Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Съхранявам предварително обелени моркови в буркан с вода, за да имаме нещо свежо и хрупкаво под ръка, когато децата са много гладни.
Синът ми си взима един брой и се обръща към баща си: “Виж, тате, мама е направила компот от моркови”.

# 586
Дъщеря ми е на 2,1 год. и вчера много ме разсмя. Успях да отида до тоалетната сама и тя влиза при мен с гръм и трясък:
Аз- Да не си забравила нещо тук?
Тя: Да, мама Grinning

# 587
Опитвам се с баткото да решаваме задачки-закачки, докато се прибираме към дома. "Мами, ако имаме пет ябълки и аз изям две, а ти една колко ябълки ще останат?". Малкият ми син (3г) изскача, ревейки "И аз искам да ям ябълка, и аз!".

# 588
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Иван 5 и половина г.
Напоследък любимо му е да ме пита:"Знаеш ли кое е най-невъзможното нещо?"
Казвам не.
Отговор:
- Да си видиш миглите.
Показвам как като примижиш и можеш да си видиш миглите.
- Ами веждите?
Казвам, веждите не можеш.
Обръща си очите силно на горе и обяснява как си вижда зад очите... Joy
И какво виждаш питам?
Той: Тъмнина! Joy

Много съм съгласна... уви, хич не желае да да светят крушкате в малката му, павала гавица Heart Eyes

# 589
Възрастта на авторката се вижда в подписа ми.
"Мамо, направи ми Сбъркани яйца!"

# 590
Опитвам се с баткото да решаваме задачки-закачки, докато се прибираме към дома. "Мами, ако имаме пет ябълки и аз изям две, а ти една колко ябълки ще останат?". Малкият ми син (3г) изскача, ревейки "И аз искам да ям ябълка, и аз!".

У нас подобно. Голямата ми дъщеря учи дроби и обясняват как някой изял 3 от 8 парчета и малката ми дъщеря беше много впечатлена как на някого са дали 3 парчета торта.

# 591
Вашите поне се впечатляват! Моето казва, че задачата била невярна, защото никоя майка не би позволила 5 шоколада и тем подобни! 😂😂😂

# 592
6-годишният и негов приятел, с който е в една група в градината, се люлеят. Почват да пеят химна и другото дете пее, а моето припява. По едно време на моят му писва и отегчено казва:"оф, тая песен никога няма да свърши" Joy

# 593
  • София
Четири годишният вечеря. Потропва с лъжица в чинията и този звук ни дразни. Правя забележка веднъж, втори път, трети път... не спира. Баща му се включва:
- Ще спреш ли или да ти дръпна ухото?
Малкият: Аз ще си го дръпна сам.
Joy

Дръпна си го и спря. Joy

Едва се сдържахме да не прихнем да се хилим пред него.

# 594
Четири годишният вечеря. Потропва с лъжица в чинията и този звук ни дразни. Правя забележка веднъж, втори път, трети път... не спира. Баща му се включва:
- Ще спреш ли или да ти дръпна ухото?
Малкият: Аз ще си го дръпна сам.
Joy

Дръпна си го и спря. Joy

Едва се сдържахме да не прихнем да се хилим пред него.
Това е добро! 😂

# 595
5-годишна:

- Искам кемпер!
- Събери си пари и си купи!
- Глупости! Аз не ходя на работа, откъде да ги събера?! Мамоооо, ти се обърка, аз не съм тати! Ще се обадя на баба!

Накрая й го купиха вуйчовците Satisfied

# 596
  • Пловдив
- Кашлям от черния дроб.
- От гърлото кашляш.
- Да, нещо черният дроб ми дразни гърлото.

# 597
-Защо се мажеш с този крем по лицето?
-Ами за да съм хубава
-ааа, аз няма да се мажа, аз съм си хубав и така

# 598
А, ти защо имаш по-малко косми от тати?

(Не мога да кажа, че защото си правя кола-маска, защото после не мога да обясня защо си правя кола-маска, т.е., защо трябва да съм с по-малко косми от тати и следователно тати защо не си прави Joy)

# 599
Той, 3 г., държи пакетче бисквити и си похапва:  -Ето ти половин бисквитка!
Аз:                           -Благодаря! Но виж, и дядо е тук, ще дадеш ли и на него половин бисквитка?
Той:                        -Не, на дядо цяла! - вади и подава.
Аз, възмутена:    -Но защо на дядо цяла, а на мен половин?
Той, с уважение: -Защото дядо е голям порастнал!

Общи условия

Активация на акаунт