Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
)Вече ми отговаря безотказно, но само като ще иска едното или другото (с трето не съм я пробвала) Само че,като минах на въпроса "На колко си години?" пак ми отговаря "Наталия" или повтаря "Колко години" На четвърти опит успяхме да стигнем и до "4 години", но следващия отговор пак "Наталия"
Извода ми- изобщо не схваща какво я питам
Няма стимул - няма отговор (засега) Ще продължавам да опитвам, така или иначе повечето неща(по скоро изречения), които говори също са заучени механично. Отговаря само на "Кой е този/коя е тази" ,"Какво е това" , когато е на картинка, "Коя е тази песен, кой я пее/предаване - кой е водещ"
А да започне да ги разбира трябва малко повече време, но и това ще стане 

, но сега е безотказен. Дори на бабите в автобуса на колко е години и как се казва, ако са му симпатични ако не казва: "Ш-ш-ш, тохо, тишина...". Естествено аз отнасям погледи "Какво невъзпитано дете!", ако не му кажат направо :"Ама ти защо си толкова лош?" Та, мисълта ми е , че става бавно, но усилието и упоритоста си заслужават.

ваме при майка ми и тя сяда да пише на компа пак същото
Еи напрово не знаех как да се разберем ,4е не е Гуна Иванова ,а е Лили Иванова. Идва майка и аз и казвам, а тя като се смее и ми обяснява , 4е била народна певица. Къде я е видяла до ден днешен незнам у нас я 4ухме за първи път месеци след слу4ая.