Любители на котки - Тема 177

• 27 396
  • 741
  •   2
Отговори
# 585
Ходи да се драчи, а после вика "ольо-ольо" да тича майка му да го спасява. Smile
Хахахахахах... "Оле-оле...не мога" Joy

# 586
  • Свети Влас
Здравейте, момичета !
Нека ви запозная с моят бандит Лео. На 3 месеца е и миналата Събота му бихме ваксина.

# 587
Добре дошъл Лео.
Red,
Нещо аромата на йод я привлича явно…

# 588
  • София
Red,
Нещо аромата на йод я привлича явно…
И аз мислех за това. Но ако не са пресно обелени (махната зелената обвивка) едва ли мирише толкова.

# 589
Аз да попитам как ги привлича златото? Моят украинец ми търси златните обици- ближе ги, хванах го че ги търси. Скрих ги и сега обикаля около нощното шкафче и се чуди как да ги докопа.  Страх ме е да не ги глътне

# 590
Дъждец, как е мъника? Освести ли се?
Какво казаха докторите?
Прекрасен Лео, добре дошъл в темата

# 591
Ари също търси орехи.
Украинецът знае какво да докопа 😂
Днес моят звяр се изпишка за 2-ри път на леглото ни. Пляснах го по дупето докато помирисваше белята си (макар да знам, че не е възпитателно и не осъзнават причинно-следствените връзки), разсърди се и сега не му давам да пребивава в леглото.
Преминаваме плавно от гастро към нормална храна. Мисля на Брит премиум да заложа и суха и мокра.
Много е бесен, надявам се само да спре да пишка в леглото ни. Правил го е само сутрин, когато цялата къща се буди. Ето го кукумицин :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 592
Вет каза да му махна яката и наистина така пи вода и хапна малко пауч.
Определено е по-добре.
Като сложа яката, пак унива, но инапе напира да си ближе операцията.
Струва ми се отслабнал.

# 593
Аз да попитам как ги привлича златото? Моят украинец ми търси златните обици- ближе ги, хванах го че ги търси. Скрих ги и сега обикаля около нощното шкафче и се чуди как да ги докопа.  Страх ме е да не ги глътне
Е това вече е ценно Simple Smile

# 594
Дъждец,той със сигурност е отслабнал,но не се безпокой,ще навакса.
Защо операция.Нормално,при мъжките е толкова леко,че не се усеща.
За Сакура и орехите-аз също мислех,че е заради йода/макар да нямам предатава защо/,обаче си харесва купчината в кошницата.Дадох и орех от нея да си има в леглото.Не го отразява.Упорито си ходи на купчината.Закари не е ги отразява,само я гледа.

# 595
  • София
В рамките на 3-4 години кастрирах 4 котки (Блеки и 3 женски) в 2 клиники (женските-  безплатно) и нямаше фунии, нямаше близане, нямаше проблеми. Май на всички операциите бяха "запечатани" с някакъв гел и разрезите бяха съвсем малки.
Не виждам драма в близането на операцията (при котараците не знам има ли шев изобщо), слюнката им е антисептична.

Скрит текст:
Изпратиха ми снимка и на Бебка след кастрацията- много сърдита и нещастна била... Е, как да е щастлива в този вид...

Мамина тя, голяма късметлийка е и много случи на хора и... на кучета 😻 Всички са луди по нея и я обожават.

Дъждец, ще се оправи момчето.
Може и предозиране да е.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:57 от AnyHr

# 596
Здравейте! Гледам няколко котки във входа, но днес забелязах, че имат доста бълхи. Моля Ви, споделете ми някакво ефикасно лекарство за обезпаразитяване. По възможност и рентабилно, понеже не са 2 или 3котки… Благодаря Ви, предварително! 🍀

# 597
Ако е възможно да ги хванете и да ги държите, бюджетен вариант е Биокил, би трябвало някъде да се продава. Но трябва да се пръскат животинките, като се пазят ушите отвътре, очите, нослето, устата и задницата. Добре е също да се на пръскат пространствата, счкъдето живеят. Другото много по-скъпо са пипетите, най-изгодно излиза да голямо куче и една да се използва на всички котки със съответната дозировка.

# 598
  • Свети Влас
Онли, от сега ти казвам, че ефект с пудра няма. Нашият Лео, милият много се измъчи докато ги унищожим, но само с хапче стана. Друг вариант няма да ви помогне ! Имах чувството, че с пудрата още повече се лепяха тези гадове... Слава Богу сега всичко е наред и лео е щастлив !

# 599
  • София
Най- изгодно излиза тази пипета. Струва около 25 лв и стига за 8 обезпаразитявания- накапва се на вратлето.
Дозата за котка е 0.5 мл и не трябва да се предозира.

Дозирам със спринцовка от 1 или 2 мл- най- прецизни са.
На листовката пише, че става и за котки.
Обикновено пипетите за кучета са силно токсични за котки.

Общи условия

Активация на акаунт