🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 533
  • 916
  •   1
Отговори
# 465
Мери, вече се казва от ден ЕДНО.Joy

# 466
  • Вестерос
Защото Яни им е основната конкуренция.

# 467
  • Другата България
Защото Яни им е основната конкуренция.
Физически ли? Вероятно, но пък и Гуспата даде силна заявка.
Въпреки, че сега като го гледам, се чудя защо е тази мъка....а, той и се е контузил.
Е, струваше ли си? Според мен не.

# 468
Супер грозно впечатление ми направиха подвикванията по време на играта точно от безнадежните.

Кои подвиквания? Ако имаш предвид призивите към Иван да се държи, защото Гуспата ще падне всеки момент, че е много нестабилен и трепери, то те си бяха в реда на нещата. Най- редовно в подобни игри, в които състезателите нямат директен поглед един към друг, има подобни възгласи за кураж и ориентир. С абсолютна убеденост твърдя, че старите щяха да постъпят по същия начин, ако ситуацията беше обърната.

# 469
  • Другата България
Ванчето аху, иху, хахо, хихо, но е много жилава и упорита, и не случайно си печелеше дуелите, и сега според мен ще се поозорят с нея.
Валерия обаче също даде много силна заявка за издръжливост. Въобще, Валерия този сезон е една от любимките ми нови-стари, дано стигне напред във формата.

# 470
Аз лично, ако сега трябва да дам парите на един от играчите бих ги дал на Валерия мисля.

# 471
Супер грозно впечатление ми направиха подвикванията по време на играта точно от безнадежните.

Кои подвиквания? Ако имаш предвид призивите към Иван да се държи, защото Гуспата ще падне всеки момент, че е много нестабилен и трепери, то те си бяха в реда на нещата. Най- редовно в подобни игри, в които състезателите нямат директен поглед един към друг, има подобни възгласи за кураж и ориентир. С абсолютна убеденост твърдя, че старите щяха да постъпят по същия начин, ако ситуацията беше обърната.

Всъщност повечето подвиквания не бяха за подкрепа на своя отбор, а плюене по другия и това ме подразни и то от спортисти. Според мен те точно това правеха. Няма лошо да подкрепяш отбора, но не за сметка на другия. Казва се феърплей. Със сигурност на мачове Калин не вика "Ето ги слабаците, сега няма да вкарат, тия са гола вода", а изразите са "Хайде момчета, играйте здраво и т.н". Това трябва да важи и за Радо и Камелия. Надявам се, че правилно се изразих

# 472
Lafusko, много ясно се изрази. И аз бях със същото впечатление, особено в края на играта, когато Гуспата лежеше и се превиваше на балата сено, никой от безнадеждните не се спря да види как е, изобщо не се усещат, че такива дребни неща им печелят точки в очите на зрителите. Пак си се радвай и празнувай, че си победил заслужено, но покажи и малко човещина и спортсменство.

# 473
  • Другата България
Очаквано, Гечо е основен дразнител.
Заради него вероятно старите ще загубят тази седмица.

# 474
  • София
Защо Яни, а не Гуспата, защото Яни е бил победител, има по-сходен живот, сигурно често цепи, реже, докато Гуспата повече във фитнес тренира. И най-основната причина според мен е точно, защото Гуспата се познава с всички, събира ги, може да искат да участват в Максимал и не би им го простил. С Яни и да се скарат сега, ако се срещнат на фермерска сбирка (той не ходи на всички), пак ще ги прегръща и ще е забравил.

# 475
. Със сигурност на мачове Калин не вика "Ето ги слабаците, сега няма да вкарат, тия са гола вода"

Съжалявам, аз подобни подвиквания не чух. Ако ги е имало, определено е тъпо. Всичко, което чух е "печелите, продължавайте в същия дух, те ще паднат всеки момент", от сорта

# 476
Някой може ли да ме "светне" какво е това Максимал? Зная , че го организира Гуспата , че събира от двата формата участници, ама каква е целта? И има ли парична награда?
   Хареса ми епизода. Аз не смятам,че трябва да подпибарт само добри, работливи и сговорчиви хора . От всичко да има , само не и такива като Киро от миналата година.
    Радо ми е като хлапе в 7ми клас .Там някъде е застинал - някой му се кара,той казва Добре, добре и после си прави каквото си иска.  Едва ли Калин ще изтърпи да го носи още дълго на гърба си, образно казано.Но като сила е нужен, да.
  Альона и Ванчето почти набори??? На мен Альона ми изглежда 50 годишна.
   Не знам дали е нагласено това с раците.Но ако Калин наистина познава язовира , нищо чудно да знае тайните м и къде какво може да се хване.ММ е рибар и познава местният водоем, който хич не е малък до сантиметър.Знае в кой ръкав каква риба яде, къде какви въдици да пуска и кога да лови риба.Синът ми също.
    Те за раци ходят на река. Но има язовир край Враца , в който има раци и сме ходили да си купуваме.

# 477
  • Другата България
Защо Яни, а не Гуспата, защото Яни е бил победител, има по-сходен живот, сигурно често цепи, реже, докато Гуспата повече във фитнес тренира. И най-основната причина според мен е точно, защото Гуспата се познава с всички, събира ги, може да искат да участват в Максимал и не би им го простил. С Яни и да се скарат сега, ако се срещнат на фермерска сбирка (той не ходи на всички), пак ще ги прегръща и ще е забравил.
Може и да има логика в това, което казваш, ама пък комерсиално ми се струва.
Но не би ме изненадало. Фиксацията на Евгени е факт, наистина от ден ЕДНО – догледах, ееех, тази Камелия.
Какво виждам до момента, при все, че гледам отчасти, и то винаги на запис, след като съм ви изчела.
При старите, вече казах - Гечо, очаквано за мен, е дразнител №1. Нямаше как да е иначе с този характер и това наставническо поведение, което имаше и в неговия сезон, има го и тук. За отношението към жените да не говорим, това си е класика при него. Дали ще съумеят пак да го изпратят ратай не знам, зависи от новия фермер, но за момента това е най-правилния им ход, предвид това, че после може и на дуел да отиде и да си ходи след него. Усеща се излизането на Дидо, така е. Изостават със задачите, защото за тях се иска мъжка сила - за някои, а тук много вожд, малко индианец. Финцака и той вече не е в първа младост, Гуспата уж силен, и той със самочувствие на лидер и основно по номера и стратегии си пада, и то не остана кой. При жените основен дразнител - Альона. Явен. Обаче, според мен най-безполезна там е Лили. Наясно съм, че е поканена основно за да пее 24/7, ама как и защо до момента минава между капките не ми е ясно, като и устата ѝ не спира. Другата, която поне не виждам да се впряга много в работа, е Нина. Аксения е ясна, достатъчно сме я коментирали нея. Та, с този наличен състав, старите не ги чака нищо добро. Надеждата ми е във Валерия и Веселка, но две птички няма как да направят “пролет“.
При безнадеждните, когато и да си излезе всеки от мъжете, ще е късно. Радо е , ясно е, че целенасочено са монтирани някои кадри и негови пози, но явно поведението му си е такова, каквото го описват всички. В случая, като изключим пристрастия, съм съгласна с Камелия - Радо е идеалния ратай. Именно с изказаните от нея мотиви. Че на нея не ѝ се ходи - ясно е, но предвид това, че при тях има достатъчно мъжка сила за задачите и без Радо, това ще е добър ход. Най-безполезен през седмицата от мъжете е именно той, а и е дразнител. При жените това е Мажена, това също е коментирано. Но нека поостане, да понатрупа още негативи, да се чудиш защо. Ванчето обаче се вписа идеално в мъжката група, гледам все с мъжете, около тях, това неминуемо ще ѝ постави мишена на гърба, а Камелия не прощава. Скоро очаквам да е отстреляна именно тя. При тях една Елена и другото момиче - Мирела, това са ми симпатиите за момента.

# 478
. Със сигурност на мачове Калин не вика "Ето ги слабаците, сега няма да вкарат, тия са гола вода"

Съжалявам, аз подобни подвиквания не чух. Ако ги е имало, определено е тъпо. Всичко, което чух е "печелите, продължавайте в същия дух, те ще паднат всеки момент", от сорта

Ами аз Калин го дадох за пример, защото е спортист с Камелия и Радо. Но то всички викаха, май без Мирелка и Елена. Имаше и такива коментари, които Вие посочихте, но другите бяха в повече.

# 479
Ванчето аху, иху, хахо, хихо, но е много жилава и упорита, и не случайно си печелеше дуелите, и сега според мен ще се поозорят с нея.
Валерия обаче също даде много силна заявка за издръжливост. Въобще, Валерия този сезон е една от любимките ми нови-стари, дано стигне напред във формата.
++++++ Написала си го едно към едно, както мисля.
Валерия е най-силната жена във формата. Освен това е доста приятна личност. Силно й симпатизирам и ми се иска да стигнат с Яни до финала.
Читаво, свястно и работливо момиче е. Щях да пиша и скромно. Не го написах, не защото не го мисля, а защото мнозина щяха да скочат след любовните драми предния сезон. Смятам, че тогава стана жертва на обстоятелствата. Първо беше влязла точно след раздялата с бившият й. Били са дълго време заедно, но заради политическата му кариера връзката им е била инкогнито. Дошъл е моментът, в който с право е искала отношенията им да се легализират. На господина не му е стигнало кураж или желание,  за да го направи. По-скоро първото, предвид любовното писмо, което долетя по въздуха. Много ме изкефи, как го поряза , въпреки романтичния жест пред цяла България. Жена с достойство, която си знае цената.
Та влиза във Фермата разочарована, веднага след трудна връзка. Хубава е, даже много. Мъжете веднага я накацаха, като мухи на мед. Футболистчето просто я обсеби. Не мисля, че му е давала кой знае какви иширети, просто беше любезна и оня откачи. Предполагам, че малко или много я е ласкаело това внимание и то пред цяла България. Първо, за да натрие носа на бившия и да му покаже какво е изпуснал, а и да си вдигне самочувствието, след като се е чувствала подценена и използвана, едва ли не като тайната любовница на г-н Голямата работа. Не я виня, разбирам я.
За мен е читаво момиче! И определено е най-красивата жена във Фермата. Тя е от малкото жени, които съм виждала, които със и без грим са еднакво красиви. Напълно естествена, натурална хубавица. Всъщност с грим беше само на влизане, от тогава дори червило май не си е слагала. Но хубавият кон......

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:06 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт