Любители на котки - Тема 177

• 27 402
  • 741
  •   2
Отговори
# 450
Морковелка, тези за зъбите са Brit Care Dental снакс за котки
Има и едни други, които Таласъма харесва - Sanabelle Cat-Stick No Grain - без зърно
Глътна одеве едно парче от пластмасова лъжица. Звънях на ветеринарите, за да питам да го водя ли на преглед, ама не вдигат. Ще изчакам още малко и пак ще звъня.

# 451
Морковелка,аз на моето вместо писи-писи,му виках Тоби,Тоби,Тоби,ама по-силно,за да му привлека вниманието и така си свикна с името.Понеже е при мен откак беше на 20 дни и от много малко започнах да му говоря.Сега, само докато си чуе името и е като кученце -като го викам от другата стая и пристига 😄
Аз от както им дадох имена се обръщам към тях с имената им или с прякорите, които съм им поставила.Но малкият мисля, че реагира на самият ми глас, а не на това което казвам.Като викам Манди той търчи, като викам Тоби,Тоби понякога няма никаква реакция.
Манди я научих с разходки из двора с подвиквания и лакомства, но Тобчо не съм сигурна, че вдява за какво иде реч 😂😂😂.Той само като ме види и без да е извикан търчи към мен и иска да го взимам.
Той е Локумка от темата🤭.

# 452
Лиглата ми Heart

# 453
Направо ще ми се пръсне сърцето. Водих го в клиниката. Два пъти пи кислородна вода, за да повърне. Не стана работата. Биха му някаква упойка, за да се задейства. В това, което върна, няма пластмасова лъжица. Питаха ме сигурна ли съм, че го е глътнал. Убедена съм. Поне бях, докато не ме попитаха шест пъти. И вече взех да се съмнявам в спомените си. Сега ще му правят гастроскопия. Милото ми котараче Sob

# 454
Е как успя да глътне парче пластмасова лъжица? Аз едвам успявам капсула хапче да глътна… Какво реално се случи?

# 455
  • Крайбрежен район
Minnie той повръща ли често косми? Ако не е повръщал тези дни и му е време да изкара топката косми с нея ще излезе и парчето пластмаса. Силно се надявам поне.

# 456
Spring, понеже не предполагах, че ще успее да отгризне парче от лъжицата, си играхме с нея двамата. Аз я държа в ръка, той скача по нея. По едно време той се озовава по гръб на земята и дъвче и го чувам как отчупва някаква част. И го виждам как я гълта. За секунди стана.

Metanoia, никога не е повръщал топки косми.

Оставих го в клиниката и чакам да ми звъннат, когато е готов.

# 457
  • Крайбрежен район
Успокой се. Могат да предизвикат повръщане и да го изкара. Всичко ще се оправи. Heart

# 458
Те предизвикаха, докато бях с Блеки в клиниката, но пластмасата не излезе Confused

# 459
Глупав Блеки! Дано успее да повърне и да няма повече проблеми. А ти трябва да внимаваш с какво си играе - те са като малки деца

# 460
Уж внимавам, ама понякога и аз не успявам да преценя. Ясно е, че повече пластмасови прибори няма да види той.

# 461
Нямаш ли въдички? Много са добри за игра и е важно по някое време за го оставиш да си "убие" плячката - да задържи въдичката без тя да мърда.

# 462
# 463
  • Крайбрежен район
Ще измислят нещо, спокойно. Ще се оправи малкия пакостник.

# 464
Писах, писах и без да искам изтрих.
Нямаш ли въдички? Много са добри за игра и е важно по някое време за го оставиш да си "убие" плячката - да задържи въдичката без тя да мърда.
Има въдици, топчета, риба, едни ежковци шумолящи, много неща има. Лъжицата я докопа от някъде и сам я донесе, за да играем с нея.

Обадиха се от клиниката. Приключили са манипулацията. За съжаление не са намерили парчето. Предполагат, че вече се намира по пътя към другия изход. Ни на рентген, ни на ехограф можело да се види къде е. След час ще ходя да го прибирам и ще му дадат храна с фибри. И през банята трябва да мине. Няма да му хареса, ама ще се наложи да го преживее.

Ей го на калпазанина

Общи условия

Активация на акаунт