90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 113
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Аз пък вчера гледах видео как отива до къщата му тайно без да му каже, че е летяла по среде ношите и му разбива колата, защото той не х отвори. 😂

# 121
Това го даваха и тук онзи ден, като анонс за следващия епизод. Тя крещи като обезумяла на улицата. Пълна откачалка.

# 122
  • Sunshine state
Аз предлагам да се развеждат и кой от къде е. То това тях ото вече на нищо не прилича. Нито той ще дойде тук, нито тя го иска изглежда.

# 123
# 124
Бях забравила за тези анимационни героини -   Дарси и Стейси.

От всички Хелоуински костюми, най-много ми харесах Миона и Джибри - много им отива.

# 125
2 на 0 за Стейси - успя да се ожени два пъти, докато сестра й само се сгоди, но развали годежа.
Сигурно резултатът скоро ще се вдигне на 3 на 0, защото ще направят още една сватба в Албания Simple Smile

# 126
Тия двете състезават коя ще има повече връзки и бракове. Страхотен пример дават на дъщерите. То май и те ще станат такива.

# 127
  • София /Абсурдистан
Тия двете състезават коя ще има повече връзки и бракове. Страхотен пример дават на дъщерите. То май и те ще станат такива.
Момичетата изглеждат свестни и нормални,  но има време де Simple Smile

# 128
Никой ли не гледа новите епизоди на "Заживяха ли щастливо" в събота вечер?

# 129
  • София /Абсурдистан
Аз ги гледам.

# 130
Аз няколко пъти си писах  тук рецензии сам, и на "Дневниците" и на "Заживяха ли щастливо", ама...  то става смешно така. Един туит спринг не прави Grinning

# 131
  • Sofia
Щом заспивам още на 1ч.,ясно колко ми е интересно..
И с тия безспирни повторения на стари сезони,аман...

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 14:00 от Doli

# 132
Аз не ги гледам сега (защото не са ми интересни).
Гледах някои неща в Ю туб, но от текущите предавания нито едно не ми е интересно. Като видя Анджела и Ед ме хваща яд, направо не мога да ги понасям!
От друга страна, Сизър е пълно куку, Тифани (на Рон) и Вероника (на Тим) са скучни женици, а мама Деби и Колт ме дразнят почти колкото Ед.
Исках да видя как Майк ще реагира на завръщането на Натли Simple Smile

А, да - гледах и малко за Сумит и Джени - той сега се сети, че не иска да живее като пенсионер (каза го в прав текст) и иска да ходи на нормална работа, да си изкарва собствени пари и да среща и други хора, освен жена си. Тя пък се разсърди и заплашва, че ще си отиде в Америка.
Ето затова е за предпочитане хората да поддържат връзка с някой на подобна възраст.

# 133
  • София /Абсурдистан
Дневниците за мен са нещо като обобщение и не са ми много интересни.
Сякаш предишните сезони бяха по- интересни, напоследък е като изсмукано от пръстите.
Интересно ми е Анджела ще хване ли за гушата Майкъл Simple Smile Тази жена не е сама в главата Simple Smile

# 134
Не са добри двата сезона, които вървят в САЩ в момента - нито Животът ни като необвързани, нито Заживяха ли щастливо?
Просто не стават.
По-добре да пуснат нов сезон, с нови двойки.

Общи условия

Активация на акаунт