Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
На 5 г., разговор от вчера:
- Мамо, кажи за оня твоя лекар, нали се сещаш?
- Кой бе, мамо?
- Е оня, твоя, дето ходеше при него.
- Ама аз съм ходила при много, кой точно? И не съм те водила с мен.
- Неее, води ме, оня дето ми подари книжка!!
- ?!?
- Абе оня лекар момче, почти дядо! Сещаш ли се!
- Лекар момче, почти дядо?!?
Joy
И накрая се оказа, че говори за един зъболекар, при който съм я водила, на около 35.

# 616
  • София
Това с кой стар, кой млад им е доста абстрактно понятие. Моята 10-годишна обяснява, че учителят им по английски понякога не успява да овладее непослушните ученици, защото е старец. А човекът вярно, че е побелял, но по мое мнение е на не повече от 45 г. Казах й, че е по-голям от мен с максимум 4-5 години, а тя невъзмутимо отговори, че това означава единствено, че скоро и аз ще съм старица. 🤦

# 617
Аз го писах в друга тема, ама май е за тука - малкият искаше да купим минимална вода - минерална.

Хаха, това ми напомня, че според детето, правилно е да се казва "мокра звезда", вместо "морска звезда". Има логика Grinning

# 618
-Бабо, ти си само малко голяма.
-Защо така?
-Защото аз те надбягвам по стълбите!
(5 г.)

# 619
Сутринта преди да изляза за тренировка, синът ми отваря вратата на банята и ми казва: “Мамо, не забравяй да се върнеш”.

“Тъпанар” - изпуска се дядо му, докато шофира, а нашият веднага го скастря:
“Ааа, това беше много лоша дума, не я казвай повече!”

# 620
  • София

“Тъпанар” - изпуска се дядо му, докато шофира, а нашият веднага го скастря:
“Ааа, това беше много лоша дума, не я казвай повече!”
Изпуснах се аз веднъж със същата дума.
След няколко седмици пак имах ситуация на пътя,в която стиснах зъби,обаче детето се усети и каза :
-Мамо, тъпанар беше тоя,нали?

# 621
Същата ситуация с Педер**т

# 622
Това с кой стар, кой млад им е доста абстрактно понятие. Моята 10-годишна обяснява, че учителят им по английски понякога не успява да овладее непослушните ученици, защото е старец. А човекът вярно, че е побелял, но по мое мнение е на не повече от 45 г. Казах й, че е по-голям от мен с максимум 4-5 години, а тя невъзмутимо отговори, че това означава единствено, че скоро и аз ще съм старица. 🤦
за този коментар моите биха си спечелили специалната награда - да зареждат миялната и пералнята по един месец, с добавка специално поощрение от бързане на праха в хола веднъж седмично. Щото, аз дъртата, не мога да ги върша тия работи.
Пробвайте - бързо ще спре да им е абстрактно това с възрастта Simple Smile

# 623
Не знам защо им е любимо на децата да питат кой на колко години е, и да правят някакви странни заключения на база на тази информация. Скоро и моята 4г дъщеря питаше наляво надясно близки и познати, последно питаше съседката, жена на около 50г, на въпроса Ти на колко годинки си, жената отговори:
- Първо ми кажи ти на колко си?
- Ааа аз съм дърта, майка съм вече, на 4г.

# 624
  • София
Обяснявам какво значи думата "близнаци" и каква е разликата с брат/сестра.И че това се случва сравнително рядко.
Синът ми:
-Леле, това значи е страхотен късмет!Две бебета да бъдат едновременно в корема на майка си!

# 625
"Искам сбъркани яйца"

# 626
Синът на 5:
Мамо, ти си на 37. Еее не си толкова дърта, спокойно. Само баба е дърта.

# 627
Не можа да се сети за думата правоъгълник и ми го обясни като дълъг квадрат.

# 628
  • София
- Мамо, в градината ядохме картонена супа ( с крутони)

# 629
Слушам прогнозата на Ники Василковски по Нова тв,като тя включва летните 30° за уикенда,който предстои. Аз веднага възкликнах :
-Ники,мога да кажа,че те обичам! 😀
Големият син веднага се изцъкли и предава на баща си в банята:
-Тате,мама каза,че обича друг!....След ,което ме погледна с укорителен поглед и последва:
-Как не те е срам?!!!
😆😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт