Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята 9-годишна пак не си беше изяла ябълката. Причината:
- Голямото междучасие е много малко.

А истинската причина ми е болна тема. Закуските, които им дават от общината често са захарни изделия. Междучасието стига, за да изяде "закуската", но не и ябълката.
Не знам какво дава вашата община, но при нас са тестени закуски, които намирам в раницата му. Питам  го -"Защо не си го опитал, поне?", той - "Не искам да рискувам, може да е гадно!" ...

# 106
Моята 9-годишна пак не си беше изяла ябълката. Причината:
- Голямото междучасие е много малко.

А истинската причина ми е болна тема. Закуските, които им дават от общината често са захарни изделия. Междучасието стига, за да изяде "закуската", но не и ябълката.
Ябълката, нарязана на тънки резенчета, в найлонова торбичка, винаги се изяжда.

# 107
Тогава ще имат оправдание, че е почерняла до голямото междучасие. Моят, например, ще каже, че е "мухлясала". Joy

# 108
Оф, болна е темата с училищното хранене. Гледам у нас да има ябълки, сега мандарини, круши - каквото мога да осигуря лесно. Че като се приберем това да яде. Обедното хранене е на късмет при нас. Днес може да изяде всичко, утре ще си гледа умно чиниите и няма да ги пипне ?!?

# 109
Моята е на 6 и понякога рисува картички за рожден ден,трябва да нарисува нещо за човек който става на 75 ,чуди се кое число да напише на тортата и казва ,,мамо на мен ми изглежда стар сигурно е на 20,,
С баща й отиват до магазина на пазар и той дава пари,а тя пита ,,тате колко пари ти върна ,баща й отговаря един лев, а ти колко й даде 15,а тя милата отговаря  е много е хитра тази баба

# 110
  • София

Ябълката, нарязана на тънки резенчета, в найлонова торбичка, винаги се изяжда.

Точно нарязана я давам, но в кутийка ( предпочитам пред пликче). Изяжда я 98% от случаите, но в последната една седмица вече 2 пъти не я изяжда .

# 111
  • София
-Мога да плувам бруст,а мога да плувам и трол

# 112
Изабела, 5 годинки и половина

-Мамо, ама не може да имаш само съпруг! Трябва да имаш и гадже. 🤣😆🤣

# 113
Да каже на баща си. Наистина не може така.

# 114
Да каже на баща си. Наистина не може така.

🤣🤣🤣 Ми той каза, че бил съгласен с нея. Не можело така. 😆

# 115
  • София
Ама той нали се сеща, че това важи само за мама? Тати не може да има гадже.

# 116
Ние вкъщи чакаме дядо Йода да донесе подаръци за Коледа.

# 117
Защо Йода?
Моят големият,на 5г. почти се пазари,че бил по голям и дядо Коледа трябвало да му донесе повече подаръци от на бебето 🤣.Казах му че няма правило и всички получават еднакъв брой,ама пак си го повтаря 😜

# 118
Дъщеря ми на 3г2м разглежда снимки в телефона ми и попада на снимки на бани ( строим къща, та си запаметявам идеи) и пита:
-Мамо, тази баня харесва ли ти?
-Харесва ми, маме!
-Добре, мамо! Дай лаптопа да напишем на Дядо Коледа и той ще ти я донесе! 😂

П.П. Почвам да пиша писмо! 😁

# 119
Защо Йода?
Моят големият,на 5г. почти се пазари,че бил по голям и дядо Коледа трябвало да му донесе повече подаръци от на бебето 🤣.Казах му че няма правило и всички получават еднакъв брой,ама пак си го повтаря 😜
Ами, така го произнася още синът ми. Той е на 2 г и 9 м.

Общи условия

Активация на акаунт