лечебен глад - има ли желаещи?

• 38 357
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
Цитат на: shekila
zashto vmesto da gladyvate ne sportyvate

Извинявай, обаче и аз започнах да се дразня (а иначе съм много кротък човек). Радвай се, че нямаш моите (в частност) проблеми с теглото. Много е лесно, когато човек е бил винаги слаб, да дава съвети! Но не е така. Нито знаеш кой с какъв проблем, нито какво е правил досега в борбата с килограмите.
Извинявай много, но само спорта не е достатъчен. Така че стига с тези агитации!!!

# 241
  • Sofiа
Момичета пак се присединявам към вас. Последната седмица доста неща си позволих и сега мисля три дни да погладувам с 3 захранване.
Първо мислех да е само един за пречистване, но реших да ги направя 3. Дано този път като са по-малко дните да не се освинвам след това  Embarassed Целта ми е да сваля кило и половина.
Успех и н всички  и специални поздравления на Анушка  Hands Clap

# 242
  • някъде под слънцето...
Изпратих едно и съЩо съобЩение 2 пъти Embarassed

# 243
  • някъде под слънцето...
И аз запо4вам от днес,  не зная колко Ще издържа( аз съм максималистка и обикновено не спирам преди 30 тия ден Confused )
Имам и здравословен проблем, малко се съмнявам да се повлияе, заЩото последният път нямаШе ефект, но свалянето на кила е гарантирано(Напоследък съм се вманиа4ила и искам да стана 43 Embarassed ..Сега съм 53, така 4е ми остават  да сваля10 Sad
Последните се свалят най трудно....Минаха 5 месеца от последното ми гладуване , и уж гледам какво ям(  т е по4ти ниЩо, но резултатът е променлив плиус минус 1 кг Close )
Така 4е се записвам в групата на гладуваЩите Grinning

# 244
  • The new Earth
Цитат на: sl
И аз запо4вам от днес,  не зная колко Ще издържа( аз съм максималистка и обикновено не спирам преди 30 тия ден Confused )
Имам и здравословен проблем, малко се съмнявам да се повлияе, заЩото последният път нямаШе ефект, но свалянето на кила е гарантирано(Напоследък съм се вманиа4ила и искам да стана 43 Embarassed ..Сега съм 53, така 4е ми остават  да сваля10 Sad
Последните се свалят най трудно....Минаха 5 месеца от последното ми гладуване , и уж гледам какво ям(  т е по4ти ниЩо, но резултатът е променлив плиус минус 1 кг Close )

Пожелавам ти успех и да пребориш освен килограмите,също и здравословния проблем Simple Smile Аз направих 30 дни ,като свалих 10кг.Днес ми е втори ден захранване.И се чувствам супер-олекнала и вече мога да се гледам в огледалото,а преди избягвах Embarassed Понеже се боря с много килограми,след кратка почивка,ще направя поне още два курса,за да мога за лятото да съм нов човек Flutter
Стискам палци на всички  Stuck Out Tongue

# 245
  • някъде под слънцето...
Цитат на: iskrica_nadejda
Цитат на: sl

Пожелавам ти успех и да пребориш освен килограмите,също и здравословния проблем Simple Smile Аз направих 30 дни ,като свалих 10кг.Днес ми е втори ден захранване.И се чувствам супер-олекнала и вече мога да се гледам в огледалото,а преди избягвах Embarassed Понеже се боря с много килограми,след кратка почивка,ще направя поне още два курса,за да мога за лятото да съм нов човек Flutter
Стискам палци на всички  Stuck Out Tongue

Благодаря iskrica_nadejda, ти изглеждаШ страхотно на снимките с малкия сладур, които видях прдполагам 4е са преди гладуването newsm10
Да си призня, аз съм горда и със сегаШното си постижение newsm08 , заЩото преди да родя преди 10 месеца(бях подминала 90кг Embarassed  Embarassed  Embarassed а забременях на около 70(преди това имах спонтанен аборт и след него се бях освинила), висока  съм 161 см бях станала неЩо средно между 3 Animal Pig 2  Animal Cow  и 4  261uu )Приближаването ми се усеЩаШе  по Пухтенето на парния локомотив, които представлявях и земетресенията, които предизвиквах Embarassed
Но ако успея да смъкна оЩе килограми Ще се 4уствам newsm62

# 246
  • София
Браво, момичета!

И аз продължавам. Утре ми е последен ден на лечебен глад, в петък почвам захранването. На 14.03 ще започна 20-дневно гладуване + 10-дневно захранване. Резултати за текущото гладуване ще отчета като свърша със захранването.

Sl, Евала ти правя! Аз започнах глада на 85 кг  #Splat при 168 см. Главната ми цел са 65 кг в момента. Ако /хм, това по-скоро тряяба да е когато/ стигна там и ги задържа, ще се целя в 55кг. Ти ще си ми за подражание, както вече са Honda и iskrica_nadejda.

anuschka и Valery - стискам ви палци!  newsm51

# 247
има ли хора, на който лечебният глад им е помогнал при киста или поликистозни яйчници? четох книгата на лидия ковачева и там се описват излекувани кисти. интересува ме ако някой го е пробвал и колко време е гладувал? не се притеснявайте. консултирам се с лекар и всичко останало. просто искам да пробвам и нещо алтернативно преди да почна с хормони операции и прочее . т.е. да дам последен шанс на организма си да влезне в правия път, преди да почнат да го тормозят. защото хормоните са си тормоз със сериозни странични ефекти и т.н.
мерси предварително на отговорилите .

# 248
  • The new Earth
Цитат на: искам да съм мама
има ли хора, на който лечебният глад им е помогнал при киста или поликистозни яйчници? четох книгата на лидия ковачева и там се описват излекувани кисти. интересува ме ако някой го е пробвал и колко време е гладувал? не се притеснявайте. консултирам се с лекар и всичко останало. просто искам да пробвам и нещо алтернативно преди да почна с хормони операции и прочее . т.е. да дам последен шанс на организма си да влезне в правия път, преди да почнат да го тормозят. защото хормоните са си тормоз със сериозни странични ефекти и т.н.
мерси предварително на отговорилите .

Здравей и тук Simple Smile
Незнам дали разгледа цялата тема,но аз съм написала и по напред...гладувала съм много пъти профилактично...имам опит почти 5години.Правила съм гладуване за отслабване,както и лечебно.След две такива гладувания по 20 дни,се излекува язвата на дванадесетопръстника ми,която ме мъчеше дълги години и направо припадах от болки.Вече 4години изобщо не се сещам за нея.Освен това,водих и сина си,който беше диспансеризиран с диагноза Астма и пиеше лекарства с шепи и ползваше помпичка.Направи само 10дни на плодове + захранване 5дни и до там беше...изхвърлихме помпички,лекарства...няма ги вече пристъпите и задушаването.
Аз съм абсолютно ЗА плодолечението. Stuck Out Tongue

# 249
има ли хора, на който лечебният глад им е помогнал при киста или поликистозни яйчници? ...
Точно за това не знам, но моя приятелка имаше запушени тръби и миома. Лекарите й бяха дали най-черните прогнози и съответно да няма никога собствено дете. Но тя се заинати и на пук на тях реши да пробва чрез гладолечението.....

# 250
..Сега се радва на 2 и половина годишна госпожичка. Когато ми съобщи новината, че е бременна се радвах и плачех (сигурно можете да ме разберете). А лично аз мисля, че си излекувах гастрита чрез гладолечението (въпреки, че целта ми бяха килограмите). Но казвам "мисля", защото не ми се "гълта" маркуча за проверка Embarassed  Grinning

# 251
  • Добрич
Цитат на: Valery
Момичета пак се присединявам към вас. Последната седмица доста неща си позволих и сега мисля три дни да погладувам с 3 захранване.
Първо мислех да е само един за пречистване, но реших да ги направя 3. Дано този път като са по-малко дните да не се освинвам след това  Embarassed Целта ми е да сваля кило и половина.
Успех и н всички  и специални поздравления на Анушка  Hands Clap

Отново добре дошла при нас! Стискам палци, пък може вместо за 3 дни, да се решиш за 5 (но ти си знаеш). Днес ми е 15-ти ден- смятам да направя 20 дни, още малко останаха. Свалям бавно явно килограмите, но пък много добре се пречиствам.
Вече мога и аз да си призная: започнах от 94 кг! Сега съм -8. Целя се на първо време около 70-72 (на толкова забременях последния път). А крайна цел до година може би: 60 кг! Дали ще успея не знам, и на 65 ще се радвам, добре ми стоят при ръст 170.
На vassbil пожелавам успешно и внимателно захранване!
sl, стискам ти палци за целта, която си си поставила.
Наистина искрица и хонда са абсолютни шампиони!

# 252
Цитат на: Honda
има ли хора, на който лечебният глад им е помогнал при киста или поликистозни яйчници? ...
Точно за това не знам, но моя приятелка имаше запушени тръби и миома. Лекарите й бяха дали най-черните прогнози и съответно да няма никога собствено дете. Но тя се заинати и на пук на тях реши да пробва чрез гладолечението.....

невероятно Simple Smile) аз затова предпочитам първо с лечебен глад да пробвам. че то с хормони почне ли се, няма спиране. а колко време гладува приятелката ти, имаш ли представа?
мен ме е страх да не отслабна прекалено много при дълго гладуване, защото сега съм 56-57 при 172 .т.е. малко се притеснявам дали организмът ми има ресурси за дълги гладувания.

# 253
Цитат на: iskam da sym mama
... а колко време гладува приятелката ти, имаш ли представа?
....
Да имам. Гладува два пъти по 25 дена с по 10 дена захранване. Почивка между двете 2 седмици. Тъкмо се накани да прави трето и......теста показа 2 чертички Grinning .В същност тя дори е човека,който ме запали по гладолечението и й благодаря Heart Eyes

# 254
благодаря ви много момичета за информацията и надеждата, която ми вдъхнахте. утре ще отида на преглед за всеки случай . за да може после, дай Боже, и аз да се включа в листата на излекуваните:) позитивно настроена съм и вярвам, че ще успея! мисля да го откарам 14-20 дена като за първо гладуване, защото си ме е страх от по-продължително гладуване. . само се колебая между по къси гладувания на вода и по дълго на плодове...
стискам ви палци на всичките!

Общи условия

Активация на акаунт