Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
Психологът трябва докато чува да слуша и докато гледа да вижда и да не забравя, че първо е човек после психолог.
))))))))))))

и да ни покажеш гледката А.

та той докато се разсъни и почне да се бори да се съблича аз го изкарах бързо навън където му беше студено / е как няма да му е като го извадих от леглото
/ и той хък-мък някак си остана облечен - веднага обаче беше натикан в колата и отивайки към градината още в полусънно състояние обеснявах как сега любимата му терапистка ще каже Ауууууууууу, че си хубав с тея нови дрехи
той викаше и риташе, ние до натискахме ..и така..
Здравейте,мами и татковци!Нямам време да пиша тези дни,но редовно ви чета.Много ме радват успехите на дечицата!Приятно ми е да съм с вас...Ние бяхме на преглед вчера,както ви казах.Този беше със социалната работничка на Центъра.Да ни разясни как ще протекат следващите прегледи...да не се притесняваме.След визитата при д-р Бласко-психиатър на 17-и ще имали ново събрание,всеки петък го правели,за да рещават заедно следващи стъпки.Тогава ще ни насочат към друго училище за септември.Доктора щял да прецени дали да остане Давид в сегащното или ще има нужда от такова с аула за обучение на деца...или ще има нужда от специализирано,където децата са по 4-5 в група и се обучват по дадена програма.Пита ни жената имаме ли нужда от нещо,а ние с Дани ей така