вода", външна продукция излъчвана по Нова, но дори снимките и прякото предаване са от студиото на Магърдич.
Това предаване си се излъчва по Нова, значи си е на Нова.
Това не значи че тя работи за Нова.
Нова наема Макардич да свърши една работа и му плаща едни пари, а той за определена част от нея наема Женята и й плаща …т.е тя има договорни отношения с  и й се плаща от Магърдич.

# 2 627
Статистика от гласуването тази седмица:

Най-високо  е бил оценен епизод 26.
Набива се на очи че последните 3 епизода някой е давал нула точки абсолютно на всеки въпрос. Интересно този човек защо си е губил времето да гледа?

# 2 628
  • София
Хора, понеже 1ви сезон не го гледах така,  бихте ли ми казали кой откъде и закъде е летял за финална битка?

# 2 629
Този Александър, дето го казвате ( не сме гледали сезона му), го видях в Последния печели и бях 😳, защото лично на мен ми изглеждаше надрусан през  цялото време, в което беше в ефир.

# 2 630
  • София
Хора, понеже 1ви сезон не го гледах така,  бихте ли ми казали кой откъде и закъде е летял за финална битка?

То не са го казали официално, но, ако си спомняте, финалът беше сниман есента в полето край София. Та се говори, че е пресниман два пъти с цел да не печели Юлиян, и Веско е летял два пъти от Щатите.

# 2 631
  • SF
Анкети от този тип генерират огомен брой хейтърски коментари и правят темата неприятна за четене - топ неприятен ми е този, не мога да понасям онзи, колко пари печели мъжът на Джаферович, какво работи...
И двамата не работят онзи тип работа, който изисква всяка сутрин да ставаш в определен час, да ходиш в определен офис и да получаваш определен фиш със заплата. Но съдейки по стандарта им на живот, май разполагат с повече от средната такава.
Жени е артист на свободна практика. Ако утре от Нова й предложат 3-месечен договор за някоя продукция, е гимьор на Нова, ако от БНТ я поканят - гримьор е на БНТ. Стига да може да ги съчетава, ще бъде И гримьор на Нова, И на БНТ.
Има Бюти студио в центъра на София. Води курсове по грим. Нейният съпруг има фитнес или част от фитнес. Продава добавки, тя козметика.
По време на пандемията им затвориха бизнесите, но те казаха, че ще оцелеят, защото при тях винаги е било пъстро - никога не са живели с определена сума за месец до другия месец.
Жени е една от добрите мейкъп артистс, но все пак, като с всички  бюти/стайлинг творци, е индивидуално на кого ще допадне и на кого не. Според мене за кратко време тя успя да се наложи и да поизмести някои по-изявени стилисти и гримьори. В първите сезони на Капките тя самата все още се учеше и беше част от огромния екип супер талантливи гримьори. Жени спокойно можеше да бъде съпруга на мъжа си, да се фръцка по разни острови и да ходи по курсчета, колкото да се научи как да си поставя очна линия.

# 2 632
  • София
Скрит текст:
Хора, понеже 1ви сезон не го гледах така,  бихте ли ми казали кой откъде и закъде е летял за финална битка?

То не са го казали официално, но, ако си спомняте, финалът беше сниман есента в полето край София. Та се говори, че е пресниман два пъти с цел да не печели Юлиян, и Веско е летял два пъти от Щатите.

Изобщо не знаех, че е сниман в полето есента.  А защо? Тоест, не защо е летял, а защо са го снимали, не са ли могли да си направят финалист когото искат, както Милен и Андрей?

# 2 633
  • София
Светулчица, Юлиян беше много добър на всички физически игри и Добрин нямаше как да го бие в комплексна игра. Той дори не можеше да плува. Единственото му качество беше силата, можеше да пренася огромни тежести сам. Юлиян не блестеше на пъзели, но и Добрин, така че бяха равни в това отношение.

# 2 634
  • earth
Какво става на финала?

# 2 635
  • SF
Добрин спечели симпатиите на публиката, а Юлиян беше доста недолюбван, защото се държеше като простак.

# 2 636
Добрин спечели симпатиите на публиката, а Юлиян беше доста недолюбван, защото се държеше като простак.
Да, именно грубото му поведение отблъсна всички иначе и аз много го харесвах като играч. Така с бутонките не става. Ники Мартинов като дразнител беше класи над него като поведение. При Ники нямаше злоба, а им сипваше елегантно и тънко, винаги с усмивка 🤣

# 2 637
  • earth
Юлиян го нападаха някакви изкуфялки, а той им отговаряше подобаващо се. Загуби заради  натъкмен финал от продукцията.

# 2 638
Този Александър, дето го казвате ( не сме гледали сезона му), го видях в Последния печели и бях 😳, защото лично на мен ми изглеждаше надрусан през  цялото време, в което беше в ефир.

Той и в игрите си беше супер неадекватен. Все едно е дошъл от друга планета.

# 2 639
  • София
Изобщо не знаех, че е сниман в полето есента.  А защо? Тоест, не защо е летял, а защо са го снимали, не са ли могли да си направят финалист когото искат, както Милен и Андрей?

Е, първи сезон... Още са се учели в движение как да манипулират нещата.

Общи условия

Активация на акаунт