🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 615
  • 916
  •   1
Отговори
# 360
Хора, каква консултация с Бети  коментирате, като им е дала рецепта и писмени инструкции? Да дойде Бети да им го направи ли или да стои на линия, да ги наблюдава? В крайна сметка за да не се оплеска задачата се искаше само и единствено Аксения да погледне рецептата или инструкции, каквото там имат писмено. Особено, ако не е правила това е повече от задължително. А е видно, че не е, защото щеше да знае горе долу някакви пропорции, ако беше. Грешката е изцяло на Аксения, вече го беше сложила, като Валерия все пак погледна за всеки случай.
+++
Аксения вятър я вее на бял кон.
п.п. Камелия ринопластика ли си е правила?!  Видях няколко нейни снимки от преди, неузнаваема просто!

# 361
Камелия преди е била като фолк топалка Grinning
На мен Инстаграмът на Аксения повече ми се видя в тази посока.

# 362
п.п. Камелия ринопластика ли си е правила?!  Видях няколко нейни снимки от преди, неузнаваема просто!
Освен да си е увеличила носа, че сега по голям и неравен изглежда... 😃

От веждите иде разликата! Да застреля тая, дето и е нарисувала тази безумна форма на веждите, затова я и сравних с Фрида Кало.
А и устата си е напомпала.

# 363
Камелия преди е била като фолк топалка Grinning
На мен Инстаграмът на Аксения повече ми се видя в тази посока.
Едното не изключва другото! Smiley
п.п. Един японец беше осъдил жена си за измама, че не му споделила как е изгледала преди брака и така го подвела да се ожени за нея и да му роди .....айде не грознички, но некрасиви деца. Накратко скрила грозните си гени Smiling Imp
С тия пластики човек рискува да се ожени за някой караконджул под прикритие Open Mouth

# 364
Аксения абсурд да каже, че нещо не знае и не може и да пита как.

# 365
Разликата при Камелия е точно от веждите и тежкия грим. Възможно е да има филъри в скулите, но не съм сигурна. Според мен това са ѝ естествените устни. При тях доста си личи намеса.

# 366
А кой каза, че сладкото не е станало? Тя не е мерила килограм цветен лист, но е сложила захар колкото е пишело, значи все нещо е прочела. Може би е пишело и колко време се вари. Лили май се изказа, че ѝ нагарчяло, чудно от какво. Нека видим оценките.
Голяма розова драма.

Това сладко което аз купих си беше рядко и листата твърдички, не разкашкани, не меки.

# 367
  • Пловдив
А кой каза, че сладкото не е станало? Тя не е мерила килограм цветен лист, но е сложила захар колкото е пишело, значи все нещо е прочела. Може би е пишело и колко време се вари. Лили май се изказа, че ѝ нагарчяло, чудно от какво. Нека видим оценките.
Голяма розова драма.

Това сладко което аз купих си беше рядко и листата твърдички, не разкашкани, не меки.

Нагарча от розовия цвят-не е варен достатъчно.Ако е направено както трябва листенцата стават леко прозрачни.Нямаше нищо общо с това което видях.

# 368
Аз пък обичам по-течни сладка. Wink

# 369
Има нещо много неприятно в Камелия,само може би очите и ми харесват

# 370
п.п. Един японец беше осъдил жена си за измама, че не му споделила как е изгледала преди брака и така го подвела да се ожени за нея и да му роди .....айде не грознички, но некрасиви деца. Накратко скрила грозните си гени Smiling Imp
Тази лъжа продължава да се разпространява...
Информирайте се, хора, не разпространявайте фейк неща!
Моделката, чиято снимка е използвана за да илюстрира тази измислена история, публикувана от вестник в Китай, впрочем, съди вестника за уронване на авторитета.

Устните на Камелия са 200% напомпани

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 17:28 от Анонимен

# 371
  • Другата България
Много ме е яд на Финци за въпроса за Априлското въстание.
Не заради него лично, а заради отбора.

# 372
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не разбрах как е възможно да се обърка сладкото. Дали са им рецепта, сладко се прави само от плодове и захар. Две неща и ти да проспиш количеството на едното?! И то при положение, че са им дали и кантарче. Неспасяема е тази Аксения просто, няма никой на горния етаж, пълно мъртвило. Съвсем скоро и старите ще изреват от нея. То колкото и да е търпелив човек, в един момент му свършва "търпилото".
Валерия трябваше да проконтролира нещата, но от друга страна как да й хрумне, че Аксения е чак толкова зле? И аз нямаше да се сетя. Не трябва да я оставят безнадзорна занапред да прави каквото и да било, явно всичко може да оплеска.
Не зная защо не опитаха да го направят още веднъж това пусто сладко, може би захарта е била точно за една доза. Защото цвят им остана.

# 373
А защо са им дали рози за 8 дози?? Кило и половина цвят не е никак малко като обем. Нормално е да се обърка човек, да не варят сладка от листа всеки ден. Всички са виновни, обаче най-лесно е да се обвини един и той да отнесе негативите.

# 374
Устните на Камелия са 200% напомпани

На тази снимка си личи, да.

Общи условия

Активация на акаунт