Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Моята внучка: „Това е Биляна, която има сестра близначка. И ви предупреждавам, че много си приличат, да не останете изненадани!“

# 571
На почивка сме и климатика е пуснат и капе вода от него. Младежът заявява серизно "Киматика се е опикал". На тема гърне сме и явно такива неща му правят впечатление Grinning
И в детското басейнче хванал две кофички и се прави че пере "Бобо пере на дядо опиканите гащи" Joy

# 572
  • Варна
Вкъщи сме тримата и момчето заявява:
- В последно време ми харесвате. Не се карате, в много добри СЪотношения сте.
-----------
И малко черен хумор.
Момчето: - Знаете ли каква кола кара? Отпред колата е с две места, а отзад има място за куфара със загиналия (катафалка).

# 573
  • София
Четох наскоро в темата подобен бисер,явно темата за раните при децата е болна.

-Мамо ,защо казваш "раничка"?Все едно има някаква рана ... рана с кръв.Кажи раница ,по-хубаво звучи.

# 574
Питам 5-годишното какво е яло днес в предучилищната.
Тя: "Картони'.
Аз: "Картони?!"
Тя: "Да, ядох картони".
Аз: "Аааа крутонииии!"
Тя: "Да де, картони"
Joy

# 575
Големият е на тема зомбита,явно в градината някой го е светнал.Играта се състои в гоненица и дивашки викове бягай,че ще те хвана и направя зомби.На ден по хиляда пъти ме кара да го гоня и ме пита зомби ли съм да си играем.Малкият и той се научи покрай него и усилено бяга като тръгна да се правя на зомби.Днеска нали няма градина и сме вкъщи.Спаха до десет,чакахме майстор и си бяхме на двора.Та гоним се и играем.
Идва човека по едно време и той се изцепи пред него:
-Кога пак ще умреш,да ме гониш като зомби?
Кой знае какво си е помислил човека 🙄🤔🤣.

# 576
Преди дни бяхме до мола (рядко ходим и то за нещо конкретно само) и на тръгване синът ми казва: “ Много ми харесва този голям магазин, искам пак да дойдем.”

……….
 Друга скорошна случка - идват при мен в кухнята със сестра си и се обръща към мен с “госпожо” (беше болен и явно градината му липсва). Искаше да му дам нещо и излиза от стаята, а малката плътно го следва, при което той изтърсва: “ Малката господинка и тя идва след мен” Smile
Аз първо чух “госпожинка”, та ми се стори още по-смешно.

# 577
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Иван, 5 и половина:
- Тате, вчера петък ли ще бъде?

Joy Trollface

# 578
  • Бургас
Малкият ми син, си има един изказ от няколко години насам вече.
Когато го питаме ,,Нахрани ли се?" ,той отговаря ,,Още не съм са!" 😂 Още го употребява.

# 579
Това ми напомня на моя син, който ме питаше:
Се радваш ли?

😆

# 580
Баткото напоследък е в серия. Според него бебето яде размазана храна, облаците се сгъстяват, вижда си космите на очите (миглите), а през седмицата един батко му дал балкон за футбол (талон). Днес на прибиране от баба му, от колата се чуваше потракване, констатацията беше, че се пекат пуканки. Остава да го обясня и на майстора.

# 581
Лягаме, върти се и размята дългата си опашка (сплетена на рибена кост) през лицето ми.
- Стига си ме удряла с тая опашка.
 И ядосано ми се отговаря.
- Това не е опашка, а кост на риба Simple Smile

# 582
- Яж си макароните сега, не са хубави когато изстинат.
- Нищо, аз ги ям на сладолед.

# 583
  • София
Казах на щерката, че е диване. Последва следният диалог.
- Защо ми казваш диване?
- Защото днес пак си ядосала дядо си, а се разбрахме да го слушаш.
- Ама той дядо много лесно се ядосва.
- Да, но и ти не си цвете за мирисане.
- Вярно е, че не съм, но само когато имам газове.

# 584
Минаваме вчера покрай едно заведение, където са пуснали силно Пойзън на Алис Купър.

Детето, върл фен на Аксел Шефлър, чула-недочула, почва да куфее като малко метълче и да си припява “Пип и Поузииии” (вместо “you’re poison”).

Картинка за контекст:

Общи условия

Активация на акаунт