Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
Все пак там са педагози....
Дано ми схванахте идеята.
) деца не са аутисти
Синът ми е с няколко месеца по-голям и Дядо Коледа до момента в който не го видя си беше абстракция, подаръка само подарък. Рожденния ден също, докато не мине си е абстракция.
. Но се радва на торта, иска да духне свещичката, даже и на чужд рожден ден. Знае песничките, които се пеят за поздрав, но само на мелодия. По Коледа също пееше много вярно една песничка. Като му обяснявам, имам чувството, че не ме разбира в повечето случаи. Сега се е научил като се удари и го заболи някъде да идва да ми показва и докато не му обърна внимание не ме оставя
.Ако е опакован - вниманието беше нулево.Когато дъщеря ми беше на 2.8 мес. сутринта на Коледа стана - не видя подаръците и се разрева, че няма подарък за нея.Ревна, че наистина е слушала, а е без подарък
.Тази Коледа Мишо за пръв път обърна внимание на неразопакован подарък.
да ви кажа много съм объркана.Като чета това което пишете анализирам всичко и ми се ще като че ли да ви видя на живо и да ви прегърна и да се нарева пред хора който наистина ще ме разберат.Извинете ме !!!Просто трябваше да го кажа на някого.