Отговори
# 615
Днес на Бебеманията разбрах за сайта malkisakrovishta.bg, където може да продадете дрешки, които са малки за вашето бебе. Също може  и да закупите от сайта дршеки от друго дете. Аз лично не обичам да трупам неща, които не могат да се ползват повече и със сигурност ще се възползвам от сайта. Споделям и с вас 😊 някоя може да има интерес.

# 616
Здравейте момичета, толкова много сте писали за което много се радвам Grinning
Ние ще се отопляваме на климатици, миналата година бяхме и тази ще сме  , купихме си овлажнител за въздуха за бебка. Тъй като бебка ще спи при нас в спалнята съм и освободила място за дрешките в нашия скрин ( даже вече ги изпрах, охладих и прибрах). Поръчахме и скрин за нейната стая и чакаме да го изработят и да ни го докарат. Там мисля да сложа малко по големите дрешки които съм взела и резервните чаршафчета.
Преди два дена ни пристигна кошарата ( сгъваема) сглобихме я и я оставихме да се отмирисва , към нея и матраче, протектори и повивалник. Останаха ни малко неща още, но човек като има интернет може да си поръча всичко Joy

# 617
И аз се включвам с няколко думи от бебеманията, като цяло доволна съм. Имаше колички на муци с по 25 процента намаление, привечер като се изпразни беше ок положението за тестдрайв. Моделите на Мууво също бяха доста добре презентирани и с хубава отстъпка, на доста места дават талони допълнително и може да капарираш на цена с отстъпка и да си ги вземеш като родиш. На Мустела помпите бяха свършили, но може да се запишеш и през декември ще ти пратят помпите с 30 процента намаление. Освен това са готини като хора, от мн зяпане бях събрала границите на техния щанд и супер мило се погрижиха да се почувствам пак добре ☺️ Лично на мен мебелите на Никол бейби мн ми допаднаха, супер модели и презентация, плюс че може да видиш цветовете с които работиш на живо. Аз се надявах на Easywalker и Бритакс да има също артикули, но тях специално ги нямаше. Взех си безконтактен термометър и протектори за зърна от щанда на канпол, чудех се и за стерилизатора, но май с него ще изчакам докато пристигне мишлето и си прояви предпочитанията на живо ☺️

В сайта на Нотино има безплатна доставка на Мустела, за който питаше, цените са мн намалени на повечето неща. Поръчах си линимента и измивния гел оттам, но не съм взимала за атопична кожа, въпреки че на една лекция, която слушах ги препоръчаха като профилактика още от начало 🍁

# 618
Как се е раздвижила темата! Една опитна майка ми препоръча мокрите кърпички да ги обръщам с капака надолу като ги купя дя стоят така ден-два, да се стече влагата от дъното към повърхността. Като че ли работи това.
Памперсите са като козметиката. Не знаете предварително коя марка ще понесе на кожата на бебето, така че няма смисъл от големи разфасовки. Малките пакети за проба в началото са ок.
Благодаря за отзивите за бебеманията. Жалко, че не мога да отида, но и такава навалица не знам дали ще мога да понеса. Мъжът ми ще откаже да влезе вътре. Grinning
И накрая да кажа, че аз съм доволна от кремчето за зърна на лансинох. С първото бебе ми бяха разранени зърната от неправилно поставяне и това кремче облекчаваше положението. То е чист ланолин, ако не се бъркам. И не е с отмиване, което е важно.

# 619
  • Варна
Снощи продължих да пазарувам неща за бебо и попаднах на една отстъпка в сайта на Reserved - 20% отстъпка на всичко за поръчки над 40 BGN с код: GLAMOUR20
Поръчах космонавт надявам се да е хубав,но излезе на добра цена и ми хареса като модел. Мислех да взема от h&m , но там са само едноцветни и затова рискувах с този от Reserved. Поръчах най-накрая и ваната сгъваема на cangaroo от Bambino. Много я мислехме не знам дали ще е удобна, но трябваше вече да я поръчаме.
За жалост ни удариха колата много лошо на паркинга и сега ще сме без кола известно време и затова започвам да поръчам онлайн всичко, което е останало (радвам се ,че не чаках м. Ноември за покупки ....😔)

# 620
Аз искам да споделя мнение за тези които, Искат да пазаруват в Одрин пазара.
Не ходете , не е както миналата година въпреки , че лирата я обменихме за 9 стотинки. Всичко е много скъпо и са на еднакви цени , както и тук. Направо сме в шок ходихме за едно върнахме се с подщи нищо. Миналата година бяхме пазарували яката и си заслужаваше 10кг прах беше по 7 лева сега 19?! Освен комплекта козметика "Далин" нищо друго не сме взимали. Дрешки два комплекта анцузи за 9м и толкова , то не си заслужава да мъкнеш и стотинка разлика няма. А за памперси да не ви говоря ,пакетът е по скъп от тук. И от петъчния пазар се прибрахме без прах , без омекотител и памперси🤣🤣 В хранителните стоки има разлика ама то не може да пазаруваш за цял живот.

# 621
  • София
Викиту, жалко за колата, но като гледам ежедневно какви шофьори има и направо се плаша да пътувам. Важното е, че вие сте добре нали?

ПС: Вчера беше glamour day, за жалост тази отстъпка нвма да важи днес, доколкото прочетох в сайта на списанието. Дано ти хареса космонавта.

Аз, ще помоля за отзиви за сгъваемата ваничка като я получите. Ние също обмисляме такава, че да не заема много място.

# 622
  • Варна
Викиту, жалко за колата, но като гледам ежедневно какви шофьори има и направо се плаша да пътувам. Важното е, че вие сте добре нали?

ПС: Вчера беше glamour day, за жалост тази отстъпка нвма да важи днес, доколкото прочетох в сайта на списанието. Дано ти хареса космонавта.

Аз, ще помоля за отзиви за сгъваемата ваничка като я получите. Ние също обмисляме такава, че да не заема много място.
Ние сме добре и с това успокоявам ММ, че е станало докато  не сме били в колата. Просто си беше паркирана около блока и някой направо я е изместил с удара....но не искам да се тревожа за ламарини има по важни неща. Ще я оправят рано или късно.
В сайта на reserved още седи това съобщение за отстъпката аз от там го видях.
А за ваната честно казано масово около нас родителите изпозлват сгъваема . На мен отначало ми звучеше  супер неудобно (не че съм много висока), но все пак не си го представях и решихме да пробваме.  Факт е че рано или късно стойката няма да ни влиза в употреба , а ако случайно съм със секцио в началото има къде да я слагаме , за да е на по-високо.

# 623
  • Вестерос
Аз искам да споделя мнение за тези които, Искат да пазаруват в Одрин пазара.
Не ходете , не е както миналата година въпреки , че лирата я обменихме за 9 стотинки. Всичко е много скъпо и са на еднакви цени , както и тук. Направо сме в шок ходихме за едно върнахме се с подщи нищо. Миналата година бяхме пазарували яката и си заслужаваше 10кг прах беше по 7 лева сега 19?! Освен комплекта козметика "Далин" нищо друго не сме взимали. Дрешки два комплекта анцузи за 9м и толкова , то не си заслужава да мъкнеш и стотинка разлика няма. А за памперси да не ви говоря ,пакетът е по скъп от тук. И от петъчния пазар се прибрахме без прах , без омекотител и памперси🤣🤣 В хранителните стоки има разлика ама то не може да пазаруваш за цял живот.
Хмм, майка ходи миналия месец и като обръщахме в левове дрехите, които беше взела, излизаха доста по-евтини. Купувала е от ебебек, уйкики и закрития пазар. Може някакви промоции да е уцелила.

# 624
Ние сме от другия край на България, но много съграждани ходят на Одрин на пазар и споделят, че цените вече са български, по-добре е да се ходи на Чорлу(или там както се казва). Все още не са вдигнали цените. Този феномен с цените се видя преди ковид още, в Македония. Районът около Струмица ежедневно беше налазван от българи за пазар и развлечения. Беше много евтино за период около година-две, но македонците се усетиха- вдигнаха цените и ги направиха като българските. А сега след ковида е още по-скъпо...

Днес отскочихме на разходка из Гърция,  и докато обядвахме, се сетих, че се водя болничен до днес, а от утре съм 45-дневен. Работодателят няма да иска проверка, защото е запознат, че диагнозата ми е фиктивна. Но дано някоя лелка в НОИ не вземе да се разработи и да ровичка из системата, че се водя на домашно лечение. 😁

# 625
Момичета, на някоя от вас внезапно да са и спрели киселините? Изживявам този феномен от около седмица. Първоначално си помислих, че е от вида храна, вече си знам горе-долу коя как ми действа. Но се оказва, че не, защото пробвам и от киселинните. Имам лек рефлукс от време на време, но особено тия следобедните и вечерните по-тежки киселини ги няма. Тия дни ми попадна или статия, или част от видео, но не му обърнах внимание, а сега не мога да се сетя къде беше, че в края на бременността киселините спирали, защото бебето се смъквало надолу преди раждането. Аз съм далеч от раждането още, имам месец и половина до термин. А че е по-ниско, го усещам по това, че непрекъснато ми се ходи по малка нужда. Излизам от тоалетната и пак искам да вляза (но не е като при цистит). С първата бременност си имах киселини до края. Странно!

# 626
  • София
Разкажете как сте със социалните контакти на живо? При мен напоследък поради по-рядко ходене в офиса и невъзможност за по-дълги разходки, срещата ми с хора извън дома и ММ е много ограничена :Х.

# 627
И при мен рязко спряха киселините, аз съм с термин 24.12. Дано просто се е обърнало бебето, защото беше напречно застанал. Рано е за раждане, казала съм му преди 1-ви декември да не излиза😀. Контактите не съм изключила но само тези по работа. С приятели и по заведения въобще не ходим вече. Осмия месец е най-важен и иска пазене много.

# 628
Момичета, пак да питам,ако имате представа.Личният лекар може ли да ми даде направление за АГ като съм бременна и се водя на ЖК? Ще ходя за консултация  относно раждане,но ми се иска да не заплащам 100-те лв за преглед..
Аз киселини почти не съм имала,но контракции и стегнат корем постоянно. Понякога не мога и 1 минута да седя права.Веднага ме стягат кръст и корем. Още малко остана ,ще избутаме.Тази седлица края влизам и аз 45 дни преди термин.Дори обратно  броя дните.Може би ще раждам секцио,ако освен бебето не ни изправери,та затова имам някаква представа колко ми остава с тумбак 😊

# 629
Аз си водя нормален живот, излизам си по заведения с приятели, просто не се застояваме до посред нощ, разхождам се с приятелки през деня или с кучето ми.
И при мен киселините рязко изчезнаха ии сега ме мъчи запушения нос 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт