🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 455
  • 916
  •   1
Отговори
# 900
Топките умишлено са подбрани да са леки, за да е по трудно.
Новият фермер, може би Димитър. Нищо , че имаха търкания, мисля, че ще избере него.
Ратай може би Валерия с обяснението, че не е била.
От новите ратай Радо кухото 😁

# 901
Сетила съм се и сама, защо топките са такива, но те са твърде леки и е твърде трудно, съответно за всички гледащи и там и пред телевизорите - твърде досадно, и абсурдно. Едно е да праснеш такава топка с ракета и тя да лети с 80 км/ч, друго е някаква жена, дето тежи 45 кила, да я хвърля по мишена на 5 метра от нея. Все едно с топка от чорапи да се опитва да ги събори...
Хубаво, мъжете да хвърлят с тенис топки, ма то май за тях няма такава игра, но за жените са леки.

# 902
Изслушвам епизодът от петък...  такова, исках да ви питам - мацките, които ходите всеки ден на църква, може ли да ви черпя по едно кафенце?! Blush

# 903
Тук толко праведни няма да намериш, Doc! 😁

# 904
  • Вестерос
Кой има време всеки ден да ходи на църква? Освен ако не работи там..

# 905
Тук толко праведни няма да намериш, Doc! 😁

'ся за кво ще си изхарча 2та лева... тъкмо смятах - ще стигнат за 3 кафета от автомата до Трета градска... язък.

# 906
Ти скоро не си пил кафе от автомат май... Освен това тука сме засукани, няма просто кафе да пием. Нещо мокачино, туй, онуй... То е по 80 стотинки до левче! 2, за повече нямаш кинти! 😆

# 907
Ти скоро не си пил кафе от автомат май... Освен това тука сме засукани, няма просто кафе да пием. Нещо мокачино, туй, онуй... То е по 80 стотинки до левче! 2, за повече нямаш кинти! 😆

Аз от автомат кафе никога не съм пил, ама се инфлуенснах... лекинко! Разходки из парка със случайно срещнати непознати, кафенца, църква... Лайфстайл нов ще градя. От утре. Heart Eyes

ПС. Мислех че са евтинджос. То 80 стотинки е много, че и да черпя... от нас ще нося топла вода и пакетчета на бройка от билла-та.

# 908
С два лева не черпи, купи си един хляб, не стой гладен!

# 909
Елена на чист късмет би вчера, просто за секунди в последната битка. На следващ дуел ще е чао.

# 910
  • София
Да. Имаше един момент, в който Альона удари въртележката и я зачака да падне. Направо й се развиках през телевизора да продължава да хвърля.

# 911
Не знам, но аз лично изобщо не харесвам такива игри с късмет. Да - факт, част от живота е и е нужен на всички, но в такива битки/дуели въобще не харесвам този фактор, а и като цяло във вчерашния дуел, *почти* във всяка игра им трябваше късмет, дори на Алманаха.....аз ако съм, такива игри ги слагам на 1т., поне ако падна, да не е било защото съм нямала късмет на играта, а защото не съм си я изиграла както трябва и съм била по-бавна.

# 912
  • Буркина Фасо
в коя игра според теб няма късмет ?

# 913
в коя игра според теб няма късмет ?
Шах.

# 914
  • Буркина Фасо
мислех, че пиша във фермерската тема.  там не съм видял да се състезават на шах. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт