Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
-
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
-
Какви са препоръките за избор на бебефон или видеофон?
-
Какви са ползите от използването на слинг за носене на бебета?
!
Аз с дрехите съм готова май , само още 2-3ританки ми трябват . 7-8 бодита с дълъг ръкав ,3-4 с къс ( незнам дали ще ми трябват изобщо със зимно бебе , но девера ми така ги е взел ) за сега 3бр ританки , но мисля са малко , адски много шапки имам
просто всеки комплект вървеше с шапка имам около 10 сигурно, 1бр космонавт , 1бр пухено цяло гащиризонче , 3-4 БР памучни гащеризони ( за спане предполагам , а и изглеждат удобни с цип , няма да му се разголва кръста ) , ръкавички , чорапики , терлички , лигавни чета имам около 10бр ултра малки и мекички имам . Това е за сега , ако не стигат магазините работят ,онлайн доставки има , от следващия размер имам някакви неща , така че приключих с дрехите . На мен пък за момчета много ми харесват нещата , почти нищо синьо нямам , всички са белички , жълти , зелени с мечета, таралежи и други животинки . Много са ми сладки . Вчера бях в C&A има страхотни бебешки дрешки за Коледа , искам нещо по така да му взема за първата му Коледа и НГ , но незнам кой размер и май ще се взима като се роди вече . Вчера взех една люлка втора ръка от ибей , немкинята която го продаваше беше с 5 (ПЕТ ) момчета !!