Политиката в България 3

• 411 372
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 330
  • София
Не, няма. Дадох Пеевски като най-фрапиращия пример. Доста много си спомням и за Йордан Цонев, Христо Бисеров, Ахмед Емин, Лютфи Местан и т.н. А и не са по-различни от ГЕРБ и БСП. Направо си е феодално управление по места.

# 12 331
ДПС са най-голямото зло.

# 12 332
Т.е. не гласуваш за политиката на, а за личностите в дадена партия.

Благодаря. Blush

# 12 333
Избирам най-малкото зло...

Въпрос. Ако Пеевски не е в листата, ще гласуваш ли за ДПС?

Oт ДПС по-голямо зло в България няма. Дори и Борисов бледнее на този фон.

# 12 334
ДПС са най-голямото зло.
След торнадото Кирил Петков и съпартийците му, вече изобщо не смятам така. Никога не съм вярвала, че ДПС могат да ми изглеждат приемливи, но на този фон… да.

# 12 335
  • Другата България
Избирам най-малкото зло...

Въпрос. Ако Пеевски не е в листата, ще гласуваш ли за ДПС?

Има.
“Възраждане“.

# 12 336
  • София
Т.е. не гласуваш за политиката на, а за личностите в дадена партия.

Благодаря. Blush

Политика без личности няма. 90% от партиите имат много хубави програми на хартия. Но като обещаваш светло бъдеще, а някой криминален контингент ти отчита гласовете по ромските и не само квартали, дотук с почтеността и надеждността на обещанията.

Всички са продукт на едно и също учреждение. Само управленията са различни.

# 12 337
  • Пловдив
ДПС са най-голямото зло.
След торнадото Кирил Петков, вече изобщо не смятам така. Никога не съм вярвала, че ДПС могат да ми изглеждат приемливи, но на този фон… да.
И аз съм на мнение, че един самоповярвал си некомпетентен нарцис може да свърши страшни глупости, с дългосрочни последствия. Това направи КП с казуса Македония, въпрос, по който имахме консунсус. От първия ден хукна да оправя проблема, защото го натиснаха - самолетни линии, бизнес сътрудничество, втори външен министър, унизително раболепничене. Не остави дипломацията да работи, създаде грешни очаквания в РСМ. И в крайна сметка ситуацията вместо да се подобри, се влоши и слезе до най-лошите нива на отношения.
Искрено се надявам, даже се моля, темата Македония изобщо да не влиза в предизборното говорене.

А за ДПС - имам познати, които не са с турски произход и гласуват за тях. Защото виждат последователност...
Интересно е, че ДПС са склонни да приемат Истанбулската конвенция, а БСП ще правят референдум против ЛГБТИ в училищата.

# 12 338
Иланг, ДПС са в АЛДЕ и са либерали. Както виждаме - отиват към краен либерализъм вече. Това е нещо, което не приемам в тях и намирам за доста лицемерно и популистко. Защото ако бяха в Турция нямаше да им мине наратива грам. Но тук са съвсем други и яко инкасират позитиви от нещо, в което не мисля, че истински вярват.
ДПС са най-голямото зло.
След торнадото Кирил Петков, вече изобщо не смятам така. Никога не съм вярвала, че ДПС могат да ми изглеждат приемливи, но на този фон… да.
И аз съм на мнение, че един самоповярвал си некомпетентен нарцис може да свърши страшни глупости, с дългосрочни последствия. Това направи КП с казуса Македония, въпрос, по който имахме консунсус. От първия ден хукна да оправя проблема, защото го натиснаха - самолетни линии
То няма нужда и от много натиск там. Дават си поръченията и той превъзбудено се втурва да ги изпълнява, даже преизпълнява. Защото съм убедена, че някои глупости не са поръчвани от кукловодите. И те самите са били шокирани от свръхентусиазма му.

# 12 339
Каза, че има много неща да разкаже, които за сега ще спести, защото това ще се отрази на резултата на изборите
Това как да го разбирам, че ако получи парче от баницата ще си затвори очите за нередности ли? Thinking

# 12 340
Каза, че има много неща да разкаже, които за сега ще спести, защото това ще се отрази на резултата на изборите
Това как да го разбирам, че ако получи парче от баницата ще си затвори очите за нередности ли? Thinking
По-скоро като предупредителен сигнал, че нещата не се правят както трябва. Обаче К.П. е като дрогиран водач зад волана на ТИР. Лети, лети и троши всичко по пътя, а камиона (ПП) в края на пътя ще е за скрап.

# 12 341
По-скоро като предупредителен сигнал, че нещата не се правят както трябва. Обаче К.П. е като дрогиран водач зад волана на ТИР. Лети, лети и троши всичко по пътя, а камиона (ПП) в края на пътя ще е за скрап.
Той е направо НУРС. Grinning

# 12 342
  • Русе
Има.
“Възраждане“.
   Има нещо такова. Докато се търсят кусури на още нереализирани вреди, и се забравят вече години наред реализирани, то на Възраждане избирателите са незасегнати, защото нямат функцията да се информират и разсъждават. Те "знаят"

# 12 343
На избирателя му писна от спасители, затова ще гласува за разрушители. Може пък да се получи.

# 12 344
Кирчовите вреди са си даже напълно реализирани, още не можем да се съвземем от тях..🤣🤣
За разлика от ПП, Възраждане никога не са управлявали. Ще им видим вредите ако някога влязат във властта. А сега имаме да се възстановяваме от 12 години ББ и 9 месеца КП (черешката на тази кошмарна политическа торта). 😇

Общи условия

Активация на акаунт