Любители на котки - Тема 177

• 27 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето...
Момичета, да попитам, означава ли,че ако котаракът започне да имитира полов акт в случая върху ръката на детето ,е време за кастрация?На 6 месеца е.Беше си истинска имитация,сигурна съм.Понякога скача върху ръцете ни да хапе ,но това нямаше нищо общо.Детето каза,че не отдавна пак е правило така веднъж.Сега за 2-ри път.На перваза на терасата/остъклена и затворена е/тези дни идва една котка и си помислих дали тя не е провокирала моето ,но пък още кърми.Има котета на около 2 месеца.Идва за храна да носи на бебетата, ако й дам.

# 601
Онзи ден ги напудрих и до днес бяха добре. Сега пак същата работа… Вече напръсках помищението с Айкън във входа, но все пак ако те имат бълхи рано или късно ще има пак навсякъде. Идва зима и не искам да остават навън и търся най-добрия вариант за тях и останалите.

# 602
  • София
Аз да попитам как ги привлича златото?
Не само златото. Аз нося сребро и Оникс само гледа как да захапе колиетата. На обици не е налитал.
Момичета, да попитам, означава ли,че ако котаракът започне да имитира полов акт в случая върху ръката на детето ,е време за кастрация?
Оникс скачаше на Аш поне месец преди кастрацията. На нас рядко, но Аш го отнасяше.

Записах час за кастрация на Дейзи на 3ти и леко започвам да се притеснявам.
Доктора каза, че ще мине сутринта преди кастрацията да я вземе от нас и вечерта ще ни я върне. Разбрахме се да се чуем вечерта да му напомня.

# 603
  • София
Да, точно това означава, че е време за кастрация. И Барни така правеше на ръцете ни когато беше на 4 м., на 5 го кастрирахме.

# 604
Здравейте! Гледам няколко котки във входа, но днес забелязах, че имат доста бълхи. Моля Ви, споделете ми някакво ефикасно лекарство за обезпаразитяване. По възможност и рентабилно, понеже не са 2 или 3котки… Благодаря Ви, предварително! 🍀
Ох, ох... Неприятности те грозят! Във входа недей... Grin Иначе, най-лесно е да ги накапеш с пипета против бълхи. Малки има ли?

Аз имам логично обяснение как ги привлича златото или среброто - просто виждат мърдащи отражения по тях. Огледалният ефект ги привлича.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 11:41 от amy_nka

# 605
С накитите играят. От орехите допускам, че се сдобиват с йод (един от бабешките сиропи п-в кашлица е с начупени орехи с черупките). Тера е успяла да прегризе сребърно синджирче на щерчо. Жалко е, че се изгуби медальонче, поставено й при кръщението (като бебе).

# 606
Здравейте,

Предстои ми да кастрирам котарака си, до момента сме ходили в клиника Green Do, София, като вече имаме и насрочен ден и час за самата процедура именно там. Цялостното ми мнение за ветеринарите им е положително, но с оглед на по-сериозната манипулация и притеснението, което ме е обзело, ми се иска да чуя мнения за клиниката конкретно за тези процедури. Дали някой има опит и би желал да сподели?

Благодаря предварително!

# 607
Неделя. Семейството гледа филм, а Сина ни гледа нас

# 608
Оказа се, че Блеки обича да гледа Формула 1 Grinning Нямам снимки за съжаление Confused

# 609
Оказа се, че Блеки обича да гледа Формула 1 Grinning Нямам снимки за съжаление Confused
А как е Блеки? Щом не си писала, явно всичко е на ред с него.

# 610
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
Не помня кой ползваше растителна тоалетна, но да кажа, че в Метро в момента има 6 л за 10 лв.

# 611
Пуфльо си беше легнал върху гърдите ми с лапки увито да ми дърпат ръцете да не шавам. Така прави, като усети, че съм се сдухала. В един момент скролвам на едно коте по фейса, и към края на клипа така се разкикотих, че милото го стреснах и избяга 😁 Сега го прикотквам обратно
Ето го клипчето https://fb.watch/gx57ZTmwCw/

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 20:11 от Анонимен

# 612
  • Стара Загора
Накичена съм като коледна елха с котки Flowers Evergreen Tree

# 613
Уф, гледам гледам... много от вас имат по две животинки. Така ми е умислено. Thinking

Редактирам се само за да добавя, че понеже Ришко е пират все пак на него какво да е другарче не му подхожда. Примерно някакво разкошно, супер красиво, с две очета или пък младо игриво юначе... не върви. На пиратЯ Ришко му подхожда някакво такова като него. В смисъл по не чак такова разкошно. Да.
Къде ли съм тръгнала и аз...  Но може временно другарче например.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 20:22 от Защо ме търсиш?

# 614
Брей, те много пораснали бе Барби! Simple Smile И шалче и грейки си имаш...

Общи условия

Активация на акаунт