Любители на котки - Тема 177

• 27 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Уф, гледам гледам... много от вас имат по две животинки. Така ми е умислено. Thinking
Само кажи веднага ти пращам Joy

Брей, те много пораснали бе Барби! Simple Smile И шалче и грейки си имаш...
Като гъби са. Flowers Mushroom

# 616
  • Крайбрежен район
Направо си е юрган от котки. Joy Само Чумата някъде интровертничи. Smile

# 617
Накичена съм като коледна елха с котки Flowers Evergreen Tree

Барби ♥️, ясно е коя липсва 😃.

# 618
Оказа се, че Блеки обича да гледа Формула 1 Grinning Нямам снимки за съжаление Confused
А как е Блеки? Щом не си писала, явно всичко е на ред с него.
Забравих да дам отчет. Простете, ама напоследък често си мисля да направя нещо и после забравям. Добре е, Блеки. Ще живее. Добре мина и прегледа днес. Наяден е и вече си полегна. Сутринта ми спеше върху краката Grinning

# 619
  • Бургас
Уф, гледам гледам... много от вас имат по две животинки. Така ми е умислено. Thinking
Много е хубаво с две, защото са си компания и като няма никой в къщи не скучаят. Има с кого да играят, да се гушкат. Разходите за храна и тоалетна малко се вдигат, но според мен всяко коте има нужда от другарче като него ❤️

# 620
  • София
Оказа се, че Блеки обича да гледа Формула 1 Grinning Нямам снимки за съжаление Confused
Гони болиди по екрана? Simple Smile
Оникс обича да гледа ТВ. Дейзи и тя.
Само дето не се сещаме да пускаме ТВ.
Днес ММ ми показва някакви стари клипове на Дейзи... гледа клип и гони рибки.

# 621
  • Свети Влас
Нашият Лео пък е хакер, много обича да лежи на лаптопите ни и е мега сладък.

# 622
А ПиратЯ Ришко е председател на надзорния съвет в кухнята. Всичко се надзирава отвисоко.

# 623
Гони болиди по екрана? Simple Smile
Оникс обича да гледа ТВ. Дейзи и тя.
Само дето не се сещаме да пускаме ТВ.
Днес ММ ми показва някакви стари клипове на Дейзи... гледа клип и гони рибки.
За сега само ги следи с поглед. Надявам се така да си остане Grinning
Иначе го забелязвам, че понякога се заглежда в телевизора. Виждала съм го да гледа Приятели Grinning

# 624
  • Крайбрежен район
Моя Лъки е по любовните филми. Много се вживява. Joy

# 625
Нашата не мога да кажа, че баш гледа, но пък следи предавания за знания, или пък може би харесва Орлин Горанов,знам ли?

Но със сигурност е една доста палава котка, която си пада по сrimes, с е и хитруша като лисанка

# 626
Моя Лъки е по любовните филми. Много се вживява. Joy
Значи продуцент.

Нашата не мога да кажа, че баш гледа, но пък следи предавания за знания, или пък може би харесва Орлин Горанов,знам ли?
А това пък музикален продуцент.

А Блеки е пилот от Формула 1, ясна работата.

Хайде, няма ли катерачи, състезатели по хокей дето тъгъдъткат по цял ден върху ламината, гонейки топчета? Професионални дебачи (разбирай шпиони) дето дебнат и в ухачния момент атакуват крака ви из засада? Плетач някой дето размотава прежди по цял ден из апартамента?

# 627
  • До морето...
Хаха,има,има.Катерачи,фигурно пързаляне, само че по килимчето .Като се засили и се изстрелва от единия до другия край на стаята.Нямам много каскадни снимки,повече клипове правя .Тази е от преди няколко вечери. По погледа се разбира за какво става въпрос😄

# 628
Нашата Шоша е ловец на глави. Дебне кучетата, прави им засади и ги спъва с лапичка, или ги тупва по главите да им дойде акъла. Joy

# 629
  • София
Не мога да се свържа с ветеринарят. Колко време преди кастрация не трябваше да са яли и пили?

Общи условия

Активация на акаунт