Отговори
# 600
  • София
Kaderay27, в коя болница ще раждаш?

За първи път чета за такива изисквания?

Викиту, дано намериш всичко необходимо на изложението. Чакаме отзиви Simple Smile!

# 601
Kaderay27, в коя болница ще раждаш?

За първи път чета за такива изисквания?

Викиту, дано намериш всичко необходимо на изложението. Чакаме отзиви Simple Smile!
Тутракан тя е една , те не са ми искали нещо , но момичето което роди бях писала вчера говорихме и каза , че само ги повиват🤗

# 602
  • Вестерос
Проверете изискванията на болницата. В нашата болница не разрешават собствени дрехи, нито за майката, нито за бебето. Дрехи ми трябваха единствено за изписването и ми ги донесоха на самия ден, преоблякох се и ме пуснаха.
Да, така е, в моята пише да нося дрехи, памперси и два комплекта пелени.

Може да е много топло и затова само по памперс и пелени да са там.

Флейм, може ли линк за лампата от немския Амазон?

# 603
Ето линк към лампата.
Има много приспивни мелодии и шумове, като силата на звука се регулира. Свети в различни цветове, като яркостта също се настройва. Има и таймер, а и работи със и без зарядно. Аз я поръчах за 34€ и тук не намирам дори аналог.

https://www.amazon.de/Machine-Soothing-Battery-Operated-Headphon … %3D%3D&sr=8-5

# 604
Момичета, Бебемания е супер. Има всичко😄
Взех си комплект за родилното - еднократно бельо, превръзки, подложки и нз какво още от Canpol Babies, и има подарък несесер, биберон и аспиратор, всичко за 38лв. И отдавна дебна на Медела електрическата помпа, 216лв е тук с 30% намаление✨️, и подарък ми дадоха някаква нечувана марка преса, но има на кого да я дам😄
Взех си прах и омекотител на Сано Максима, които се бях набелязала😄
А лекциите са супер!!!

# 605
  • Варна
Момичета, Бебемания е супер. Има всичко😄
Взех си комплект за родилното - еднократно бельо, превръзки, подложки и нз какво още от Canpol Babies, и има подарък несесер, биберон и аспиратор, всичко за 38лв. И отдавна дебна на Медела електрическата помпа, 216лв е тук с 30% намаление✨️, и подарък ми дадоха някаква нечувана марка преса, но има на кого да я дам😄
Взех си прах и омекотител на Сано Максима, които се бях набелязала😄
А лекциите са супер!!!
Споделям това мнение. И аз купих комплект за родилното, комплект на мустела с всичко необходимо за 65лв ( вчера в со Фарма видях подобен за 76лв) , прах за пране препарат за шишета...какво ли не купих , но горките мъже трябва да се въоръжат с търпение и здрави ръце. Най-разумно за мен за постъпили wooden spoon избираш ,поръчват, доставят без разходи за доставка. Получих и брошури с отстъпки. Много хора имаше на щанда на Бамбино , но не успях хубаво да разгледам ще ги видя в сайта им.

# 606
Хоп и аз тук ! Hug Аз с дрехите съм готова май , само още 2-3ританки ми трябват . 7-8 бодита с дълъг ръкав ,3-4 с къс ( незнам дали ще ми трябват изобщо със зимно бебе , но девера ми така ги е взел ) за сега 3бр ританки , но мисля са малко , адски много шапки имам Joy просто всеки комплект вървеше с шапка имам около 10 сигурно, 1бр космонавт , 1бр пухено цяло гащиризонче , 3-4 БР памучни гащеризони ( за спане предполагам , а и изглеждат удобни с цип , няма да му се разголва кръста ) , ръкавички , чорапики , терлички , лигавни чета имам около 10бр ултра малки и мекички имам . Това е за сега , ако не стигат магазините работят ,онлайн доставки има , от следващия размер имам някакви неща , така че приключих с дрехите . На мен пък за момчета много ми харесват нещата , почти нищо синьо нямам , всички са белички , жълти , зелени с мечета, таралежи и други животинки . Много са ми сладки . Вчера бях в C&A има страхотни бебешки дрешки за Коледа , искам нещо по така да му взема за първата му Коледа и НГ , но незнам кой размер и май ще се взима като се роди вече . Вчера взех една люлка втора ръка от ибей , немкинята която го продаваше беше с 5 (ПЕТ ) момчета !! Joy ползвала е люлката само при последно , каза че и петимата са имали зверски колики . Днес ще взимам мокри кърпи на Памперс гледах че има намаление и май друго за бебо не ми остана , всичко е готово без козметика , която ще я взима ММ докато съм в болницата , от там ще ми кажат какво да ползвам . Гледах че има страхотни лампи с името на бебето , чудя се дали да поръчам . Ето такива

За мен за болницата незнам какво ще ми трябва , имам запазени часове да говоря с акушерки от две болници , да видя стаите , родилното , цени на стаи и т.н. Ония ден бяхме до близката болница , изобщо не ми хареса стори ми се супер скъпо за единична стая , по точно те нямали само единични , а им били премиум , а и се почувствах като клиент отколкото като пациент . Дадоха ми брошура , която изглежда като брошура за спа хотел , а не за болница . Въпросите дали оставят пъпната връв по -дълго , след родилни грижи , имат ли консултанти по кърмене изобщо не ги отговориха , темата беше само колко им били луксозни стаите . Сега ще се видя и с други две , да видим там как ще е .

# 607
Момичета и аз напазарувах последно днес мисля. Не от Бебемания поради невъзможност, защото съм от Русе 🙂
С дрехите съм готова, купила съм 2 шишета, ако се наложи ще взема още,козметика и всякакви други гъдели също имам вече  🙂 поръчах си онлайн от Ремедиум крем за зърна,за подсичане и мокри кърпи на Pampers и така. Въпреки болките в краката успях много съм доволна.
Сега във вторник една жена ще дойде да измие прозорците понеже аз няма как да се катеря и след това започвам да пера и подреждам.
Да ви кажа искрено не мога да повярвам колко близко сме до финала и колко е реално всичко. Сякаш до сега не осъзнавах след като съм бременна какво предстои 😁 не знам дали ме разбирате🙂

# 608
О аз те разбирам напълно . Всяка сутрин се събуждам с мисълта , че до 7седмици вече няма да спя така до късно , че ще съм майка на първото си дете . Ще е зависимо от нас , няма да е вече в корема ми . Понякога имам чувството , че живота ми вече се е подредил и няма какво повече да стане , но после осъзнавам че още дори не съм станала майка и реално живота ми едва сега започва . ММ вчера ми вика че било рано да приготвям багаж за родилното , алоооо това дете до няколко седмици ще е при нас . Как ще е рано . То 8месеца минаха като миг , та тия седмици дори няма да ги усетим .
Какъв крем за зърна си поръча ? Този на Лансинох уж много го хвалят в интернет  , а с майките които съм говорила нито една не е доволна от него . Вчера в инстаграма на Хедра прочетох , че кокосовото масло или какаовото вършило чудесна работа . Та се чудя и аз . Има едно и на Медела което също много хвалят .

# 609
Точно на Lansinoch  поръчах,мойте приятелки много го харесват и за това избрах него,но взех малка опаковка -първо за да видим ще ми помага ли и ще ми потрябва ли изобщо. Козметика взех на Бебо-включително и веро, а прах на Тео Бебе лавандула. Мен така ме посъветва моята АГ тъй като сме близки и препоръча започване с базова Козметика- изчистена и не скъпа, за да може да награждава, ако бебето е с чувствителна кожа 🙂

# 610
Момичета, аз съм в дилема къде да подреждам дрехите на бебчо в началото. Като се има предвид, че първите месеци ще спи в спалнята при нас. Има ли изобщо смисъл да нареждам М гардеробите в детската, където си спи другото ни дете?!? Не е ли по-практично направо да си ги наредя в спалнята и без това имам много място, за да не събуждам другото дете през нощта като се наложи да взема нещо🧐

# 611
Аз съм решила едната част в чекмеджетата, които са към леглото и две чекмеджета от нашия скрин в спалнята съм освободила и там също ще сложа негови неща. Не виждам смисъл в детската да ги редя като ще е при нас и няма да ми бъде удобно според мен Simple Smile

# 612
Аз ще ги подреждам в скрина, на който пък ще е сложен повивалника, козметика etc. Общо взето направо долу в чекмеджетата. Те са толкова малки тези бебешките дрешки, че много се събират в малко място. Ще ми се да има гардеробче за закачалки, но поради недостатъчно място ще е така засега. (Дори с ММ ще трябва да го изпразним тоя скрин, че е пълен с наши дрехи 😅)

И аз да се включа с мнение за Бебеманията. Беше си лека лудница. Но пък се добавям към тези взели комплекта за родилното, макар че аз вече като го купувах нямаше несесер, че им бяха свършили 😃 (и взех гащи р-р Л дето носа ХС/С та ще видим 😃). И аз също взех Мустела златният комплект, както Вики, за 65лв никъде не го бях срещала, а когато имаше намаления на Мустела лятото, комплектът не се включваше в тях. Аз съм с по-чувствителна кожа и от години си ползвам Тео бебе праховете така че ще си продължим с тях. Имам кодове от различни сайтове като Бамбино ако на някой му потрябват, нека каже ☺ Ние присъствахме на някои лекции, като за кърменето после отидох да си поговоря пак с лекторката дали нещо не съм забравила да купя да имам (вече имам ел помпа на Авент, шишета и т.н.) и общо взето не искаше да ми продаде други неща като предпазители, каза, че ако съм я слушала няма да имам проблем със зърната 😅 А и винаги в последен момент мога да взема.
Като цяло аз не харесвам много такива събития/изложения, защото много суперлативи всеки ти дрънка само и само да си продаде нещата, но останахме доволни 🙃 (дори много се чудихме на хора, гледащи количките като нямаше място да се завъртиш, камо ли да пробваш адекватно)

п.с. Взехме и матрака от Айко на прибиране и списъка намалява драстично вече. ❤

# 613
  • Вестерос
Аз съм решила едната част в чекмеджетата, които са към леглото и две чекмеджета от нашия скрин в спалнята съм освободила и там също ще сложа негови неща. Не виждам смисъл в детската да ги редя като ще е при нас и няма да ми бъде удобно според мен Simple Smile
Това е и моето решение, тъй като нямаме скрин за него, точно в тези на кошарата и в две от нашия скрин ще нареждам нещата.

# 614
И аз ще си ги редя на нашия скрин и гардероб , тези които ще ползвам а другите в нейния скрин . То ще са много дрехи... гости , баби познати като донесат къде да ги побирам при себе си . Като умалеят в чувалчето и на тавана , взимам от шкафа и пак при мен.

Мами разгледах памперсите PİNE SOFT и PİNE Smart имате ли познати доволни от тях?, те са май нова марка не много известна , това че PİNE Smart има нещо като сензор за бактерии ме впечетли. Човек да си намира един такъв пакет ще е хубаво , и за PİNE SOFT четох добри неща ама незнам . Играй на сигурно не са каза ли напразно 🤣🤣. Ще се радвам да чуя някакво мнение пък за по нататък ще пробвам 😃😁

Общи условия

Активация на акаунт